Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πολλά fashion victim υπαρχουν τελικά.....να μας πει και κάποιος τις χρησεις που κανει στο iphone πλην sms ,τηλέφωνο ,ίντερνετ ,παιχνίδια ,που τα κανουν και όλα τα υπολοιπα με τα μισά φράγκα και δεν κολλάνε στο ελάχιστο καν.......πέραν της μουρης στην καφετέρια δεν βρίσκω κάνα σοβαρό λογο να πάρει κάποιος iphone. Γιατι εσυ εισαι σιγουρος οτι ολα τα Iphone που βλεπεις στο δρομο/καφετεριες κλπ ειναι καινουργια???Μεταχειρισμενα ειναι τα περισσοτερα και μιλαμε μεχρι και Iphone 5. Επισης να σου πω εγω ενα σοβαρο λογο καποιος να αγορασει Iphone,γιατι ετσι γουσταρει.Οπως υπαρχουν καποιοι απο εμας που δοκιμαζουν τα Windows Phone γιατι μας βολευουν απο πλευρας Specs και τιμης καποιοι αγοραζουν Iphone γιατι γουσταρουν τα συγκεκριμενα κινητα/εταιρια/brand.
Ta3ideftis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Είναι άσκοπο πραγματικά να συζητάμε τα + και τα - του κάθε λειτουργικού σε στυλ iOS vs Android vs Windows Phone vs Blackberry κλπ. Από τη στιγμή που μια εταιρία λανσάρει ΔΙΚΟ ΤΗΣ προϊόν πάνω στο οποίο έχει εγκαταστήσει ΔΙΚΟ ΤΗΣ λειτουργικό, όλα τα υπόλοιπα ειναι τελευταίας σημασίας. Τόσα χρόνια χρήστης iOS, δεν κουράστηκα με το περιβάλλον, ούτε με τα φρου-φρου του Android στο οποίο μπορείς να κάνεις ένα σωρό παραμετροποιήσεις και να φέρεις το κινητό στα μέτρα σου! Λυπάμαι που θα το πω, αλλά όταν δίνεις ένα κάρο λεφτά για τις "ναυαρχίδες" της κάθε εταιρίας και να φτάνεις στο σημείο να κάνεις root μόνο και μόνο για να πετύχεις υψηλές αποδόσεις-ταχύτητες, τότε το κινητό είναι για πέταμα, αν μη τι άλλο το λειτουργικό που δεν το υποστηρίζει σωστά. Το ότι στο 1ο 6μηνο χάνουν το 1/3 της τιμής τους, αυτό θα πρέπει να σας ταρακουνήσει ιδιαίτερα, για τους παραπάνω λόγους που ανέφερα. Το ότι οι αναβαθμίσεις του Android (πέραν του Nexus), καθυστερούν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ από τους κατασκευαστές, αυτό επίσης πρέπει πάλι να σας ταρακουνήσει γιατί δείχνει το κατά πόσο ενδιαφέρεται η εταιρεία για τους πελάτες της ή μόνο για την τσέπη τους! Οι τεχνολογία NFC και η υπηρεσία HealthKit που τόσο πολύ έχουν φάει κράξιμο λόγω του ότι "καθυστέρησαν" να βγουν, θα γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλείς στην iOS πλατφόρμα, ακριβώς για το λόγω της υποστήριξης της ίδιας της Apple! Η μεγάλη διαφορά της Apple με τις υπόλοιπες εταιρίες (εκτός της τιμής), είναι ότι πληρώνεις κινητό που έχει ποιότητα κατασκευής, υποστήριξη στο λειτουργικό της, υποστήριξη στις εφαρμογές τις και φυσικά (όπως προαναφέρθηκε) research το οποίο επενδύεται στις συσκευές της! Sent from my iPhone using Insomnia 4
fallen4ngel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το άρθρο το διάβασε κανείς ή για άλλη μια φορά οι γκουρού κραζουν; Bugs προβλήματα και χάσαμε την μπάλα γιατί έχουμε 3 μοντέλα λέει. Τώρα καλό ή κακό ο καθένας θα κρίνει για τον εαυτό του, άλλωστε δεν τρώμε όλοι το ίδιο φαγητό, δεν οδηγαμε όλοι την ίδια μάρκα και στην τελική όλα είναι εντελώς αντικειμενικά. Άιντε τώρα και σε άλλα ποστ να πείτε για πρόβατα κτλπ αφού το 95% τον ποστ εδώ έγινε απο γκουρού IOS χρήστες που παρόλο όπως λέει το άρθρο βγαίνει το 9 για να καλύψει τα κενά του 8, τα bugs και και και αυτοί/εσείς μιλάτε για πρόβατα. Οκ nexttttt 1
bluescorpion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειμαι μελος του insomnia απλα εφτιαξα αυτον τον λογαριασμο για να πω καποια πραγματα σχετικα με το android και το ios.(Ποιος ειμαι εγω που γνωριζω καποια Α βασικα πραγματα; Κανεις, ενας τυχαιος που απλα θελει να πει την αποψη του) Ολη την ωρα οποτε βγαινει καποια ειδηση σχετικα με την apple γινετε χαμος σχολιων του τυπου: μας περναν για προβατα; Τι συσκευες ειναι αυτες; Τι χαλια update ειναι αυτο; 8 mp καμερα; ελεος! και αλλα τετοια. Για αρχη επειδη οι περισσοτεροι παραπονιουνται σχετικα με την τιμολογιακη πολιτικη της apple, εχω να πω μονο οτι η apple απο την αρχη πουλουσε τα προϊοντα της ακριβα! (Apple I - $666 δολλαρια) Για να σας προλαβω, αγοραζοντας ενα iPhone πχ δεν πληρωνεις μονο τα υλικα κατασκευης κτλ οπως πολλοι (το 99%, δεν ειμαι υπερβολικος) πιστευουν. Πληρωνεις το research (νομιζω πως το 99% δεν ειμαι υπερβολικος, το ακουν πρωτη φορα) της εταιριας για να μπορεσει να σου παρουσιασει το προιον που εσυ βλεπεις στο ραφι του καταστηματος να σε περιμενει. Με λιγα λογια πληρωνεις την τεχνολογια-τεχνογνωσια που εχει αναπτυξει-εξελισσει. Οσον αφορα σε θεμα software (δεν αναφερομαι καν στο ποτε θα θυμηθει η καθε εταιρεια να δωσει το update στις συσκευες της) αλλα και hardware οπως και να το κανουμε το android ειναι ενα κακογραμμενο λειτουργικο! Εχει ειπωθει χιλιαδες φορες; Ας ειπωθει και αλλη μια. Στο android υπαρχουν εκατομμυρια συσκευες (δισεκατομμυρια αν προσθεσω και κατι κινεζικα ZTE που κυκλοφορουν κατα χιλιαδες στην Κινα με android 2.3.3) και αυτο ειναι οτι χειροτερο, υπαρχει τρελο fragmentation. Εχετε αναρωτηθει ποτε ΓΙΑΤΙ η Samsung πχ βγαζει κινητα με 4 500 πυρηνες 8gb ram κτλ; Και η Apple μενει ακομη στο 1gb; (οχι δεν τσιγκουνευεται να δωσει μερικα ψιχουλα παραπανω). Ο λογος ειναι πολυ απλος. Το android σαν λειτουργικο απο μονο του δεν κανει καλη διαχειρηση μνημης και πολλα αλλα και το αποτελεσμα ειναι να δεσμευει πολλους πορους στο συστημα γι'αυτο η Samsung και η καθε Samsung βγαζει hardware με μεγαλες δυνατοτητες ωστε να κουκουλωσει τις ατελειες του android. Απο την αλλη το ios ειναι ενα καλογραμμενο λειτουργικο που κανει σωστη διαχειρηση μνημης και δεν χρειαζεται να εχει 4πυρηνες και 8gb ram ωστε να τρεξει smmothly (μπορω να μπω σε λεπτομερειες αλλα θα γινω κουραστικος). Θα μου πειτε μα ακομη και ετσι να ειναι το android κακογραμμενο, αφου η Samsung βγαζει κινητα με ισχυρο hardware που ειναι το προβλημα; Το προβλημα ειναι το android καθαρα σαν λειτουργικο. Απο την στιγμη που μια εταιρεια προσπαθει να καλυψει τις ατελειες ενος λειτουργικου με τεραστιο hardware, χαιρετα μας! Κανονικα θα επρεπε το android να αλλαχτει εντελως! Απο την πρωτη γραμμη κωδικα! Οπως το sandbox του android, χαμος γινετε εκει περα με τις ρυθμισεις των εφαρμογων. Οι πιο πολλοι δεν ξερουν καν τι ειναι. Ψαξτε να μαθετε δεν ειναι κακο! Αλλα μαντεψτε γιατι δεν γινετε αυτο. Γιατι υπαρχουν εκατομμυρια συσκευες με διαφορετικο hardware και δυνατοτητες που περιοριζουν στο επακρο αυτη την αλλαγη. Κατι τελευταιο που διαβασα σχετικα με το multitasking. Multitasking δεν ειναι αυτα τα παραθυρακια των εφαρμογων που εχετε ανοικτες οταν πατατε το home button ΑΛΛΑ η διαδικασια ενος υπολογιστη να μπορει να εκτελει διαφορες πολλαπλες εργασιες ταυτοχρονα. Να μπορει δηλαδη στο background να τρεχει μερικες λειτουργιες ενος αλλου προγραμματος απο αυτο που ειστε εσεις εκεινη τη στιγμη και οχι τα παραθυρακια που βλεπετε. Δακτυλικο αποτυπωμα υπηρχε αν δε κανω λαθος και σε ενα android πριν το 5s, το θεμα δεν ειναι αν υπηρχε, το θεμα ειναι αν λειτουργουσε ποτε σωστα. Την απαντηση δωστε την εσεις. Σχετικα με την αντιγραφη δεν υπαρχει κατι να πω, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ. Το θεμα ειναι ποιος σου παρεχει σωστη υπηρεσια-προιοντα. ΦΥΣΙΚΑ και το ios εχει προβληματα, δεν υπαρχει στο κλαδο της πληροφορικης το ΤΕΛΕΙΟ. Αλλα υπαρχει το καλυτερο απο κατι αλλο. Συγνωμη για το μεγαλο κατεβατο. Ευχομαι πραγματικα οχι να σας αλλαξα γνωμη, αλλα να εβαλα και ενα τουλαχιστον απο εσας σε προβληματισμο σχετικα και να το ψαξει μονος του! Παραθετω μια φωτογραφια σχετικα με το research που λεγαμε; Α Μπραβο! Οθονη touch! Ναι, πληρωνεις την ερευνα και για αυτο! Δεν ειναι μονο η οθονη αφης, αυτο ειναι το λιγοτερο. Το θεμα ειναι να μπορεσεις να κανεις το 'κινητο' να καταλαβαινει την αφη του δερματος (δακτυλου) και οχι την πιεση! Για τα παντα πληρωνεις research στην εταιρεια. Fingerprint Sensor; Εκει να δεις research χρονια! Σχετικα με την αφη, καντε την εξης απλη δοκιμη. Καλυψτε το δακτυλο σας με μια χαρτοπετσετα ενα ρουχο και προσπαθηστε να αλληλεπιδρασετε με την οθονη του κινητου σας. Δεν θα ανταποκριθει. Γιατι; Γιατι εχει υλοποιηθει για την επαφη με δερμα. Πως ειπαμε οτι λεγεται αυτο; RESEARCH ΜΠΡΑΒΟ! Και τι κοστισε αυτο στην εταιρεια για να μας το παρουσιασει εμας στο ραφι του καταστηματοςς ετοιμο; Χρηματα πολλα χρηματα και χροοοοοονια δοκιμων. Μπραβο! Αυτο λοιπον πληρωνουμε και οχι τα υλικα κατασκευης! Και φυσικα την σωστη και λειτουργικη υλοποιηση! (και οχι μισοτελειωμενα πραγματα) ΞΑΝΑΛΕΩ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ RESEARCH ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!!! Nα ειστε καλα! http://imgbox.com/oonMYH6n θα συμφωνησω σε πολλα που λες αλλα θελω να σε ρωτησω κατι.το 1020 nokia για πολλους ειναι η καλυτερη καμερα αυτη τη στιγμη σε κινητο.για πιο λογο δε χρυσοπληρωνουμε το research? μη μου πεις οτι δεν εχει γινει τρομερο research για το συγκεκριμενο γιατι πριν απαντησεις θα εισαι φαουλ.το iphone ειναι υπερ τιμολογημενο σαν συσκευη.αυτο λεει το μεγαλυτερο ποσοστο των παιδιων.το research που λες δεν νομιζω οτι αν εχουνε δαπανησει πχ 1 εκατομμυριο ευρω για research χρειαζεται να βαζουν το καθε iphone 900 ευρω.αν ηταν τοσο σιγουροι θα το βαζαν 400-500 και θα τα βγαζαν στο επακρο.εδω ειμαστε και θα με θυμηθεις,το μελλον ειναι η microsoft φιλε μου.και μιλαω εντελως αντικειμενικα.οτι συσκευη εχει βγει την ειχα.απο android μεχρι ios και windows. best regards
mad_apo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ας φτιαξουν ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ τα τραγικα προβληματα που εχει πχ το ipad air 2 ακομη και με την τελευταια εκδοση (ενημερωμενο) και ας αφησουν το iOS 9 που θα ειναι σταθερο και καλα. Δειτε στο link ποσοι εχουν προβλημα. Το προβλημα ειναι iPad air 2 pop noise και η Apple ουτε καν ασχολειται. Τελευταια φορα την παταω να αγορασω ipad. Μπορω να πω το Surface pro 3 που εχω ειναι χιλιες φορες καλυτερο. https://discussions.apple.com/thread/6631203?start=0&tstart=0 1
mariostheone Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω. Κάποιος που πχ έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει iPhone θεωρείται fashion victim? Δηλαδή το ίδιο ισχύει και για κάποιον που θα αγοράσει ένα ακριβό αυτοκίνητο, ακριβά ρούχα, σπίτι κτλ? Εάν κάποιος θέλει να κάνει απλά τη δουλειά του, συμφωνώ ότι μπορει να την κάνει και με πιο οικονομικές λύσεις αλλά αυτό ισχύει για όλες τις βασικές καθημερινές ανάγκες. Δεν νομίζω να περιορίζεται μόνο επιλεκτικά στα smartphones της Apple συγκεκριμένα. Όσο αναφορά το θέμα της καφετέριας, όσο κομπλεξικοί είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν φιγούρα άλλο τόσο είναι και αυτοί που ενοχλούνται. Σε αυτούς που θα αντιδράσουν αρνητικά στοχεύουν οι πρώτοι έτσι κι αλλιώς. Όχι δεν είναι fashion victim επειδη εχει τα φράγκα να πάρει κάτι το ακριβό. Αλλά επειδή θα πάει και θα πάρει κάτι το συγκεκριμένο, στην συζήτησή μας i-phone. Αυτός είναι και ο ορισμός του fashion victim. Βλέπε κάτι εκατομμύρια iphone 6 σε πωλήσεις. Τώρα όσον αφορά το τελευταίο σκέλος, όσα δε φτάνει η αλεπού.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2015 από mariostheone 1
sokinfragoul Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καταρχήν με το πρώτο μου ποστ φανταστικά ότι δεν θα δυσκολεψω τόσο τους αναγνώστες παρόλα αυτά το κατάφερα.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.οτι όταν παίζουν με το μισό HARDWARE το 2015 και έχουν διπλάσια τιμολογιακή πολιτική μάλλον σε κάποιον άλλο τομέα έχουν μεγάλη διαφορα και αυτή ειναι το SOFTWARE.ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ .πάει αυτο.οπως επίσης τα ίδια έλεγα μήνες πριν διατυπώνοντας το ότι η APPLE σχεδιάζει και HARDWARE KAI SOFRWARE η ίδια.δηλαδη το ένα σχεδιάζεται για το άλλο.και έτσι δένει τις συσκευές της από τις οποιοες κάθε χρόνο βγάζει μια ναυαρχίδα.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ. Τώρα για τον φίλο μας που έγινε μέλος μόνο και μόνο για να μιλήσει για την apple να ρωτήσω κάτι γτ θα μείνω με την απορία. Εγω με το 1520 που αν βγάλουμε φωτο με ένα iphone θα γελάει και ο κάθε πικραμένος,που σε μπαταρία οθόνη κτλ κτλ και σε κομμάτι software που μπορεί να είναι λίγο αλοκοτο αλλά κατά κοινή παραδοχή ειναι butter smooth,ειναι η ναυαρχίδα τον τελευταίο χρόνο χωρίς να ζει βγάλει άλλη και ειναι η ίδια που βγάζει και το λογισμικό και η αφή της συσκευής μου έχει επιλογή να δουλεύει με γάντια με κλειδιά και με ένα τσουβάλι αν βάλεις πάνω από το χέρι γτ σε ένα εξάμηνο χάνει πέφτει στα μισά λεφτά και το apple πωληται στα ίδια;που ειναι το research της δικης μου συσκευής που το apple αν φοράς γάντια κάθεται και σε κοιτάει σαν ηλίθιο;;;;; Ας σοβαρευτούμε λίγο kαι ας δούμε λίγο τα πράγματα ως έχουν.το marketing η διαφήμιση και η μόδα ειναι που πουλάνε.πθο research που η apple βγάζει τηλέφωνα 7 χρονια ενώ οι άλλοι δεκαετίες.ολα εκεί παίζονται.εκει θα πάει και ο dev να κάνει την εφαρμογή του εκεί και το λιανομαγαζο θα γεμίσει με αξεσουάρ.σε ότι ειναι πιο εμπορικο
asorogu1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Καλα εχω παρει adroid mε 13 mp camera και το iphone 4 εβγαζε καλυτερες φωτο
asorogu1981 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δυστηχως δεν καταλαβαινουν καποιοι haters οτι μερικοι αγορασαμε τα καλυτερα android και απλα δεν μας ικανοποιησαν οσο ενα μετριο iphone δεν μας ενδιαφερει η φιγουρα και τα μηλαρακια και αν θες μηλαρακι για να βγαλεις γκομενα βραστα καλυτερα απλα θεωρουμε καλυτερο το iphone τοσο απλα και τα σκαμε γιατι απλα ειναι καλυτερο για μας 3
evkar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 @mad_apo υποχρεώνομαι να συμφωνήσω , και να συμπαραταχθώ μαζί σου , και φυσικά να μην ξαναγοράσω ipad , μετά την τελευταία "περιπέτεια" που είχα με το ios 8.0 etc στο ipad mini . Να μαζευτούμε παιδιά και να αγοράσετε ό,τι θέλετε . Περί ορέξεως ........
21century Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Περιμένω να το δούμε με καλύτερες επιδόσεις.
qsis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πρεπει να μπει κουμπι και για dislike.Το 90% των posts αυτου του θεματος ειναι καθαρη παραπληροφορηση.Παρτε ενα android στα 300 ευρω max βαλτε του nova launcher και αφηστε τις χαζομαρες με το lag.Τα android απο 200+ ευρω εχουν σταματησει να λαγκαρουν εδω και 2 χρονια που βγηκε η JB.Εχουν φυγει παρα πολυ απο iphone και πηγαν σε android και εχουν βρει την υγεια τους.Το αντιθετο ισως συνεβη αν πηγαν απο κανα android του 50αρικου σε iphone 6. καλά περίμενε να βγάλεις άκρη με δαύτους 2
mpentenis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το iPhone μια χαρά μπορεί να συγκριθεί με την οποιαδήποτε Android συσκευή ή Windows συσκευή. Εγω εχω ενα HTC 8X 2ετίας και βάλε. Θες να το συγκρίνουμε με το αντίστοιχο iPhone? Θες ας πουμε να συγκρίνουμε το σήμα στο WiFi,μιας και οταν κάνω μετρήσεις για ποιοτητα σήματος αναγκαστικά χρησιμοποιώ το tablet γιατί το 8X εχει τοσο καλό σήμα που, σε σημεία οπου εγώ εχω 3 γραμμές, τα iPhone δεν εχουν καθόλου? Να συγκρίνουμε τις εφαρμογές? να σου στείλω ενα XLS ή docx να ανοιξεις? (χωρις εξτρα εφαρμογές βεβαια...) να ανοίξουμε μια GoPro να δούμε γιατι στο iPhone δεν παιζει με την μια ενώ στο HTC την ιδια ώρα επαιζε καμπανα? πήγα να πουλήσω την δική μου και παραλιγο να μου την βγάλει ο νέος ιδιοκτήτης χαλασμένη, γιατι το iPhone δεν εκανε live view. μετα απο 2-3 επανεκκινησεις το ειδε και αυτο
D.Luffy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 όσοι εχουν απαιτησεις σε προγραμματα θα επαιρναν Android και οσοι ηθελαν κατι αλλο (???) θα επαιρναν iPhone. ακομα και πολλα απο τα προγραμματα που ειναι κοινα και στα 2 λειτουργικα, στο iOS εχουν λιγοτερες επιλογες.) Σε ποια προγράμματα αναφέρεσαι και τι είδους απαιτήσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα