Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας γνωστος θελει να ξεκινησει να σχεδιαζει δικα του ρουχα ας πουμε και μου ζητησε να του βρω ενα ονομα για την "μαρκα". Το λογοτυπο θα εχει αυτο το logo της φωτο (το μηχανημα για τατου). Του προτεινα λοιπον το ονομα Revolution ή rebel ας πουμε αλλα μαλλον θα βαλει REVOLUTION απο οτι μου ειπε. Εχετε να προτεινετε κανενα αλλο "στυλατο" ονομα?

post-302536-0-75794900-1424282074_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

δεν ξερω τι να σου προτεινω αλλα αν δεν εχει σχεσει με το θεμα του τατου εινα ιλιγο ακυρο σα λογοτυπο

Δημοσ.

Χωρις να εχουμε δει δειγμα απο τα ρουχα που προκειται να λανσαρει, δεν μπορουμε να σου πουμε τι λογοτυπο να βαλει..... ουτε καν το ονομα.

Γιατι δεν απευθυνεται σε μια διαφημιστικη εταιρια ?

Δημοσ.

Θα τον πω φιλε. Απλα τωρα αρχισε δεν εχει πολλα στο μυαλο του. Στην αρχη θα ξεκινησει μου ειπε με κατι απλο που θα εχει απλα το logo μπροστα και ενα λογοτυπο πισω πανω στον λαιμο σε δερμα και μετα λεει φουτερ σκουφακια κτλπ και στο τελος αν βρει σχεδιαστη ισως φτιαξει handmade.

Δημοσ.

Aρα απλα θα περνει bulk μπλουζακια , σκουφακια και θα κοτσαρει πανω το λογοτυπο...

ΔΕΝ θα τα σχεδιαζει.....

Δημοσ.

Χωρις να εχουμε δει δειγμα απο τα ρουχα που προκειται να λανσαρει, δεν μπορουμε να σου πουμε τι λογοτυπο να βαλει..... ουτε καν το ονομα.

Γιατι δεν απευθυνεται σε μια διαφημιστικη εταιρια ?

Κι εμείς μπρίκια κολλάμε; :P

• Like 3
Δημοσ.

Aρα απλα θα περνει bulk μπλουζακια , σκουφακια και θα κοτσαρει πανω το λογοτυπο...

ΔΕΝ θα τα σχεδιαζει.....

ακριβως. Για αρχη τουλαχιστον μεχρι να βρει σχεδιαστη οπως λεω πανω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...