JimasGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ενας γνωστος θελει να ξεκινησει να σχεδιαζει δικα του ρουχα ας πουμε και μου ζητησε να του βρω ενα ονομα για την "μαρκα". Το λογοτυπο θα εχει αυτο το logo της φωτο (το μηχανημα για τατου). Του προτεινα λοιπον το ονομα Revolution ή rebel ας πουμε αλλα μαλλον θα βαλει REVOLUTION απο οτι μου ειπε. Εχετε να προτεινετε κανενα αλλο "στυλατο" ονομα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω τι να σου προτεινω αλλα αν δεν εχει σχεσει με το θεμα του τατου εινα ιλιγο ακυρο σα λογοτυπο
JimasGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Κατι αλλο εχεις να προτεινεις τοτε για λογοτυπο? Τετοιο στυλ πανω κατω θελει ομως...
Unabomber Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Χωρις να εχουμε δει δειγμα απο τα ρουχα που προκειται να λανσαρει, δεν μπορουμε να σου πουμε τι λογοτυπο να βαλει..... ουτε καν το ονομα. Γιατι δεν απευθυνεται σε μια διαφημιστικη εταιρια ?
JimasGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Θα τον πω φιλε. Απλα τωρα αρχισε δεν εχει πολλα στο μυαλο του. Στην αρχη θα ξεκινησει μου ειπε με κατι απλο που θα εχει απλα το logo μπροστα και ενα λογοτυπο πισω πανω στον λαιμο σε δερμα και μετα λεει φουτερ σκουφακια κτλπ και στο τελος αν βρει σχεδιαστη ισως φτιαξει handmade.
Unabomber Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Aρα απλα θα περνει bulk μπλουζακια , σκουφακια και θα κοτσαρει πανω το λογοτυπο... ΔΕΝ θα τα σχεδιαζει.....
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Χωρις να εχουμε δει δειγμα απο τα ρουχα που προκειται να λανσαρει, δεν μπορουμε να σου πουμε τι λογοτυπο να βαλει..... ουτε καν το ονομα. Γιατι δεν απευθυνεται σε μια διαφημιστικη εταιρια ? Κι εμείς μπρίκια κολλάμε; 3
JimasGR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Aρα απλα θα περνει bulk μπλουζακια , σκουφακια και θα κοτσαρει πανω το λογοτυπο... ΔΕΝ θα τα σχεδιαζει..... ακριβως. Για αρχη τουλαχιστον μεχρι να βρει σχεδιαστη οπως λεω πανω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα