silve Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα. Επειδή μου έχουν μείνει μερικά παιχνίδια του PS3 τα οποία είναι περίπου 2-3 χρόνων παλαιότητας, σκέφτηκα να πάω σε κατάστημα Public και να τα δώσω για την κατηγορία Used Games που έχουν εκεί. Πόσο θα μου τα πάρουν λέτε; Αξίζει να τα δώσω στα Public με σκοπό μια έκπτωση 10-15 ευρώ ίσως για αγορά ενός καινούργιου παιχνιδιού PS4; Η μήπως τα παίρνουν σε εξευτελιστικές τιμές, για παράδειγμα 1 με 2 ευρώ το παιχνίδι;
VonLoutsos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Αναλόγως το πόσο παλιά και το πόσο έχουν κυκλοφορησει τα παιχνίδια θα πάρεις πιστωτικό. Αν τα έχει προς πώληση ( σε μεταχειρισμένα ) το site τους μπορείς περίπου να καταλάβεις πόσα θα σου δώσουν γιατί στα μεταχειρισμένα η τιμή που δίνουν είναι 50% της τιμής που τα πουλάνε.
silve Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο ένα από τα τέσσερα βρήκα στο site τους το οποίο το πουλάνε 5 ευρώ, δηλαδή θα μου το πάρουν εμένα στα 2 με 2.5 ευρώ; Τα παιχνίδια είναι τα εξής: 01. FIFA 12 02. Little Big Planet 2 03. Darksiders 2 04. The Walking Dead Season 1 Λέτε να έχω καμία ελπίδα για 15 ευρώ στο περίπου ή πολλά ζητάω;
ultralisk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 FIFA παίζει να μην το δεχτούν καν οπότε χλωμό σε κόβω για 15 ευρώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα