zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μπορούμε να συζητάμε λίγο τις απαντήσεις μας; Θα έχει ενδιαφέρον! (Και θα περνάει και η ώρα )
stelios18120 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ετοιμος. οι δικες μου απαντησεις ειναι: 20 τελικη 40 ασφαλεια 20 στυλ-εμφανιση 20 κοστος γιατι η ασφαλεια πιστευω παιζει τον πιο σημαντικο ρολο. τι να το κανω το ομορφο αμαξι με μεγαλη τελικη και σε ενα τρακο να παω στον αλλο κοσμο? (αυτες οι απαντησεις ειναι επειδη ειμαι 25 πλεον...αν το ιδιο με ρωταγες στα 18 θα ηταν 50-10-30-10) πως αλλαζουν οι καιροι τελικα.....γερασα... 1
zio10 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έβαλα πρώτα την εμφάνιση, κάτι που θα βλέπω και θα βλέπω και θα χρησιμοποιώ κάθε μέρα θέλω να μου αρέσει. Μετά έβαλα την ταχύτητα αφού θέλω να έχει μια κάποια δύναμη, μετά την τιμή και τελευταία την ασφάλεια με την λογική ότι όλα τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι ασφαλή και πληρούν τα στάνταρ που χρειάζονται...
Valerie_ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 πρώτη ασφαλεια (να έχει μία υποτυπώδη ασφάλεια έστω ) δεύτερο κοστος (να μην τσούζει στην τσέπη) τρίτο στυλ-εμφανιση (να μην είναι και φίατ μούλτιπλα) τέταρτο και τελευταίο τελικη (αδιαφορό εντελώς καθώς είμαι λάτρης της ταχύτητας στη μηχανή και όχι στο αμάξι)
stelios18120 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 fiat multipla....τι ειπες τωρα...πωωωω τι αμαξι (ο θεος να το κανει) τι ασχημια ηταν αυτη..απορω με μερικα ατομα που το αγορασαν..και τζαμπα δεν το επαιρνα..προτιμουσα με τα ποδια παρα να εχω αυτο το αισχος.. (offtopic αλλα δεν μπορουσα να μην το σχολιασω) 1
Kostas93 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ασφάλεια 50 (το σημαντικότερο)κόστος 30 (όσο όμορφη και να είναι η LFA, ακόμη και τα νεφρά μου να πουλήσω, δε μπορώ να το αγοράσω, συνεπώς παίζει μεγάλο ρόλο)εμφάνιση 20 (σημαντικότατο, να βλέπεται το αυτοκίνητο)τελική ταχύτητα 10 (τι είχαμε τι χάσαμε, λες και το θέλουμε για να τρέχουμε σε καμια πίστα, αν έχει ένα σοβαρό κυβισμό και την ανάλογη ιπποδύναμη είμαστε οκ, δε χρειάζεται να φτάνει και σε τρελές τελικές)(δεν ήταν ακριβώς έτσι, αλλά δε θυμάμαι πόσο τα έβαλα)αν και αν είχε χώρα προέλευσης εκεί θα είχε πλάκα να δούμε απαντήσεις.
Mozzie Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ^Σου βγαίνει άθροισμα 110. Ontopic: Ασφάλεια-Κόστος-Εμφάνιση-Τελική Ταχύτητα : 40-30-20-10
DrLo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 τελική ταχύτητα 10 (τι είχαμε τι χάσαμε, λες και το θέλουμε για να τρέχουμε σε καμια πίστα, αν έχει ένα σοβαρό κυβισμό και την ανάλογη ιπποδύναμη είμαστε οκ, δε χρειάζεται να φτάνει και σε τρελές τελικές) Αυτό με την "τελική ταχύτητα" ίσως το έχει διατυπώσει πολύ στενά στην ερώτηση (άλλωστε ξαναλέω είναι απλά μια άσκηση). Θα μπορούσες να το πάρεις σαν ενδεικτικό των επιδόσεων. Αν είχες αυτό τον τίτλο το κριτήριο αυτό (επίδόσεις αντί τελική ταχύτητα) ίσως είχε μεγαλύτερο μέσο βάρος (btw φαίνεται να είναι το αυτό που αφορά λιγότερο όσους απάντησαν)
Kostas93 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ^Σου βγαίνει άθροισμα 110. Ontopic: Ασφάλεια-Κόστος-Εμφάνιση-Τελική Ταχύτητα : 40-30-20-10 έχεις δίκιο, απλά δε θυμάμαι πόσο τα έβαλα οπότε μέχρι να πατήσω δημοσίευση έκανα ένα σωρό μετατροπές (+5 εδώ -5 παραπέρα) οπότε στο τέλος μου έμεινε λάθος . ασφάλεια 50 κόστος 25 εμφάνιση 15 τελική ταχύτητα 10 ίσως ήταν κάτι τέτοιο, δε θυμαμαι, πάντως κάπως έτσι ήταν η λογική μου. Αυτό με την "τελική ταχύτητα" ίσως το έχει διατυπώσει πολύ στενά στην ερώτηση (άλλωστε ξαναλέω είναι απλά μια άσκηση). Θα μπορούσες να το πάρεις σαν ενδεικτικό των επιδόσεων. Αν είχες αυτό τον τίτλο το κριτήριο αυτό (επίδόσεις αντί τελική ταχύτητα) ίσως είχε μεγαλύτερο μέσο βάρος (btw φαίνεται να είναι το αυτό που αφορά λιγότερο όσους απάντησαν) αν είχε επιδόσεις/κατανάλωση τότε σίγουρα πολλοί θα εστίαζαν εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα