johnbond Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 με o/ced τα πάντα λογικό είναι, για εργοστασιακά clocks όμως όχι... Λοιπόν,τώρα το δοκίμασα απο περιέργεια.. όλα στο 100%,cpu @4.4 μετρήσεις χωρίς οθόνη ,με το μετρητή hama. με στοκ την gpu 480w με τη gpu στα 1100 και λίγη τάση παραπάνω 550w στα 1150 και full τάση 630w idle 80w
garen Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Λοιπόν,τώρα το δοκίμασα απο περιέργεια.. όλα στο 100%,cpu @4.4 μετρήσεις χωρίς οθόνη ,με το μετρητή hama. με στοκ την gpu 480w με τη gpu στα 1100 και λίγη τάση παραπάνω 550w στα 1150 και full τάση 630w idle 80w WTF? Πρίν φέρω ηλεκτρολόγο μήλησα με το μαγαζί που πήρα τον μετρητή μου. Κάναμε κάποιες δωκιμές και αποδηχτηκε οτι ο 1 απο τους 3 αισθητήρες (3φασικό) έχει διαφορά στης μετρήσεις..Τους έβαλα έναν έναν να μετράνε μία λάμπα 60w και ο 1 απο τους 3 εδειχνε 57 ενώ οι άλοι 2 62w οπότε τον στέλνω πίσο για αλλαγή και ξανά απο την αρχή μετρήσεις απο μεθάυριο...
garen Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Επιστρέφω μετά απο 67 μέρες μετρήσεων ξανά.. Λοιπόν έχει αλλαχτεί ο υποτιθέμενος αισθητήρας που είχε πρόβλημα αλλά οι μετρήσεις μου λένε πάλι οτι έχω πρόβλημα.. μέσος όρος διαφοράς τη μέρα είναι 8,6kwh τη μέρα.. Δηλαδή κάπου χάνω αυτες της κιλοβατώρες...
zio10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Επιστρέφω μετά απο 67 μέρες μετρήσεων ξανά.. Λοιπόν έχει αλλαχτεί ο υποτιθέμενος αισθητήρας που είχε πρόβλημα αλλά οι μετρήσεις μου λένε πάλι οτι έχω πρόβλημα.. μέσος όρος διαφοράς τη μέρα είναι 8,6kwh τη μέρα.. Δηλαδή κάπου χάνω αυτες της κιλοβατώρες... Μήπως είσαι στην ίδια πολυκατοικία με τον φίλο;; http://www.insomnia.gr/topic/568420-κοστος-διαβιωσεως-εργενου/?p=54013083
SlimData Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Αδερφέ ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Πληρώνεις. Πιστεύεις ότι σε κλέβουν. Υπάρχει ένας τρόπος να το διαπιστώσεις σε λίγη ώρα. Και δεν το κάνεις! 67 μέρες μετά και ποιος ξέρει άλλες πόσες πριν, εεεεε τα ίδια ακριβώς, μάλλον με κλέβουν. Δεν ξέρω αδερφέ, βάλε μια μέρα ενημέρωση ότι θα ανοίξεις δυο ώρες αργότερα. Πήγαινε στο μαγαζί σου και μια ώρα νωρίτερα, κλείσε τον σέρβερ και περίμενε να δεις. Αν όντως σε κλέβουνε πόσο καιρό θα συνεχίσεις να χαρίζεις λεφτά; Δεν στη λέω, μη με παρεξηγήσεις. Απλά μου φαίνεται απίστευτη η υπομονή/ανοχή σου. Εμένα αν μου είχε μπει τέτοια ιδέα δεν θα κοιμόμουνα μέχρι να μάθω την αλήθεια
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά! Επιστρέφω μετά απο 67 μέρες μετρήσεων ξανά.. Λοιπόν έχει αλλαχτεί ο υποτιθέμενος αισθητήρας που είχε πρόβλημα αλλά οι μετρήσεις μου λένε πάλι οτι έχω πρόβλημα.. μέσος όρος διαφοράς τη μέρα είναι 8,6kwh τη μέρα.. Δηλαδή κάπου χάνω αυτες της κιλοβατώρες... Άρα στο 4μηνο θα σου έρθει 1000 kwh περίπου.
