Ta3ideftis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μπήκε και η Swiss στο τρυπάκι... φτου... ...Swatch! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 eco-drive, solar power, kinetic. τρεις τεχνολογίες για μη φόρτιση γρήγορα γρήγορα. επίσης η παραδοσιακή ωρολογοποιία δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τα smartwatch γιατί άλλο το gadget άλλο το κόσμημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickelodeon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Μακάρι να διατηρήσει τον αναλογικό χαρακτήρα του. nevo - the first minimalist connected watch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Eco drive και solar power είναι το ίδιο.Όσο για μηχανισμό kinetic, θα κατάφερναν σήμερα να παράξουν την ενέργεια που χρειάζεται ένα smartwatch με τέτοιο μηχανισμό; Εκτός και αν έχει οθόνη e-ink, αλλά και πάλι δύσκολα.Όπως και να έχει, περιμένω με αγωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 και θα το ονομάσει.... SmartWATCH; Ο Λογος που η apple δεν ονομασε το apple watch , iwatch ειναι γιατι η swatch εχει το ονομα iswatch πατενταρισμενο για τετοιο προιον. Θα δημιουργουσε συγχηση μιας και μιλαμε για ιδιο προιον και οι δυο εταιρειες λυσανε το θεμα κατω απο το τραπεζι (λογικα υπερ της swatch).. Οποτε να περιμενουμε κατι τετοιο σε ονομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannismax Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-u49L2u-JV4 keep your watch, change only the strip 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 eco-drive, solar power, kinetic. τρεις τεχνολογίες για μη φόρτιση γρήγορα γρήγορα. επίσης η παραδοσιακή ωρολογοποιία δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τα smartwatch γιατί άλλο το gadget άλλο το κόσμημα. ακριβώς άλλο παιχνίδι και άλλο ανδρικό αξεσουάρ Τι δουλειά έχει ο Τάσος Χαλκιας στην φώτο; δεν ξέρω αν λέμε τον ίδιο αλλά εμένα μου θυμίζει τον αστυνόμο μπέκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastino Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια , επειδη ειμαι ασχετος με τα εξυπνα ρολογια , μπορουν να υποστηριξουν αρχεια κειμενου (pdf,doc κλπ) ?με ρωτουσε ενας φιλος προχθες που ενδιαφερεται να κανει επιστημονικο σκονακι ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paulus Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Better late than ...ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια , επειδη ειμαι ασχετος με τα εξυπνα ρολογια , μπορουν να υποστηριξουν αρχεια κειμενου (pdf,doc κλπ) ? με ρωτουσε ενας φιλος προχθες που ενδιαφερεται να κανει επιστημονικο σκονακι ;-) από ότι φαίνεται υποστηρίζουν,τώρα και εγώ δεν έχω ασχοληθεί να δω τι κάνουν ακριβώς αλλά φανταζόμουν ότι θα είναι ένα android με λίγα εικονίδια περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα