Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζουν και φασεις που αγοραζεις κρουασαν και κρακερακια απο το περιπτερο για να τα δωσεις σε καποιον, και αυτος παει στα καπακια (μολις απομκρυνθεις) και τα δινει πισω στο περιπτερο και περνει τα λεφτα. Γι αυτο αν ειναι να δινετε, μονο πχ τοστ-τυροπιτες-σουβλακια

Δημοσ.

Γενικά σκέφτομαι πάρα πολύ πλέον το να βοηθήσω και αυτό γιατί την έχω πατήσει μια φορά,ήταν στον ηλεκτρικό(κλασσικά πράγματα) ένας μεγάλος σε ηλικία "κύριος" ο όποιος και καλά είχε μια αρρώστια και έτρεμε (οχι παρκινσον),anyway του δίνω κάτι ψιλά βγαίνει έξω ο τύπος και ως εκ θαύματος πήγαινε κανονικά: 0 .

Νεύρα εγώ μετά λέω πάει το εύρω κτλ κτλ,πλέον μόνο κάποιο είδος τροφιμου (ψωμί γάλα κάνα τυροπιτοειδες).

Δημοσ.

Γενικά σκέφτομαι πάρα πολύ πλέον το να βοηθήσω και αυτό γιατί την έχω πατήσει μια φορά,ήταν στον ηλεκτρικό(κλασσικά πράγματα) ένας μεγάλος σε ηλικία "κύριος" ο όποιος και καλά είχε μια αρρώστια και έτρεμε (οχι παρκινσον),anyway του δίνω κάτι ψιλά βγαίνει έξω ο τύπος και ως εκ θαύματος πήγαινε κανονικά: 0 .

Νεύρα εγώ μετά λέω πάει το εύρω κτλ κτλ,πλέον μόνο κάποιο είδος τροφιμου (ψωμί γάλα κάνα τυροπιτοειδες).

Αν ο άλλος το κάνει στα ψέματα, τι διαφορά έχει αν του δώσεις 1 ευρώ σε κέρμα, ή τυρόπιτα που την πλήρωσες ένα ευρώ;

Παιδιά εγώ έχω μια άλλη ερώτηση. Πολλές φορές που βλέπω έξω βλέπω γυναίκες ζητιάνες, τσιγγάνες κυρίως, που έχουν και μωρά παιδιά. Ε, λοιπόν αυτά τα μωρά ποτέ δεν τα έχω ακούσει να κλαίνε, το οποίο μου φαίνεται πολύ περίεργο. Πως γίνεται ένα μωρό μέσα στο κρύο, χωρίς τροφή και χωρίς τα βασικά, να μένει αθόρυβο για ολόκληρες ώρες; Το θεωρώ πολύ ακραίο αλλά έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι και πεθαμένα (δεν εννοώ να τα έχει σκοτώσει η ίδια η τσιγγάνα ή κάποιος άλλος, αλλά να έχουν πεθάνει από ασιτία ή από κάποια ασθένεια) και απορώ πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει το σθένος να κάνει κάτι τέτοιο, να κάθεται με ένα νεκρό μωρό στην αγκαλιά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Δημοσ.

ναι, συμφωνω. Υπαρχει κοσμος που οντως εχει αναγκη και επαιτεί σαν λυση τελευταίας ανάγκης. Στην Αθηνα υπαρχει ΠΟΛΥΣ τετοιος κοσμος, δυστυχώς. Δεν θα πω αν και τι εδωσα και που αλλα θα πω οτι σιχάθηκε η ψυχή μου κάτι άτομα που μπαίνουν σε ηλεκτρικο/μετρο και ειναι βασιλακης καιλας ενω ειναι πρεζάκια. (τωρα που το σκεφτομαι δεν ξερω αν ειναι ΚΑΙ πρεζακι και λεει αληθεια.)

Τυπος στον ηλεκτρικο, εχασε τη μανα του 3 μηνες πριν, η γυναικα του ειναι στο νοσοκομειο και εχει καρκινο και ζει δεν ζει και ειναι ανεργος και δεν εχει να παρει στο παιδι του ενα γαλα ή μια κρεμα. COMBO OVERLOAD... sorry για την κυνικότητα αλλά αμαν,..

για οντοπικ, σε ενα κρατος που σταμάτησε να δινει τα φάρμακα των καρκινοπαθων δωρεάν τι περιμένεις;

Μου θημισες ενα τραγελαφικο σκηνικο ηταν ενας τυπος που εκανε μπαμ οτι ηταν απατεωνας τοτε εγω ημουν σε πολυ χαλια ψυχολογια ειχα δυο γονεις με καρκινο οποτε μου λεει βοηθαμε ειμαι ανεργος και η γυναικα μου εχει καρκινο και του απανταω και εγω ανεργος και η μανα μου και ο πατερας μου εχει καρκινο σε κερδιζω....

Εχεις δικιο το εχω ζησει απο την μανα μου αλλα πες οτι τα φαρμακα ειναι ακριβα και εχουν μια δικαιολογια που δεν εχουν αλλα λεμε δεν μπορουσαν να δωσουν εστω κουπονια για αγορα βρεφικων ειδων.

Δημοσ.

Το ενα εύρω ήταν χαρακτηριστικο: Ρ εγώ με ενα εύρω βγάζω τη μέρα μ :Ρ

Αυτό με τα νεκρά μώρα μου κάνει τραβηγμένο ακόμα και για αυτούς.

Δημοσ.

Αν ο άλλος το κάνει στα ψέματα, τι διαφορά έχει αν του δώσεις 1 ευρώ σε κέρμα, ή τυρόπιτα που την πλήρωσες ένα ευρώ;

Παιδιά εγώ έχω μια άλλη ερώτηση. Πολλές φορές που βλέπω έξω βλέπω γυναίκες ζητιάνες, τσιγγάνες κυρίως, που έχουν και μωρά παιδιά. Ε, λοιπόν αυτά τα μωρά ποτέ δεν τα έχω ακούσει να κλαίνε, το οποίο μου φαίνεται πολύ περίεργο. Πως γίνεται ένα μωρό μέσα στο κρύο, χωρίς τροφή και χωρίς τα βασικά, να μένει αθόρυβο για ολόκληρες ώρες; Το θεωρώ πολύ ακραίο αλλά έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι και πεθαμένα (δεν εννοώ να τα έχει σκοτώσει η ίδια η τσιγγάνα ή κάποιος άλλος, αλλά να έχουν πεθάνει από ασιτία ή από κάποια ασθένεια) και απορώ πως ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει το σθένος να κάνει κάτι τέτοιο, να κάθεται με ένα νεκρό μωρό στην αγκαλιά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οχι ρε αυτο ειναι τραβηγμενο ξερω απο εγκυρη πηγη (αστυνομικο) οτι τα χαπκονουν για να κοιμουνται συνεχεια

Δημοσ.

Οχι ρε αυτο ειναι τραβηγμενο ξερω απο εγκυρη πηγη (αστυνομικο) οτι τα χαπκονουν για να κοιμουνται συνεχεια

Ακόμη και με χαπάκωμα, πως μπορεί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο σε μωρό; Προφανώς αυτό θα γίνεται σε καθημερινή ή σχεδόν καθημερινή βάση, τα μωρά δεν παίζει να πάθουν τίποτα από τα πολλά χάπια; Και τι είδους χάπια; Υπνωτικά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...