bilya Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 κλείσε τον γενικό αν γυρνάει το ρολοι πάλι, κλείσε το ρεύμα απο το ρολόι τόσο απλό είναι
garen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 καλησπέρα παίδες, Λοιπόν επιστρέφω μετά απο πολύ καιρό για να σας πώ της εξελήξεις. Στο υπογειο υπάρχει μία μπρίζα κλασική η οποία τροφοδωτείτε απο το δικό μου ρολόι.Η εισοδος του υπογείο είναι απο σημείο που έχει πρόσβαση οποιος δίποτε της πολυκατοικίας απλά δέν ήξερα οτι η μπρίζα περνει ρέυμα απο το ρολόι μου. Μετά απο έρευνα που έκανα διαπίστοσα οτι τροφοδωτεί ένα σπίτι στην ίδια πολυκατοικία στο ισίγειο,εκεί μένει μια οικογένια με 2 παιδιά και 1 ηλικιομένη κυρία, γενικά αυτή η οικογένεια είναι οικονομικά χάλια σε φάση τα παιδάκια να φοράνε σκισμένα-ρούχα κτλ.. Προς το παρόν έβγαλα την μπρίζα και κάνω συνεχούς ελένχους μήπος ξαναμπεί εγώ και οι υπαληλοι μου νυχτα μέρα. Σκευτομαι να μήν κάνω τίποτα καμία καταγελία λόγο της οικονομικής κατάστασης που έχουν για το βασικό λόγο οτι εγώ να πάρω λευτά αποζημίοσης δέν παίζει απο αυτούς άσε που θα μπλέξουν πολύ και έχουν και μικρά παιδιά και είναι κρίμα. Οταν ήμου μικρός είχαμε και εμείς σπίτι οικονομικά θέματα και καταλαβαίνω τα παιδιά.είναι μικρές ηλικίες 10-11 χρονόν. Θα μου πείτε σε κλέβαν και πρπει να τιμωριθούν αλλα τι να κάνω..λευτά δέν προκειτε να πάρω σε καμια περιπτωση... Σε περιπτωση που την ξαναβάλουν με κάποιο τρόπο θα τους μιλίσω και θα αφαιρέσω την μπρίζα. Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Απομόνωσε την πρίζα απτο ντουί. Κατανοώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και η οικογένεια με το ρεύμα που παίρνει να καλύπτει βασικές ανάγκες αλλά για εσένα και την επιχειρησή σου είναι επιπλέον έξοδα. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2015 από Επισκέπτης
garen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 κοροιδεία είναι τεράστια.. Μας ρουφάνε το αίμα οι λογαριασμοι και τα έξοδα οι εφορία..ο κόσμος που γράφει βερεσέδια και δέν πληρώνει..να μασ γ@μ@νε και οι γειτόνοι γαμισέτα...άν δέν είχαν τα παιδιά θα τους είχα σκίσει,αυτά λυπάμαι ποιο πολύ.. Απο εχθέσ το μεσιμέρι το έχω βγάλει και ακόμα δέν ξαναμπήκε,απότι έμαθα τους έκοψε το ρέυμα η δεη γιατί προφανός δέν είχαν να πληρώσουν,σήμερα άυριο αντε μεθάυριο δέν θα αντέξουν..ούτε τηλεώραση ούτε ένα ποτήρι κρύο νερό ούτε φώς το βράδυ ούτε φουρνάκι να μαγειρέψουν,εκτός άν έχουν αυτο με την μποτήλια το περτοπγκάζι... Κρίμα κρίμα..
idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Να κάνουν αίτηση για επιδοτηση ενοικίου και δωρεάν ρεύμα, εκτός και αν θέλεις να είσαι ο καλός Σαμαρείτης και να τους το χαρίζεις εσύ.
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Οι ευάλωτοι καταναλωτές έχουν έξτρα προνόμια που ίσως τους βοηθήσουν https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/eualwtoi-pelates-kai-koinwniko-oikiako-timologio/plirofories-gia-to-mitroo-ton-evaloton-pelatvn.
garen Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εγώ όσο χάρισα χάρισα..τώρα οχι το οτι δέν τους κυνηγάω με καταγελίες κτλ πάλι ευχαριστώ πρέπει να μου πούν.. Αλλα που θα πάει κάποιοα στιγμή θα σπάση η κλοστή και θα χρειαστούν ρευμα..να δω τι θα κάνου τότε..άν με πληρώνουν κάθε μήνα μπροστά κάποιο ποσό δεν έχω πρόβλημα να τους δίνω εφόσον δέν έχουν λευτά να εξοφλήσουν τα χροστούμενα για επανασύνδεση. Αν χρωστάνε τα μαλιοκεφαλά τους δέν νομίζω κανένας να τους στιρίξει αυτή είναι η Ελλάδα μας δυστιχός. Η μητέρα μου εχει 0 φορολογική δήλωση δέν εργάζετε εδώ και πολλά χρόνια,ο πατέρασ μου δέν ζεί αλλά επιδή έχει κάποιο χρέος στον ογά απο παλιά δέν δικαιούτε απολυτος τίποτα ουτε επιδόματα ουτε προνια ασφαλεια ουτε απολύτος τιποτα αλλά άν κάποιος είχε κάποιοα χρήματα και εξοφλούσε τους λογαρισμούς του δικαιούτε ολα αυτά. Εν μέρη είναι δικαιο αυτο αλλά όχι για μένα είναι πάρα πολύ άδικο γιατι σου λένε εφόσον δέν έχεις λευτά να πληρώσεις της οφειλες σου δέν θα πάρεισ και κανλενα επίδομα οποτε να πεθάνεις δέν μας νιάζει αλλά εσυ που έχεις κάποιο χρήματα και δεν έχεις χρέος στο δημοσιο μπορείς να τα πάρεις... Ελλαδάρα...τουλάχιστον πές μας δέν θα πάρεις το χ επίδομα αλλά θα αφαιρεθεί απο το χρέος σου...οχι να μας λές βρλες λευτα να πληρώσεις τα χρέη σου για να σου δώσουμε και εμεις μετα κιάλα λευτά ρε δέν πάτε να γμτηείτε... Αυτή είναι η Ελλάδα μας. Τεσπα ξεφύγα απο το θέμα. Καταλήγουμε οτι δέν πρόκειτε να γίνει τίποτα με την εν λόγο οικογένεια/
xifiassamsung Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 κοιτα επειδη τοσους μηνες ακρη δε βρεθηκε η επιβαρυνση τους μαλλον σου ειναι ανεκτη.μιλα με τον φαδερ κ πες του τι κ πως, πανω απο ενα 40αρικο το μηνα δε το κοβω να σου τρωνε μια λαμπα ενα ψυγειο κ ενας ανεμιστηρας.τουλαχ τωρα το καλοκαιρι.κ τα μισα να σου δινει εισαι οκ.για τα παιδια δηλ οχι τπτ αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα