Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τι είναι αυτά που γράφετε; Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.

Δεν έχουν όλοι οι τον ίδιο μεταβολισμό. Κάποιοι παχαίνουν πιο εύκολα και άλλοι όχι.

οταν καποιος φτιαξει μια υπερθερμιδικη διατροφη με βαση το μεταβολισμου ΤΟΥ τοτε θα παρει κιλα. Αν φτιαξει μια διατροφη με βαση το μεταβολισμο οποιουδηποτε αλλου τοτε ειναι τζοκερ.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε αποτι λες υποθετω οτι τρεφεσαι "νορμαλ" οπως και τα υπολοιπα παιδια της ηλικιας σου.

Καλως η κακως ο μονος τροπος να παρεις "καλα" κιλα (και οχι λιπος) ειναι με το καλο φαι και τη γυμναστικη.

Επειδη το να τρεφεσαι σωστα δεν ειναι ευκολο, και επειδη μαλλον ο σωματοτυπος σου/μεταβολισμος σου αντιστοιχει σε εκτομορφικο ανθρωπο, οι πρωτεινες σε σκονη ειναι μια "ευκολη" λυση.

Μπορεις να τρως και 2 κοτοπουλα τη μερα βεβαια αλλα τοτε θα παθεις γυναικομαστια απο τις ορμονες που εχουν μεσα. Εκτως αν εχεις το χρημα να τρως ΑΑ ποιοτητα φαγητου, σε μεγαλες ποσοτητες

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεις να τρως και 2 κοτοπουλα τη μερα βεβαια αλλα τοτε θα παθεις γυναικομαστια απο τις ορμονες που εχουν μεσα. Εκτως αν εχεις το χρημα να τρως ΑΑ ποιοτητα φαγητου, σε μεγαλες ποσοτητες

really??

2015 εχουμε ακομη πιστευετε οτι το κοτοπουλο κανει βυζια??

• Like 1
Δημοσ.

3 φέτες ψωμί με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα τη μέρα. 

6-7 κουταλιές λάδι στο φαγητό σου παραπάνω τη μέρα. Τι στο διάολο, φάτο και σκέτο με κουτάλι, βάλτο στο ψωμί, πιέστο από το μπουκάλι. Βάλε μια μικρή γαβάθα, φέτα και λάδι μέσα , και κάνε άπειρη παπάρα. 

Συγχαρητήρια πήρες κιλά. 

Φαίνεται πραγματικό μαρτύριο .Ποπο δύσκολο, μεταβολισμός, θυροειδής μπλα μπλα μπλα δεν μπορώ να φάω μπλα μπλα μπλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Χάνονται εύκολα τα κιλά;

Σε ποιο παράλληλο σύμπαν ζεις να μετακομίσω;

πιθανόν να μιλάει για άτομα με βασικές γνώσεις διατροφής, άσκησης και αυτοέλεγχο 

όταν κάποιος έχει αυτά δεν ειναι καθόλου δύσκολο να χάσει λίπος αλλα η δυσκολία ανεβαίνει όσο κατεβαίνει σε ποσοστά κάτω του φυσιολογικού για το ανθρώπινο σώμα. 

Ακριβώς αυτό. Αν ξέρεις τι παει να πει macro/micronutrients, μετρας θερμίδες και εχεις αυτοέλεγχο είναι γελοία εύκολο.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ ολους οσους μοιραστηκατε τις σκεψεις σας καποιες ηταν απλα χρησιμες καποιες πολυ χρησιμες και καποιες καθολου αλλα ευχαριστω τους παντες απλα επειδη μπηκατε στη διαδικασια.Εγω εβγαλα καποια συμπερασματα και ευτυχως βρεθηκαν 1-2 ανθρωποι με την διαθεση να μοιραστουν τις γνωσεις τους.Στο θεμα πιστευω αμα εχετε τις γνωσειςη τις εμπειριες να συνεχισετε να γραφετε γιατι ανθρωποι με αντιστοιχα θεματα που θα το βρουν ενδιαφερον και μονο ως τροφη για σκεψη μπορει να βοηθηθουν.Ειδικα για αυτα τα ατομα που εχοθν αντιστοιχο θεμα και διαβασουν ολα αυτα τους παρακαλω να χρησιμοποιησουν την κριτικη τους σκεψη και να μην κανουν κατι επειδη απλα το ειδαν εδω και ειδικα να παρουν σκευασματα,παιδια δειτε το σαν εσχατη λυση και ακομα και τοτε ρωτηστε καποιον πραγματικα ειδικο γιατι μπορει να σας κυνηγαει σε ολη σας τη ζωη.Αν το θεμα συνεχισει να υπαρχει σε μερικους μηνες αν εχω καταφερει κατι θα το μοιραστω.Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Ψιλομύθος είναι αυτό με το μεταβολισμό για να δικαιολογούνται οι τεμπέληδες και οι αδύναμοι χαρακτήρες..

To θέμα του μεταβολισμού μόνο μύθος δεν είναι. Το πως συμπεριφέρεται το σώμα του καθένα με τις αλλαγές που κάνεις στον τρόπο ζωής σου και διατροφής σου δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα σε όλους. 

Πάρε παράδειγμα εμένα που μέχρι και πριν λίγο καιρό λόγο δουλειάς κατανάλωνα πάνω από 4000 θερμίδες την ημέρα και έχανα κιλά αντί να μένω στάσιμος ή να παχαίνω. Είμαι άνθρωπος που όταν τρώει βάζει κιλά εύκολα οπότε καταλαβαίνεις τι έχει κάνει ο μεταβολισμός μου σε εμένα. Τώρα που σταμάτησα και μου έμεινε η όρεξη το στομάχι μου συνέχιζε να ήταν μαύρη τρύπα για περίπου 20 μέρες ακόμα και τώρα το τελευταίο δεκαήμερο άλλαξε ο μεταβολισμός μου και πάλι και πήρα κιλά. 

Δημοσ.

To θέμα του μεταβολισμού μόνο μύθος δεν είναι. Το πως συμπεριφέρεται το σώμα του καθένα με τις αλλαγές που κάνεις στον τρόπο ζωής σου και διατροφής σου δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα σε όλους. 

Πάρε παράδειγμα εμένα που μέχρι και πριν λίγο καιρό λόγο δουλειάς κατανάλωνα πάνω από 4000 θερμίδες την ημέρα και έχανα κιλά αντί να μένω στάσιμος ή να παχαίνω. Είμαι άνθρωπος που όταν τρώει βάζει κιλά εύκολα οπότε καταλαβαίνεις τι έχει κάνει ο μεταβολισμός μου σε εμένα. Τώρα που σταμάτησα και μου έμεινε η όρεξη το στομάχι μου συνέχιζε να ήταν μαύρη τρύπα για περίπου 20 μέρες ακόμα και τώρα το τελευταίο δεκαήμερο άλλαξε ο μεταβολισμός μου και πάλι και πήρα κιλά. 

Μα δεν είπα οτι δεν αλλάζουν οι καύσεις ανάλογα με τη δραστηριοτητα..Θα ήταν τρελό να πω κάτι τέτοιο.

Τι πιο φυσικό απο την περίπτωση σου;

Έτρωγες 4000 έκαιγες πχ 4500 και έχανες βάρος.

Σταμάτησες τη δουλειά, τρως 3500 καις πχ 3000(1500 λιγότερες λόγω μειωμένης δραστηριότητας) άρα βάζεις βάρος.

τα νούμερα φυσικά είναι τυχαία προσέγγιση.

Αυτό που λέω είναι οτι οι διαφορετικοί μεταβολισμοί μεταξύ των ανθρώπων συμβαίνουν κυρίως λόγω σωματοδομής και δραστηριότητας και όχι επειδή γεννηθήκαμε με γρήγορο ή αργό μεταβολισμό όπως πολλοί φαντάζονται ή λένε για δικαιολογία..

Και ξαναλέω, υγιή άτομα ίδιου φύλλου με ίδια μυική μάζα,ύψος,βάρος ,ηλικία και δραστηριότητα δεν μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά στο μεταβολισμό τους.

Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας,πχ ορμονικό θέμα, ή πρόβλημα απορρόφησης της τροφής πχ παράσιτα,νόσοι εντέρου κτλ..

Δημοσ.

Καλείσαι ν'αυξήσεις την μυϊκή σου μάζα. Θα πρέπει ν'ακολουθήσεις  δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες  και ταυτοχρόνως πρόγραμμα άσκησης με αντιστάσεις. Αρχικά, θα πρέπει να συνεργαστείς με διατροφολόγο και γυμναστή ώστε να καθιερώσεις τη ρουτίνα.

Δημοσ.

Θα πρεπει να ξεχωρισουμε τα επικινδυνα αναβολικα απο τα συμπληρωματα διατροφης. Οι πρωτεινες με υδατανθρακες ειναι ενα συμπληρωμα διατροφης. Επειδη ειναι πολυ δυσκολο να περνει καποιος καθε μερα τις θερμιδες που χρειαζεται με τον τροπο που τις χρειαζεται (μπορω ευκολα να τρωω καθε μερα ενα κιλο ζαχαρη) ερχονται οι πρωτεινες και κανουν την δουλεια τους.
Αντι να τρως καθε μερα 3 ασπραδια αυγων και κοτοπουλο ειναι πιο ευκολο να βαλεις σε ενα σεικερ γαλα και δυο κουταλιες απο μια σκονη.
Εαν καποιος μπορει να πει οτι αυτο που προτεινω ειναι αναβολικα τοτε θα ηθελα να μου το εξηγησει.

• Moderators
Δημοσ.

δεν λεει καποιος οτι ειναι αναβολικα αλλα γιατι να βαλεις γαλα και σκονη και να μην φας φυστικοβοτυρο/ταχινι/βρωμη?

και οτι και να κανεις η σκονη δεν θα σου δωσει ποτε οτι θα σου δωσει το κοτοπουλο και τα αυγα

Δημοσ.

και οτι και να κανεις η σκονη δεν θα σου δωσει ποτε οτι θα σου δωσει το κοτοπουλο και τα αυγα

Η σκόνη μπορεί να μην έχει τα στοιχεία που λες αλλά η πρωτεινη που δίνει αν μιλάμε για whey είναι μακραν ανώτερη τουλάχιστον απο το κοτόπουλο..Συν το οτι μετά την προπόνηση θα απορροφηθεί πολύ ταχύτερα και είναι πιο εύκολο να πιεις ενα scoop απο το να φας κατευθείαν κοτόπουλο που λογικά δε θα πεινάς εκείνη την ώρα.

Το καθένα κάνει τη δουλεια του..Όλα χρειάζονται.Γιατί να απορρίπτουμε μια τόσο εξαιρετική τροφή σαν το whey;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...