Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Θα ήθελα να μου προτείνεται έναν αξιόπιστο σκληρό δίσκο SATA 500GB για χρήση σε DVR(κάμερες παρακολούθησης).Κατά προτίμηση από το e-shop.gr(λόγω ευκολίας παραλαβής)

κοιτα για καποιον wd purple

• Απαντ. 5,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα. Ψαχνω οσο το δυνατον φθηνοτερο αλλα αξιοπιστο 120gb ssd. Χρηση σε sata2 μηχανημα. Αγορα απο Ελλαδα μονο.

Κορυφαία επιλογή με Mlc, απόδοση, αξιοπιστία, 5 χρόνια εγγύηση εδώhttps://www.skroutz.gr/s/6681970/Intel-535-Series-120GB.html

Για κάτι οικονομικοτερο Mlc και slc εδώ https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=6374160%2C10144395%2C6376658

Δημοσ.

Κορυφαία επιλογή με Mlc, απόδοση, αξιοπιστία, 5 χρόνια εγγύηση εδώhttps://www.skroutz.gr/s/6681970/Intel-535-Series-120GB.html

Για κάτι οικονομικοτερο Mlc και slc εδώ https://www.skroutz.gr/comparelists/88?compare=6374160%2C10144395%2C6376658

Ευχαριστω πολυ. Θα τα βαλω κατω και θα διαλεξω.
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα....πήρα έναν WESTERN DIGITAL SATA RED 4TERA δίσκο και τον θελω μονο για αποθηκευση....σε i7 σύστημα με win7 χ86 το easeus partition προγραμμα δεν μου κανει μεγαλύτερο partition από 2 Tera...γιατί; :mad:

Δημοσ.

Καλησπέρα....πήρα έναν WESTERN DIGITAL SATA RED 4TERA δίσκο και τον θελω μονο για αποθηκευση....σε i7 σύστημα με win7 χ86 το easeus partition προγραμμα δεν μου κανει μεγαλύτερο partition από 2 Tera...γιατί; :mad:

Εχεις παλια μητρικη? λογικα αυτο..

Ποια εχεις?

Δημοσ.

Κοιτα αν ο δισκος ειναι σε μορφη GPT η MBR, πανω απο 2ΤΒ πρεπει να φορμαριστει σε μορφη GPT.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα αν ο δισκος ειναι σε μορφη GPT η MBR, πανω απο 2ΤΒ πρεπει να φορμαριστει σε μορφη GPT.

Σωστα αν ειναι σε mbr  ισως να ωφειλεται αυτο.. δοκιμασε σε gpt  που λεει ο φιλος αλλιως δες αν η μητρικη σου μπορει να δει πανω απο 2τβ

Δημοσ.

βαλε το minitool το easeus ειναι μουφα

Δημοσ.

Αν δεις ότι δεν τς καταφέρνεις κάνε 2 τόμους των 2 gb. :)
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Θα χρειαστώ τις προτάσεις σας για αγορά SSD.

Θέλω 4 SSD για απλή χρήση γραφείου. Οι δίσκοι θα τοποθετηθούν σε παλιά μηχανήματα (Core 2 Duo E4600) και σε laptop ίδιας κατηγορίας για να πάρουν αέρα τα μηχανήματα. Η κύρια χρήση είναι autocad 2D. Χωρητικότητες περίπου στα 200 GB (οι δύο ίσως να είναι και στα 120 GB).

Επειδή το συνολικό κόστος θα είναι κάπως μεγάλο, θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο οικονομικό από τους κλασσικούς samsung, αλλά ταυτόχρονα να είναι και αρκετά αξιόπιστοι.

Έχω δει τους

SanDisk SSD Plus
OCZ SSD TL100

προτείνονται; Με ενδιαφέρει πρωτίστως η αξιοπιστία.

Η αγορά θα προτιμούσα από κατάστημα της Θεσσαλονίκης (καλύτερα Πλαίσιο, για λόγους που δε θα αναλύσουμε), αλλά αυτό δεν είναι και δεσμευτικό.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα.

Θα χρειαστώ τις προτάσεις σας για αγορά SSD.

Θέλω 4 SSD για απλή χρήση γραφείου. Οι δίσκοι θα τοποθετηθούν σε παλιά μηχανήματα (Core 2 Duo E4600) και σε laptop ίδιας κατηγορίας για να πάρουν αέρα τα μηχανήματα. Η κύρια χρήση είναι autocad 2D. Χωρητικότητες περίπου στα 200 GB (οι δύο ίσως να είναι και στα 120 GB).

Επειδή το συνολικό κόστος θα είναι κάπως μεγάλο, θα ήθελα να πάω σε κάτι πιο οικονομικό από τους κλασσικούς samsung, αλλά ταυτόχρονα να είναι και αρκετά αξιόπιστοι.

Έχω δει τους

SanDisk SSD Plus

OCZ SSD TL100

Η αγορά θα προτιμούσα από κατάστημα της Θεσσαλονίκης (καλύτερα Πλαίσιο, για λόγους που δε θα αναλύσουμε), αλλά αυτό δεν είναι και δεσμευτικό.

Ευχαριστώ!

Κανενας απο τους δυο..

Απο eshop δηλαδη η visionstudio  θα σου εκανε?

Και ποσο ειναι το ποσο που διαθετεις?

Δημοσ.

Κανενας απο τους δυο..

Απο eshop δηλαδη η visionstudio  θα σου εκανε?

Και ποσο ειναι το ποσο που διαθετεις?

Γενικά ναι, ή και απο Zero1.

Ποσό δεν έχω κάποιο όριο. Κάποιο γενικα value for money. Αναλόγως το συνολικό κόστος θα κινηθώ.

Πχ μπορεί οι 2 από τους 4 να είναι τελικά 120GB.

Για να βοηθήσω, ψάχνω κάτι πιο οικονομικό από Samsung και το ίδιο αξιόπιστο (αν υπάρχει αυτό).

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

σου προτεινουμε πρωτα να δεις αν στα παλια μηχανακια παιζει AHCI

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι, από θέμα αξιοπιστίας  kingston  corsair  adata  mushkin silicon power   βασικα ο πρωτος και ο τελευταιος δεν είναι ίδιοι;  οι αλλες οι μαρκες ειναι καλές;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...