Wintermute23 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ψαχνω ενα τραγουδι εδω και αρκετο καιρο.Το ειχα πρωτοακουσει στη σειρα "Κοκκινος κυκλος" και χθες το ακουσα στη σειρα "Singles".Το ξερει κανεις? http://rapidshare.de/files/22229945/Unknown.mp3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkkin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ^ Είναι από 16 Horsepower το The Denver Grab (αν δεν κάνω λάθος έχει ξανααναφερθεί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wintermute23 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Euxaristw polu.Den to eixa prose3ei pws eixe apanth8ei hdh! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRAKIS74 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Photosynths? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy_techsound Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Γεια τo ξέρει κανείς αυτό ανήκει στο χώρο τις house μαλλον Το είχα βάλει και σε ανάλογο post άλλα δεν βρέθηκε τίποτα Ξέρω είναι δύσκολο και το δείγμα δεν είναι καλο αλλά κάνω μια προσπάθεια ακόμα Ευχαριστώ!!!!!!! A.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ligos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ψάχνω τον τίτλο πασίγνωστου παλιού τραγουδιού με ρεφρεν "Σ' αγαπώ, πώς να ζω χωρίς εσένα, πες μου πώς πώς περνάει και τούτη η μέρα πώς Σ' αγαπώ, να θυμάσαι πως υπάρχω, μα δε ζω πάντα σε θυμάμαι, σ' αγαπώ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ψάχνω τον τίτλο πασίγνωστου παλιού τραγουδιού με ρεφρεν "Σ' αγαπώ, πώς να ζω χωρίς εσένα, πες μου πώς πώς περνάει και τούτη η μέρα πώς Σ' αγαπώ, να θυμάσαι πως υπάρχω, μα δε ζω πάντα σε θυμάμαι, σ' αγαπώ" «Ανδρέας Τσουκαλάς - Νόμιζα» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ligos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Να 'σαι καλά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalakis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 ^^Το κομμάτι έχω την εντύπωση πως λέγεται "Νόμιζα"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harkouts Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ναι και εγώ σαν ''Νομιζα'' το ξέρω το έχει πει και ο Βαρθακούρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ναι παιδιά, εκ παραδρομής το έγραψα έτσι, βλέποντας τους στίχους. Με συγχωρείτε για το μπέρδεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbo77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Το "το νου σου κύριε οδηγέ" που τραγουδούσε ο Καλλίρης τελευταία το ακούω στα ιταλικά. Το τραγουδάει γυναίκα, μήπως ξέρετε πώς λέγεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Το "το νου σου κύριε οδηγέ" που τραγουδούσε ο Καλλίρης τελευταία το ακούω στα ιταλικά. Το τραγουδάει γυναίκα' date=' μήπως ξέρετε πώς λέγεται;[/quote'] Το original λέγεται «La Solitudine» και το ερμηνεύει η Laura Pausini. Είναι παλιό όμως, νομίζω από το 1993. Δεν έχω υπ' όψιν αν υπάρχει κάποια διασκευή πιο πρόσφατη, στα Ιταλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Without you - El presidente xilia efxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2006 mia akoma mikri voithia ena tragoudi pou nomizo leei "all the bitches clap your hands in the air.... ,,,like you dont care" psilo rap ksero den voithisa kai poly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις