Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pitsos 2MIB60T

Δεν νομίζω να υπάρχει πιο αθόρυβος και με τέτοια απόδοση. Αν τον βρείς παρτον με κλειστά  μάτια.

• Απαντ. 262
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, bill999r είπε

Pitsos 2MIB60T

Δεν νομίζω να υπάρχει πιο αθόρυβος και με τέτοια απόδοση. Αν τον βρείς παρτον με κλειστά  μάτια.

Έχει 1 μοτέρ, όχι ότι έχω ιδέα αλλά νομίζω με 2 θα είναι καλύτερα (???) 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Έχει 1 μοτέρ, όχι ότι έχω ιδέα αλλά νομίζω με 2 θα είναι καλύτερα (???) 

Φίλε ο συγκεκριμένος τραβάει χωρίς αύριο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Δεν το λέω επειδή τον έχω εγώ αλλά γενικά ήταν πολύ καλή αγορά. Κάνε την έρευνα σου αλλά γενικά κάτι devoline και teka μην τους κοιτάς καθόλου. Έχουμε στο πατρικό μου και έχει απίστευτο θόρυβο χωρίς να απόδοση. Και μιλάμε είναι τοποθετημένος στον τοίχο και πίσω ακριβώς είναι η έξοδος της σωλήνας. Αντίθετα στον pitsos έχουμε σωλήνα με γωνίες και αρκετή διαδρομή μέχρι τον φωταγωγό και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Βασικό κριτήριο

Οι διαστάσεις του δε σε ενδιαφέρουν? Θα μπει σαν αντικατάσταση άλλου ή είναι για καινούριο σπίτι και θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά? 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Οι διαστάσεις του δε σε ενδιαφέρουν? Θα μπει σαν αντικατάσταση άλλου ή είναι για καινούριο σπίτι και θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά? 

Αντικατάσταση,τον παλιό του έκαψα πλακέτα 

Τα ντουλάπια έχουν 60 πόντους απόσταση 

Δημοσ.

Κάνω ανακαίνιση στο σπίτι και μπήκε θερμοπροσωψη.

Έβαλε ο υδραυλικός ένα σωλήνα φ125 για απορροφητήρα και έκλεισε ήδη η τρύπα με την μόνωση οπότε η αλλαγή σωλήνα ίσως είναι δύσκολη πλέον. Θα έχω θέμα με τους απορροφητήρες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Θέλω να βάλω απορροφητήρα ενσωματωμένο στην οροφή, με μοτέρ και μπουρι εξαερισμου φ15, που θα στέλνει τον αέρα έξω απ' το σπίτι, όχι ανακύκλωσης που θα τον κρατάει μέσα με φίλτρα άνθρακα κλπ. Θα είναι πάνω απ' τη νησίδα μου με τις εστίες. Επισυνάπτω μια παρόμοια φωτό από το διαδίκτυο, για να δείξω τι εννοώ . Έχει βάλει κανείς, να μου πει τη γνώμη του? Κάνουν δουλειά, τραβάνε σωστά τις οσμές και τους ατμούς?

illusion_gallery_ok_black.jpg

Επεξ/σία από Nastria

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...