Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@_hopelesscase_

Άμα έκανες ποτέ διατροφή για περισσότερο απο 1-2 μήνες, εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης.

Είπες περνάς μια φάση αλλά εσύ το γάμησες και ψόφησε.

Δημοσ.

@_hopelesscase_

Άμα έκανες ποτέ διατροφή για περισσότερο απο 1-2 μήνες, εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης.

Είπες περνάς μια φάση αλλά εσύ το γάμησες και ψόφησε.

Χαχαχαχαχα καλό. Ρε φίλε το σ/κ άνοιξα το θέμα και έχουμε τετάρτη, δεν νομίζω πως έχω φτασει σε τόσο τραγικά επίπεδα.

Αν είχα συνηθίσει στο τζανκ, προφανώς και δεν θα το έκανα καν θέμα, θα ήταν τρόπος ζωής μου.

Προϊόντα σε σακουλάκια τύπου τσιψ/γαριδάκια, είχα χρόνια να φάω, οι γονείς μου δεν μας αγόραζαν τέτοια μας είχαν στο μπρόκολο από μικρά :-D

Μόνο η evabb έπιασε το νόημα, τρώω για να μην κλαίω. Ή για να μην πίνω, που μάλλον θα ήταν χειρότερα.

Ολοι οι άλλοι ακούτε junk και σκέφτεστε αποτυχία σε παραλίες γράμμωση και ρακέτες. Δεν πάτε καλά ε.

By the way θα το λήξω σύντομα, με προτιμώ στην άλλη εκδοχή

tumblr_n722ms8zje1s3nhi6o4_r1_500.gif

Δημοσ.

Φτιάξε ρύζι ατμού λέει ο άλλος

Πάτε καλά ρε; Αυτοκαταστροφίλα λέμε, τουλάχιστον να το χαρούμε

Το τυρογαριδάκι γ@μάει απόψε

Σημερα ειχα κατι αποταμιευσης και πηρα simply burgers πολυ γουσταρα 15 μερες το σκεφτομουν  :-D

Καλά ας μην έχεις γκαφρά για τζανκ και θα πήγαινε το ρύζι και το μακαρόνι σύννεφο.

αυτο κανω για να ισοροπησει το μπατζετ

Δημοσ.

Φίλε @nicoc γενικά  δεν διαφωνούμε. Κανείς το λάθος όμως να επιμένεις λες και ξέρεις καλυτέρα από εμένα τους φίλους μου και τις συνήθειες τους.

Θα αναφέρω 2-3 πραγματάκια και μετά νομίζω το σταματάμε γιατί το κουράσαμε λίγο :P

1)Ο φίλος μου που είναι skinny δεν έχει jelly κοιλιά ούτε είναι λαπάς...ακόμα. Δεν χάνει κιλά όταν τρώει ότι θέλει αλλά παίρνει με πολύ μεγάλη δυσκολία και χάνει πολύ πιο εύκολα. Επίσης οι εξετάσεις του που έκανε πριν 2 εβδομάδες είναι 100% καλές. Δέξου το :P

2)Ένας άλλος φίλος μου που τρωει και αυτός πολύ και παχαίνει επίσης δύσκολα δεν έχει πρόβλημα  γιατί ήταν χρόνια κολυμβητής ,είναι γυμνασμενος,ξερει πώς να τρέφεται όπως είπες και αν θέλει να χάσει θα χάσει πολύ εύκολα

3)η διαιτολόγος (άλλης περίπτωσης από τις παραπάνω) δεν είπε να τον παχύνει(αυτό το είπα εγώ για να δώσω έμφαση). Έκανε ότι έγραψε ο thomasG4 λίγο παραπάνω. Αλλιώς μαζί σου.

Τέλος πάντων αν θες περισοττερο υλικό ή αποδείξεις στείλε σε pm. Πάντως αυτή είναι η αλήθεια :)

• Moderators
Δημοσ.

Ψυχοκρατορα τέτοια άτομα για μένα είναι από τα πιο επιφοβα. Μπορεί να τρώνε λουν και να μην παχαίνουν αλλά εκτός του ότι συνήθως έχουν περισσότερο σπλαχνικο λίπος που είναι χειρότερο εδώ στην Ελλάδα κυρίως έχουμε συνδυάσει την υγεία με το πόσο λεπτός είναι κάποιος. Έτσι νομίζουν Επειδή είναι λεπτοί είναι και καλα κάι τρώνε μαλακιες Μέχρι που παθαίνουν κάτι και λένε να γιατί Αφού ήμουν Καλά.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ ρε παιδιά. Έτσι είναι. Ακόμα και ίδιος συμφωνεί οτι αργότερα μπορεί να του κάτσει άσχημα. Απλά αναφέρω τα δεδομένα.

• Moderators
Δημοσ.

ναι απλα πολλοι το φαιρνουν σαν παραδειγμα ενος υγιους ατομου ή το ζηλευουν γιατι αυτοι αν φανε παραπανω παχαινουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Για μια περίοδο 5 ετών έτρωγα ότι μπούρδα έβρισκα μπροστά μου .Με αποτέλεσμα στα 27 μου χρόνια να έχω

-Υπέρταση.

-Υπερτροφία καρδιάς.

-Λίπος στο συκώτι.

-Υψηλές τιμές ζαχάρου, χοληστερίνης.

-Παραπανίσια κιλά.

-Μειωμένη αντοχή/έλλειψη ενέργειας.

-Κακή ψυχολογία.

-Γαστροεισοφαγικη παλινδρόμηση.

Γενικά ο σημερινός τρόπος ζωής άγχος/έλλειψη χρόνου/ μας ωθεί σε κακιες διατροφικές συνήθειες που θα μας οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας .

Προσοχή - Πρόληψη- Σωστή διατροφή-Ασκηση.

Δημοσ.

Φίλε @nicoc γενικά  δεν διαφωνούμε. Κανείς το λάθος όμως να επιμένεις λες και ξέρεις καλυτέρα από εμένα τους φίλους μου και τις συνήθειες τους.

Θα αναφέρω 2-3 πραγματάκια και μετά νομίζω το σταματάμε γιατί το κουράσαμε λίγο :P

1)Ο φίλος μου που είναι skinny δεν έχει jelly κοιλιά ούτε είναι λαπάς...ακόμα. Δεν χάνει κιλά όταν τρώει ότι θέλει αλλά παίρνει με πολύ μεγάλη δυσκολία και χάνει πολύ πιο εύκολα. Επίσης οι εξετάσεις του που έκανε πριν 2 εβδομάδες είναι 100% καλές. Δέξου το :P

2)Ένας άλλος φίλος μου που τρωει και αυτός πολύ και παχαίνει επίσης δύσκολα δεν έχει πρόβλημα  γιατί ήταν χρόνια κολυμβητής ,είναι γυμνασμενος,ξερει πώς να τρέφεται όπως είπες και αν θέλει να χάσει θα χάσει πολύ εύκολα

3)η διαιτολόγος (άλλης περίπτωσης από τις παραπάνω) δεν είπε να τον παχύνει(αυτό το είπα εγώ για να δώσω έμφαση). Έκανε ότι έγραψε ο thomasG4 λίγο παραπάνω. Αλλιώς μαζί σου.

Τέλος πάντων αν θες περισοττερο υλικό ή αποδείξεις στείλε σε pm. Πάντως αυτή είναι η αλήθεια :)

1) δεν μιλάω για τον φίλο σου , δεν τον ξέρω, λέω για το τι ισχύει στο 99% των ανθρώπων , μπορεί να ειναι το 1% , αλλα η αλήθεια ειναι οτι η Ελληνική κοινωνία ειναι άσχετη με το θέμα και υποθέτει μπούρδες (όπως είπε και ο spect πολλοί ζηλευουν και θεωρούν οτι αδύνατος = υγιής) και ο περισσότερος κόσμος έχει μείνει στο νιώθω καλά άρα είμαι καλά. Το πρόβλημα όμως ειναι πως στις σοβαρότερες περιπτώσεις θα το νιώσεις όταν ειναι αργά, οπότε γιαυτό λέω πως όλοι ανεξαρτήτως θα πρέπει να κάνουν checkup μια φορά το χρόνο, αν ενδιαφέρονται πραγματικά για την υγεία τους. 

