Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σααας! Αρκετά έπρηξα τον nikos903 μέσω ΠΜ, οπότε είπα να έρθω κι εδώ μήπως ξέρει κάποιος να μου πει :lol:

Πήρα την 9650mGT και όντως οι drivers έχουν θέμα. Πραγματικά οι 257,15 όπως λέει ο Νικος στην προηγούμενη σελίδα είναι εντελώς stable (χρειάστηκε και modded inf, ενώ σε νεότερους δεν χρειάζεται γιατί αναγνωρίζεται μια χαρά η κάρτα αλλά έχει προβλήματα μετά) αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί είναι πολύ απαρχαιωμένοι... Μήπως ξέρει κανείς νεότερο stable? Ή μήπως υπάρχει τροπος να κανουμε σταθερο καποιον νεοτερο; Γιατι με ψάξιμο βλεπω σε αλλα φορουμς οτι το προβλημα οφειλεται στο powermizer που κανει underclock την κάρτα σε idle κατάσταση αλλά και αυτά τα θέματα είναι πάρα πολύ παλιά και πλέον η nvidia πρέπει να έχει αλλάξει τον τρόπο που λειτουργει αυτο το πράγμα. Υπήρχε δηλαδή tweak για τότε πειράζοντας κάτι registry keys αλλά πλέον σε νέους drivers δεν είναι έτσι...

Μήπως έχει κανείς να προτείνει καμιά ιδέα; :)

Σκέφτηκα να δοκιμάσω έναν έναν πηγαίνοντας προς τα πίσω, αλλά μιλάμε ότι είναι άπειροι!!! Θα μου πάρει 1 βδομάδα να τους δοκιμάσω όλους, χώρια ότι θα χρειαστεί να κατεβάσω πάρα πολλά γίγα drivers :P

Και πραγματικά δε καταλαβαίνω γιατί η nvidia δεν το έφτιαξε ποτέ αυτό το θέμα και γιατί το χάλασε καταρχήν από ένα σημείο και μετά... Όλοι μα όλοι μα όλοι που έχουν αυτή την καρτα σε οποιοδήποτε λάπτοπ (και σε asus και σε acer) έχουν προβλήματα. Η asus απ' ότι διάβασα, για κάποιο μοντέλο πρέπει να έβγαλε bios update για να λυθεί το πρόβλημα. Δε στέκει δηλαδή... Έχει η nvidia πρόβλημα με τους drivers αλλά βγάζει η asus bios update?  :blink:

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...