nexus5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα ρε παιδια!πουλισα το πσ μου,,γιατι ουσιαστικα ητανε αρκετα καλο για μονο παιχνιδια ειναι καλυτερα να παρω amd? η ιντελ στο μελλον για μονο παιχνιδια?
hackerW32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ανάλογα τα λεφτα που εχεις αν μπορεις να δωσεις 180-200 ευρω για i5 cpu θα ειναι καλα
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα ρε παιδια!πουλισα το πσ μου,,γιατι ουσιαστικα ητανε αρκετα καλο για μονο παιχνιδια ειναι καλυτερα να παρω amd? η ιντελ στο μελλον για μονο παιχνιδια? Πουλησες το Pc σου που ηταν πολυ καλο για παιχνιδια???Και τι σχεση εχει τοτε με τον τιτλο??? 1
NT1G Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Πουλησες το Pc σου που ηταν πολυ καλο για παιχνιδια???Και τι σχεση εχει τοτε με τον τιτλο??? Άσε γίνεται πιο surreal μετά... ..πουλισα το πσ μου,,γιατι ουσιαστικα ητανε αρκετα καλο για μονο παιχνιδια... . . . ειναι καλυτερα να παρω amd η ιντελ στο μελλον για μονο παιχνιδια? 7
Donalhioy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ή ξαναγορασε πισω το παλιο.. για μονο παιχνιδια.. ή ξαναγορασε πισω το παλιο.. και κανε υποβαθμιση "το αντιθετο της αναβαθμισης" ή ξαναγορασε πισω το παλιο.. και ας ειναι αρκετα καλο εκτος αν θελεις κατι να αγκομαχαει στα παιχνιδια.. οποτε μπορω να σου πουλησω ενα λαπτοπ 7ετιας... ΥΓ οταν λες αρκετα καλο?? δηλαδη τι ειχε? 6
sDGam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Αυτα τα post με τρελαινουνε. Απορω εαν κανουν τον κοπο να διαβασουν αυτα που εγραψαν. Οταν λες amd ή intel εννοεις επεξεργαστη ή καρτα γραφικων ή και τα 2? 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ανοίγετε ποστ ορισμένοι χωρίς να έχετε καταλάβει ούτε εσείς τι θέλετε να πείτε, έλεος . Αν δεν υπάρχει σαφήνεια, ο x και y συμφορουμίτης θα μυρίσει τα νύχια του για να βοηθήσει στο πρόβλημα το οποίο ψάχνετε λύση; Για να δωθεί μια απάντηση πρέπει από πλευράς σας να διατυπώνετε όσο το δυνατόν πιο καλά μπορείτε αυτό που θέλετε. Δεν είμαστε μάντηδες ούτε παντογνώστες για να μαντεύουμε τι θέλετε να πείτε . Nexus5, αν γίνεται και αν θες μια γνώμη διατύπωσε σωστά αυτό που σε απασχολεί ώστε να καταφέρουμε να σε βοηθήσουμε. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 DimitrisOP έχω καλύτερη photo για το θέμα αυτό . Αυτή η φωτογραφία περιγράφει ακριβώς την γκριμάτσα που θα έκανα μόλις διάβασα την πρώτη πρόταση του θέματος . 2
hackerW32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εγω εχω δυσλεξία και καταλαβα πολυ καλα τι θελει να πει ο ποιητης καλησπερα ρε παιδια!πουλισα το πσ μου,,γιατι ουσιαστικα ητανε αρκετα καλο για μονο παλια παιχνιδια ποιος επεξεργαστης θα κρατησει περισσοτερο για μελοντικα παιχνιδια; intel ή amd? (μεχρι Χ €) πες μας ρε μαν ποσα λεφτα διαθετεις αρχικα
Giorgos65ert Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα ρε παιδια!πουλισα το πσ μου,,γιατι ουσιαστικα ητανε αρκετα καλο για μονο παιχνιδια ειναι καλυτερα να παρω amd? η ιντελ στο μελλον για μονο παιχνιδια? δεν κατάλαβα τίποτα πούλησες το pc σου και θες να αγοράσεις καινούριο?? ?_? και αφού ήταν κάλο γιατί το πούλησες? ?_? τι θες να πεις με όλα αυτά ?_? , μου έχουν μείνει πολλά ερωτηματικά.
hackerW32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 εκανα μεταφραση god damn it, αλλα και παλι θελουμε περισσοτερες πληροφοριες όπως λεφτα, τι εχεις τωρα (πχ οθονη ποντικι κλπ) και τι παιχνιδια θες να παιζεις 1
Kostas93 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 πουλησες αυτο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/400169-ssd-256gb-i7-4770k-gbr9-280x-z87-g45gaming-1kit-8gb-650w-vs-corsair-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%80%CE%B9%CE%BF/? και τωρα θες τι ακριβως;
NT1G Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Και κατά τα άλλα λύσαμε τον γρίφο οτι έλεγε παλιά παιχνίδια..
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Τέτοιο σύστημα δεν το πουλάς, το κρατάς μέχρι να το λιώσεις. Το να πας σε amd από 4770k είναι υποβάθμιση και μάλιστα μεγάλη. Εδώ δεν αξίζει να πας σε amd όταν έχεις ακόμα i5 2500k αν θες παιχνίδια ή i7 2600k αν κάνεις βαριές δουλειές. Αν κατάλαβα καλά, πουλάς το τέρας για να πας σε samsung note ; Πέραν από την φορητότητα που προσφέρει και τον μικρότερο και από λάπτοπ όγκο, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω μια ταμπλέτα. Από επιδόσεις δεν συγκρίνεται με τον υπολογιστή που πουλάς, κλάσεις ανώτερος αυτός που έχεις, δυνατότερος και πολύ πιο αξιοποιήσιμος από μια ταμπλέτα ακόμα και αν είναι η καλύτερη στον κόσμο. Αν το πουλάς για οικονομικούς λόγους ή επειδή έχεις πραγματικά ανάγκη κάτι πολύ δυνατότερο για τις δουλειές που κάνεις και δεν σου φτάνει ο 4770k και θες να πας σε lga 2011-3 τότε πάω πάσο. Για την ώρα η amd δεν έχει επεξεργαστή που μπορεί να φτάσει χωρίς κόπο και να τον περάσει τον κιόλας τον 4770k. Η νέα αρχιτεκτονική που θα βγάλει κανείς δεν ξέρει πόσο δυνατή μπροεί να είναι αν επίσης το πουλάς για να πας σε νέο amd τότε κινείσαι λανθασμένα. Ο 4770k είναι και θα είναι κάτι παραπάνω από αρκετός για αρκετά χρόνια και χωρίς oc. Σκέψου ότι ακόμα κρατάνε οι i7 9xx τετραπύρηνοι και εξαπύρηνοι και οι i7 8xx οι τετραπύρηνοι στα βαριά, θα τα βρει σκούρα ο 4770k ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις