kergaz13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Ψάχνω για ενα τραγούδι, dance-beat, στο οποίο το κύριο χαρακτηριστικό είναι οτι έχει κάποιον που σφυράει με ενα ωραίο ρυθμό. Έχει και κάποια γυναικεία φωνητικά που πάνε κάπως έτσι: ναααα να ναααα να ναααα να να να να Sorry αν η περιγραφή δεν βοηθάει πολύ, αλλά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρω για το κομμάτι. Ευχαριστώ
Mixalakis Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 ^^Μάλλον ψάχνεις το 'Carolina Marquez - The Killer's Song' Για να σιγουρευτείς πως είναι αυτό άκου αυτό το μικρό απόσπασμα... :wink:
the_maniac Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 Δημοσ. 31 Μαΐου 2005 μπορει παντα να ειναι και αυτο Farolfi vs Gambarelli-Who kills Bill που κατα την γνωμη μου ειναι και πολυ πιο ωραιο
mandos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 einai palio, to tragouda gynaika, k an den apatomai apo tous stixous leei: come with me, mistery, to the land of fantasy......
Dvs Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Ena kainourgio tragoudi me titlo "Summer love" poianon einai? Vrisko ola ta asxeta alla oxi auto pou thelo?
paschalia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Το ''Μεταξοδερματενια μου'' του Δ.Βακακη ξερει κανεις ποιος εχει γραψει τους στιχους ?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 einai palio' date=' to tragouda gynaika, k an den apatomai apo tous stixous leei:come with me, mistery, to the land of fantasy......[/quote'] Black box - Fantasy εκτος αν περασες τους Earth wind and fire για γυναικες, οποτε ψαξτο απ'αυτους
ifrit Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2005 παιδιά ψάχνω αρκετό καιρό το "Ρεμπέτης Μεταλλάς" από N-Carkade. το έχει κανείς?
primax Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Γυναικεια φωνη ''δεν ειναι ενα το ψεμμα, δυο η αδιαφορια, τρια τα νευρα, τεσερα η ειρονια
Dvs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Telika to tragoudi einai to musikk_feat._john_rock-summer_lovin-smo Euxaristoume ton fin gia tin diortosi!
haris_ch02019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2005 remix tou "Enjoy the silence" twn Depeche mode me pou exei mia wraia rock melodia..kamia idea???
Προτεινόμενες αναρτήσεις