Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Διαβασα ανεκαθεν θεματα του φορουμ αλλα ποτε δεν ειχα μπει στη διαδικασια να ανεβασω κατι αλλα τωρα ειναι η ωρα.Λοιπον απο τον επομενο μηνα αρχιζω γυμναστηριο και οπως θα χετε ηδη συμπερανει απο το τιτλο ειμαι πολυ λεπτος.Αν υπαρχει καποιος που ειχε αντιστοιχω θεμα σε τετοιο υψος(για να κατανοει και τη δυσκολια να παρεις και να διατηρεις κιλα) η αν υπαρχει καποιος με σχετικες γνωσεις δωστε μου κανα μπουσουλα ρε παιδια.Please oοχι ατακες του στυλ απλα ΦΑΕ πιστεψτε με δεν ειναι οσο ευκολο ακουγεται.

Δημοσ.

φιλε κακα τα ψεμματα....απο την γυμναστικη ποτε κανεις δεν πηρε κιλα!μπορεις να δοκιμασεις συμπληρωματα πρωτεινες κτλπ αλλα θα πρεπει να τρως καλα και να γυμναζεσαι παραλληλα!καποιο "μαγικο" κολπο δυστυχως δεν υπαρχει!

Δημοσ.

Αν πας να κάνεις bodybuilding(αυτό κατάλαβα) για να βάλεις κιλά είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις,οι μυς καίνε ακόμα παραπάνω θερμίδες,οπότε αν δεν παίρνεις εύκολα κιλά με το φαΐ θα χάσεις ακόμα ποιο πολλά κιλά. 

Δημοσ.

Παιδια δεν παω γοα bodybuilding να το ξεκαθαρισω αυτο.Ο στοχος μου ειναι αφου δεν μπορω να φαω παραπανω να παω γυμναστηριο για να μου διημιουργηθει η ορεξη-αναγκη ονομαστε το οπως θελετε.Καμια ωρα δυο την ημερα με ασκησεις για ογκο.Δεν ειναι οτι εχω πλανο το ακριβως αντιθετο και για αυτο οποιαδηποτε αντιστοιχη εμπειρια η σκεψη πανω στο θεμα που να καταριπτει η ενισχυει η μου δινει καποια αλλη λογικη στο πως να παρω κιλα θα μου ναι πολυ χρησιμη.Παιρνω δυσκολα κιλα δυστυχως η καταρα των ψηλων

Δημοσ.

Ο στοχος μου ειναι αφου δεν μπορω να φαω παραπανω να παω γυμναστηριο για να μου διημιουργηθει η ορεξη-αναγκη ονομαστε το οπως θελετε.

Πάνε τρέξε γύρο από το τετράγωνο σου για κάνα 20λεπτό και αν γυρίσεις σπίτι και είσαι πεινασμένος τότε είσαι οκ με την λογική σου,διαφορετικά μην ξανά κάνεις γυμναστική.

Αν ήταν να σου ανοίξει την όρεξη η γυμναστική θα είχες όρεξη και χωρίς γυμναστική.

Και εγώ ψιλός είμαι,και ήμουν και πάντα αρκετά αδύνατος,αλλά όχι και τόσο, πάντα είχα μερικά κιλάκια παραπάνω. 

Καμια ωρα δυο την ημερα με ασκησεις για ογκο.

Ε,Bodybuilding λέγεται αυτό,δεν χρειάζεται να θες να γίνεις τέρας για να είναι bodybuilding.

Δημοσ.

προσεχε μονο γτ εισαι σε καπως περιεργη ηλικια!εγω ας πουμε μεχρι τα 18-19 ημουν 1.80 και 70 κιλα,τιγκα αδυνατος δλδ και μεσα σε 3-4 χρονια εφτασα τα 90 κοντα με υψος 1.85 και μ ηρθε ξαφνικο!χωρις ν αλλαξω κατι ολα αυτα,θελω να πω οτι ειναι θεμα μεταβολισμου και εισαι σε περιεργη φαση οποτε προσεξε μην το παρακανεις!προσπαθησε να τρως οσο μπορεις πολλα γευματα μεσα στην ημερα και να γυμναζεσαι!

Δημοσ.

Οκ δεν εχω καμια σχεση με γυμναστηρια παντα ποδοσφαιρο επαιζα απο το πρωι ως το βραδυ και πιο μρτα κανα μπασκετακι αραια και που οποτε ενταξει λεγεται bodybuildind αμα ειναι το λεω και ζωγραφικη δεν εχω θεμα,να παρω κιλα θελω οχι να μαθω τον ορισμο.Οσο για το τρεξιμο το κανα και οχι γυρω απο το τετραγωνο μεγαλυτερες αποστασεις και συχνα και δεν ειχε αποτελεσμα αν και περιμενα οτι θα βοηθουσε.Α και σου απανταω απλα επειδη μου αρεσει η λογικη η καντο η κατσε σπιτι σου που εχεις γιατι την εχω και εγω σε πολλα θεματα απλα το συγκεκριμενο για εμενα δεν ανηκει σε αυτη τη κατηγορια γιατι θα τα χα παρει αν υπηρχε τροπος που να ξερα και για αυτο ζηταω αποψεις σε ενα site που διαβαζουν πολλοι ανθρωποι για να ακουσω σκεψεις και να βγαλω καποια συμπερασματα.

Δημοσ.

Καμια ωρα δυο την ημερα με ασκησεις για ογκο

Ασκήσεις για όγκο και για γράμμωση δεν υπάρχουν!! Το κορμί θέλει κουζίνα/μαγείρεμα :D

Αν κάνεις καλή προπόνηση θα πεινάς ακόμα περισσότερο και θα πρέπει να τρως κι άλλο. ΠΡΟΣΟΧΗ όταν λεμε όγκο δεν εννοουμε τρώμε σαβουρα ή πάρα πολύ φαγητό. 

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τρως πολλά γεύματα (6-7), ώστε καθε φορά να λαμβάνεις μικρή ποσότητα τροφής και να μη φουσκώνεις. 

Ξεκίνα σε θερμίδες συντήρησης και μετά πρόσθεσε περιπου μέχρι 250 θερμίδες, ανάλογα το στόχο που θέλεις βέβαια!
Δημοσ.

προσεχε μονο γτ εισαι σε καπως περιεργη ηλικια!εγω ας πουμε μεχρι τα 18-19 ημουν 1.80 και 70 κιλα,τιγκα αδυνατος δλδ και μεσα σε 3-4 χρονια εφτασα τα 90 κοντα με υψος 1.85 και μ ηρθε ξαφνικο!χωρις ν αλλαξω κατι ολα αυτα,θελω να πω οτι ειναι θεμα μεταβολισμου και εισαι σε περιεργη φαση οποτε προσεξε μην το παρακανεις!προσπαθησε να τρως οσο μπορεις πολλα γευματα μεσα στην ημερα και να γυμναζεσαι!

Φιλε αυτο που λες με βοηθα σαν σκεψη γιατι η αληθεια ειναι οτι εω σκεφτει πολλες φορες οτι ειναι θεμα μεταβολισμου ηλικιας οργανισμου δεν ξερω γιατι προσπαθω απλα αν θα μπορουσες να επεκταθεις στο τι θεωρεις ας πουμε εσυ σωστη γυμναστικη απο την εμπειρια σου και αν σ βοηθησε να τρως περισσοτερο.

Ασκήσεις για όγκο και για γράμμωση δεν υπάρχουν!! Το κορμί θέλει κουζίνα/μαγείρεμα :D

Αν κάνεις καλή προπόνηση θα πεινάς ακόμα περισσότερο και θα πρέπει να τρως κι άλλο. ΠΡΟΣΟΧΗ όταν λεμε όγκο δεν εννοουμε τρώμε σαβουρα ή πάρα πολύ φαγητό. 

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τρως πολλά γεύματα (6-7), ώστε καθε φορά να λαμβάνεις μικρή ποσότητα τροφής και να μη φουσκώνεις. 

Ξεκίνα σε θερμίδες συντήρησης και μετά πρόσθεσε περιπου μέχρι 250 θερμίδες, ανάλογα το στόχο που θέλεις βέβαια!

Δηλαδη υποθετω απο αυτα που λες οτι το γυμναστηριο σου ακουγεται καλη ιδεα?Εννοειται οτι αφου δεν ξερω θα ρωτησω τον γυμναστη τι ασκησεις πρεπει να κανω.Οσο για το μαγειρεμα δεν ειναι το δυνατο μου σημειο ξερω τα βασικα βεβαια μην με περασεις για κανεναν ανιδεο(τοστ,βραστα αυγα οχι τηγανιτα μην υπερβαλουμε κιολας)αλλα κατι θα προσπαθησω να κανω,μαθω να μαγειρευω καπως

Δημοσ.

Μισό λεπτάκι παιδιά !! Γιατί τον ωθείς αγαπητέ σε συμπληρώματα ; Ας του δώσουμε τη βασική ιδέα περι διατροφής και επειτα αποφασίζει ο ίδιος πως θα κινηθεί

Δημοσ.

Σκευασματα με πρωτεινες με μπολικους υδατανθρακες. Αμεσως μετα την γυμναστικη σου.

Νομιμα ειναι.

&nbsp

Orck το σκεφτηκα ως λυση αλλα η λογικη μου και ο τροπος που θελω να καταφερνω τους στοχους μου με οδηγησε στο συμπερασμα να το κανω ως εσχατη λυση.Παντως η σκεψη σου ειναι σωστη και εχω παραδειγματα ανθρωπων που εχουν καταφερει καποια πραγματακια ετσι αλλα εγω θα το προτιμησω αν δεν πετυχουν τα υπολοιπα και τοτε μετα απο σκεψη και ζυγισμα.Και μη φωναξεις κανα τρολλ να τρολλαρει τη λογικη μου.οκ?

Δημοσ.

εισαι αρκετα πιτσιρικας ακομα για να μπλεξεις με χαπια..  και μακαρι να σε αρχισουν στο δουλεμα η παρεα σου μπας και καταλαβεις που πας να μπλεξεις! που συχνα αυτοι που θελουν να κανουν μοστρα δεν χαμπαριαζουν μεχρι να αρχισουν να κανουν ραγαδες στα χερια ποδια να τους πεσουν τα μαλια και αλλα τετοια και γινονται παθοντες φιλοσοφοι στα γυμναστηρια..

για καπου εκει σε κοβω..

ξεκινα το φαι με λιγο γυμναστικη ετσι ωστε να βαζεις σταδιακα και οχι τοπικα!

θα αλλαξει ο μεταβολισμος και θα βαλεις κιλα..

δεν ειναι ομως σιγουρο.. μπορει να ειναι και το σουλουπι σου ετσι.. τα γονιδια...

αν νομιζεις οτι με πρωτεινες σε χαπια θα βαλεις κιλα ποσταρε το στην ενοτητα για ανεκδοτα.. θα παρεις βραβειο!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...