evoracing Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα... Ανέβασα το συγκεκριμένο τραγούδι στο κανάλι μου και πλέον βγάζει αυτό το μήνυμα. Πρέπει να γράψω κάτι παραπάνω στο description για να μην το αποκλείσουν?
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 δοκιμασε να ανεβασεις αλλη εκδοση του τραγουδιου.εκτος αν το εφτιαξες εσυ το song. και για να σε πειραξω .με αυτα που ανεβαζεις καλα εκαναν και τα κατεβασαν 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ακου Πεγκυ! Ετσι φωναζε μια σκυλιτσα που ειχε ο μπαρμπας μου.
Xristaras12 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 αν θυμάμαι καλά με την προστασία που έχει βάλει το youtube δεν επιτρέπει τέτοια κλπ. Αν θες ψάξε πως μπορείς να το παρακάμψεις,δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι νόμιμο.
evoracing Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 δοκιμασε να ανεβασεις αλλη εκδοση του τραγουδιου.εκτος αν το εφτιαξες εσυ το song. και για να σε πειραξω .με αυτα που ανεβαζεις καλα εκαναν και τα κατεβασαν Καλά σου έκαναν Φτου σας Υπάρχει περίπτωση να το έφτιαξα εγώ? Υπάρχει κάποιο κειμενάκι που να κοτσάρω στο τέλος που να λέει κάτι σαν "τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά στον κάτοχο, δεν το κάνω για κερδοσκοπικό σκοπό" και τα σχετικά?
StormGr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Οχι αυτα που γραφεις απο κατω κλπ κλπ δεν ισχυουνε σε καμια περιπτωση. Το bot του youtube ψαχνει στα βιντεο και τα αντιστοιχει με αλλα βιντεο που εχουν copyrights. Σιγα μην κατσει να διαβασει και τι εχει γραψει ο καθενας απο κατω. Απλα μερικες εταιριες ειναι οκ και απλα εισπρατουνε αυτες οτι εσοδο εχεις απο τις διαφημησεις και αλλες στο κατεβαζουνε και τρως και κοκκινη καρτα. Μαλλον επεσες στο δευτερο σορρυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα