Iris_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πτηνοφοβία. Αναπτύχθηκε όταν ήμουν 5-6 και με έβαζε στο κοτέτσι η γιαγιά.Ε κάποια στιγμή μου επιτέθηκαν οι κότες για άγνωστο λόγο και ο απολογισμός ήταν πολλά τσιμπήματα.Από τότε δεν τρώω οτιδήποτε πουλερικό και παράγωγο.Φυσικά οποιοδήποτε πτηνό συναντήσω( πχ περιστέρι περιμένω να φύγει για να περάσω)και γενικά κρατάω αποστάσεις. λολ http://www.gossip-tv.gr/showbiz/hollywood/story/158214/e-scarlett-johansson-e-bibe-mastralexe-kai-ta%E2%80%A6-poulia Στο Περιστέρι πηγαίνεις ή αποφεύγεις? 4
vsl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έχω ακροφοβία, δεν μπορώ να πλησιάσω γκρεμό ή οτιδήποτε δεν έχει προστατευτικό. Και αν πλησιάσει κάποιος σε γκρεμό, αγχώνομαι και ψιλοζαλίζομαι. Επίσης αν δεν υπάρχουν ψηλά κάγκελα στο μπαλκόνι, δε βγαίνω και ας είναι και στον 1ο όροφο. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι και να βγάλω το χέρι μου στο κενό -πάνω από το κάγκελο- γιατί νιώθω ότι θα παραλύσω και θα μου πέσει. Το ύψος σαν ύψος όμως δεν το φοβάμαι. Σε αεροπλάνα έχω μπει πολλές φορές χωρίς φόβο. Στα λούνα παρκ πχ μπορώ να μπω σε ό,τι τρενάκι κάθεσαι και υπάρχει προστατευτικό δεξιά-αριστερά και κάτω. Σ΄'αυτά που αιωρείσαι όμως και τα πόδια σου είναι στο κενό, ούτε να τα βλέπω δεν μπορώ. Άλλη μια "φοβία" και η μοναδική που μου έχουν προκαλέσει τα τόσα θρίλερ, είναι ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν κλείσω την κουρτίνα. "Φοβάμαι" την αντανάκλαση του τζαμιού. Έχω θέμα και με έντομα και βελόνες, αλλά αυτά είναι θέματα αηδίας και όχι φόβου.
vsl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ελέγχω συχνά τις τσέπες μου επειδή φοβάμαι μην χάσω/ξεχάσω το πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό. Και εγώ το κάνω καθημερινά και με έχει σώσει αρκετές φορές. Αλλά δεν είναι φόβος το να προσέχεις να μην ξεχάσεις.
revolver1990 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Στο Περιστέρι πηγαίνεις ή αποφεύγεις? Μακριαααααααααααααααααα
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 κι εγω φοβαμαι τα υψη απλα αν πρεπει να ανεβω καπου ψηλα και δεν υπαρχει τροπος να το αποφυγω, παιρνω βαθιες ανασες και λεω στον εαυτο μου οτι οσο πιο πολυ αγχωνομαι τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχω να τα σκατωσω και να παθω κανα ατυχημα.
Ison_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Η υψοφοβία δεν είναι περίεργη φοβία πάντως.
totem_lost Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έχω στάνταρ εμετοφοβία. Έτσι και υπάρχει κάποιος σε ακτίνα μέτρων που ανακατεύεται φεύγω τρέχοντας. Τα πλοία που κουνάνε είναι η χειρότερή μου και αυτοί που πίνουν μέχρι σκασμού χωρίς να το σηκώνουν δεν θέλω ούτε να τους ξέρω. Εγώ έχω να κάνω εμετό από τα 10 μου χρόνια, και όποτε έτυχε να έχω τέτοια τάση (πχ τροφική δηλητηρίαση) κρατήθηκα με νύχια και με δόντια. Μια φορά ο αδερφός μου είχε πρόβλημα με το στομάχι του και τον πηγαίναμε στο νοσοκομείο γιατί έκανε συνέχεια εμετούς. Μέχρι να φτάσουμε είχα πάθει ταχυκαρδία, με είχε λούσει κρύος ιδρώτας, η όρασή μου ήταν θολή, παραλίγο να λιποθυμήσω στο κάθισμα. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τίποτα άλλο: ύψη, αίματα, έντομα, ερπετά κάνενα θέμα. Είναι εντελώς ηλίθια φοβία, παίζει να την έχουνε 3 άτομα σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι πραγματικά μεγάλο ζόρι.
JacoTheSlime Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Φοβία του φόβου. AKA Panic Disorder. 1
Iris_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Φοβία του φόβου. AKA Panic Disorder. Σε νιώθω 1000000000%...
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 κι εγω φοβαμαι τα υψη απλα αν πρεπει να ανεβω καπου ψηλα και δεν υπαρχει τροπος να το αποφυγω, παιρνω βαθιες ανασες και λεω στον εαυτο μου οτι οσο πιο πολυ αγχωνομαι τοσο περισσοτερες πιθανοτητες εχω να τα σκατωσω και να παθω κανα ατυχημα. παμε μαζι για μπαντζι να ξεπερασεις το φοβο σου!
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 παμε μαζι για μπαντζι να ξεπερασεις το φοβο σου! και γιατι να κανω μπαντζι; λες και θα μου χρειαστει πουθενα κατι τετοιο. μιλαω για καταστασεις οπου πρεπει να ανεβω καπου ψηλα και δεν υπαρχει κανεις αλλος να τον χωσω
JacoTheSlime Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σε νιώθω 1000000000%... Εισαι κι εσύ στο club Iris;
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 για να ξεπερασεις μια φοβια πρεπει να την αντιμετωπισεις! τι καλυτερο απο το μπαντζι για να αντιμετωπισεις την υψοφοβια? (η ελευθερη πτωση το ξερω αλλα δεν εχω τοσα λεφτα για την ωρα)
Iris_89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εισαι κι εσύ στο club Iris; Έκλεισα τα 2 χρόνια.
lifeowner771 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πασχαλίτσες,μυρμήγκια,κατι μεταλλαγμένες οβάλ πασχαλίτσες,πεταλούδες..Ολα τα έντομα βασικα...Οι χειρότερες ειναι οι σαρανταποδαρούσες και οι ακρίδες.. Επισης ..Δεν ξερω άμα μετράει σαν φοβία, αλλά νιώθω ότι τις 9 φορές στις 10, πάντα με το που γυρίσω την πλάτη μου, θα με θάβουν, γνωστοί και φίλοι..Παρόλο που δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα..Ίσα ίσα το αντίθετο είμαι και πολυ αγαπητός..Δεν ξερω πως εχει δημιουργηθεί αυτή η ιδέα που εχω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα