Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Μου έδωσαν το συγκεκριμένο κινητό το οποίο το συνδέω στον υπολογιστή και δεν κάνει τίποτα. Βασικά ανοίγει μόνο η οθόνη μου είναι τέρμα μαύρη (το φωτιζόμενο μαύρο όμως) και συνδέεται στον υπολογιστή εμφανίζοντάς την σας Removable Disk και δεν μπορώ να του κάνω τίποτα!

Υπάρχει θεραπεία? 

Δημοσ.

Αυτό αν θυμάμαι καλά το σβήνεις, βάζεις στον υπολογιστή το pc suite της sony, και μετά συνδέεις το κινητό έχοντας πατημένο το πλήκτρο back (το κρατάς κάμποση ώρα νομίζω) και τότε το βλέπει το πρόγραμμα και το φλασάρει.

Βέβαια το αν θα το δει, αν θα μπει σε flash mode και τα σχετικά είναι άλλο θέμα :P

Τι έπαθε και "έμεινε απο λάστιχο";

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν έχω ιδέα :P το σύνδεσα και έκανα αυτό που λες, το αναγνώρισε, και τώρα τι? :P

Το Sony PC Companion κατέβασα... Αυτό δεν είναι?

Δημοσ.

Ναι το pc companion. Πήγαινε εκεί που λέει αναβάθμιση λογισμικού ή κάτι τέτοιο. Πιο μετά θα ψάξει το κινητό να του περάσει το καινούργιο. Αν πάρει έχει καλώς, αλλιώς παίζει HW θέμα...

Δημοσ.

Είτε το firewall σου δεν το αφήνει να συνδεθεί στο ίντερνετ να φέρει το fw είτε έχει θέμα ο server τους... Όπως και να έχει, δοκίμασε σήμερα, δοκίμασε και σε άλλον υπολογιστή, και αν δεν κάνεις δουλειά δοκίμασε να περάσεις καμια custom που δεν θέλει το pc suite.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...