2) Αυτό σου ειπα , οτι όποιος γνωρίζει να αυξάνει-μειώνει το βάρος του δεν θα έχει ποτέ στη ζωή του πρόβλημα βάρους οτιδήποτε και αν κάνει , ακόμα και αν πέσει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για κάποιο λόγο και πλακωθεί στα γλυκά για κανα μήνα θα ειναι λες και δεν έγινε ποτέ αφου οτι πάρει θα το χάσει σε χρόνο 0 και θα είναι πάλι στα φυσιολογικά του. Αυτό που δεν πρέπει να μπερδεύουμε ειναι το παχαίνει με το παίρνει βάρος , το πρώτο αναφέρεται σε λίπος και το δεύτερο ειναι αόριστο , μπορεί να σημαίνει και καλά κιλά. 

αποδείξεις δεν θέλω , έχω δει και βλέπω μέχρι τώρα εκατοντάδες περιπτώσεις ανθρώπων που προσπαθούν να αδυνατίσουν ή να βάλουν μυς και καταλαβαίνω τι θες να πεις 

--------------------------->>>---------------------------------------------------->>

πάντως κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μάθετε λίγο πως πρέπει να τρέφεται ενας άνθρωπος , δεν ειναι ανάγκη να το κάνετε τρόπο ζωής , ακόμα κ αν γουστάρετε σαβούρα κάθε μέρα όλη μέρα τα παιδιά σας πχ μελλοντικά δεν σας φταίνε σε τίποτα 

Μακάρι κάποια στιγμή να μπει μάθημα στα σχολεία η βασική διατροφολογία και άσκηση  και να αντικαταστήσει άλλα άχρηστα μαθήματα, :)

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχαχα καλό. Ρε φίλε το σ/κ άνοιξα το θέμα και έχουμε τετάρτη, δεν νομίζω πως έχω φτασει σε τόσο τραγικά επίπεδα.

Αν είχα συνηθίσει στο τζανκ, προφανώς και δεν θα το έκανα καν θέμα, θα ήταν τρόπος ζωής μου.

Προϊόντα σε σακουλάκια τύπου τσιψ/γαριδάκια, είχα χρόνια να φάω, οι γονείς μου δεν μας αγόραζαν τέτοια μας είχαν στο μπρόκολο από μικρά :-D

Μόνο η evabb έπιασε το νόημα, τρώω για να μην κλαίω. Ή για να μην πίνω, που μάλλον θα ήταν χειρότερα.

Ολοι οι άλλοι ακούτε junk και σκέφτεστε αποτυχία σε παραλίες γράμμωση και ρακέτες. Δεν πάτε καλά ε.

μωρε εγω σε καταλαβαινω γιατι κι εγω κανω κατι τετοια ανα περιοδους, ή κατι φορες τα κανω χωρις να το καταλαβαινω. απλα πρεπει να λυσεις το προβλημα σου.  παντως συμφωνω οτι καλυτερα να τρως παρα να πινεις.

Δημοσ.

Χτυπάει λίγο τσίπουρο σφηνάκια μονοκοπανιά ΚΑΙ κάνει κεφάλι ΚΑΙ δεν έχει πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Εντάξει δεν λέω να γίνει αλκοολικός ο άνθρωπος αλλα για 2-3 νέρες βοηθάει να ξεδώσεις, ειδικά αν έχεις βάλει και μελαγχολοκαταθλιπτικά τραγούδια. Και την επόμενη μερά ξυπνάς άλλος άνθρωπος. Εγω το θεωρώ καλύτερο απο το να τρώει όλη μέρα πατατάκια. Αυτά δεν είναι καν junk food, είναι καθαρός θάνατος και κατάθλιψη. Δεν νομίζω οτι εκτονώνεται με αυτόν τον τρόπο.

Και να δεν θες με την καμία να πιείς τσίπουρο, πάρε 2 κιλά haagen daze, να γουστάρεις πιο ανθρώπινα (μα τυρογαριδάκια;;; Ευτυχώς ούτε νάνιαρο δεν έτρωγα τέτοιες αηδίες γιατι ευτυχώς ποτέ δεν μου άρεσαν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...