Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω πάει σε δεκάδες πόλεις της κίνας, έχω έρθει σε επαφή με πάνω από 100 κινέζους και μιλάω λίγο τη γλώσσα.

Ο μεγάλος πλουτισμός που ήρθε στην Κίνα έχει διαφθείρει πολύ τον κόσμο που δεν είναι όπως ήταν. Η γενιά που γεννήθηκε πριν το 1990 είναι πολύ διαφορετική από την επόμενη. Τι άλλο να συζητήσουμε περί Κίνας;

• Like 2
Δημοσ.

Έχω πάει σε δεκάδες πόλεις της κίνας, έχω έρθει σε επαφή με πάνω από 100 κινέζους και μιλάω λίγο τη γλώσσα.

Ο μεγάλος πλουτισμός που ήρθε στην Κίνα έχει διαφθείρει πολύ τον κόσμο που δεν είναι όπως ήταν. Η γενιά που γεννήθηκε πριν το 1990 είναι πολύ διαφορετική από την επόμενη. Τι άλλο να συζητήσουμε περί Κίνας;

Θα μπορούσες να μας πεις συγκεκριμένα τι άποψη έχεις σχηματίσει από τους Κινέζους αυτούς. Πως θα είναι η επόμενη γεννιά δηλαδή.

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω διαβασει οτι επειδη η Κινα αναδεικνυεται σε υπερδυναμη, πολλοι Κινεζοι πλεον εχουν αρκετο σνομπισμο για τον υπολοιπο κοσμο....

Δεν ξερω βεβαια ποση βαση εχει αυτο, και σιγουρα μιλαμε για μια μεριδα κοσμου μονο, αλλα μου ακουγεται αρκετα λογικο, ασχετα αν συμφωνει κανεις ή οχι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...