gatokoritso Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Τι ήθελες ώστε την επόμενη φορά να το χω κατά νου; elevator ritual.
Orpheas1992 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ξυπνάω.Κοιτάω δεξιά και αριστερά.Ένα απλό δωμάτιο είναι.Περνώντας από το κατώφλι της πόρτας ρίχνω μία τελευταία ματιά σε κάτι που φαίνεται να λάμπει με ένα απαλό φως. Βρίσκομαι στο μονοπάτι.Αριστερά και δεξιά,ζώα όλων των ειδών κάνουν ότι κάνανε από πάντα:τρώνε, παίζουν, αναπαράγονται.Ένα φίδι λίγο πιο πέρα μου κεντρίζει το ενδιαφέρον -μοιάζει να γεύεται ευχαριστημένο ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ-.Δοκιμάζω και γω, τι μπορεί να πάει στραβά άλλωστε;Μετά την πρώτη μπουκιά όλα σκοτεινιάζουν.Από την απόλυτη γαλήνη στο απόλυτο χάος σε δευτερόλεπτα.Νιώθω ότι βρίσκομαι στο κέντρο, ότι άρρωστες και παράλληλα κακοπροαίρετες μάτιες πέφτουν πάνω μου. Ακούω μπερδεμένες ψυχρές φωνές να μου λένε:<< θα τον ασπαστείς, θα τον ενστερνίστεις>>. ΤΟΝ νιώθω πίσω μου! Γυρίζω και το μόνο που διακρίνω μέσα στο σκοτάδι που τον περικλύει είναι το χαμόγελό ΤΟΥ,τόσο αποκρουστικό όσο και τρομακτικό.Τρέχω.Προσπαθώ τουλάχιστον.Ναι βρίσκομαι στο ίδιο σημείο και αυτός πλησιάζει!Σηκώνει το θεόρατο χέρι του και στο κατέβασμα αυτού, όλα σβήνουν. Ξυπνάω.Κοιτάω δεξιά και αριστερά.Ένα δωμάτιο νοσοκομείου.Γιατί βρίσκομαι εδώ; Κοιτάω τα πόδια μου γιατί νιώθω ένα μούδιασμα. Χαχα! Μου φαίνεται αστείο που το ένα λείπει. Απέναντι μου, μια νοσοκόμα κάθεται σε μια καρέκλα με γυρισμένη την πλάτη της σε μένα. Της φωνάζω αλλά δεν μου βγαίνει φωνή. Αρπάζω τις πατερίτσες μου και την πλησιάζω ελπίζοντας ότι θα μου λύσει τις αμέτρητες απορίες μου. Την ακουμπάω στον ώμο. Μέσα σε μια στιγμή, το σώμα και το κεφάλι της, δύο ξεχωριστά πράγματα. Δεν με συγκινεί. Βγαίνοντας από το κατώφλι της πόρτας ρίχνω μία τελευταία ματιά και αποφασίζω πως δεν θέλω να θυμάμαι κάτι από αυτά που είδα. Αριστερά και δεξιά μου, απέραντοι σκοτεινοί, άδειοι διάδρομοι. Στους τοίχους βρίσκονται κρεμασμένα ρολόγια, που στην θέση των αριθμών υπάρχουν ονόματα και κάθε φορά που αλλάζει η ώρα ακούγεται το νεκρικό εμβατήριο. Παράλληλα μια απόκοσμη φωνή φαίνεται να επαναλαμβάνει τα ίδια λόγια:<<Θα με ασπαστείς, θα με ενστερνιστείς...>>. Αυτός είναι! Μην μπορώντας να κάνω κάτι άλλο κρύβομαι κάτω από κάτι που μοιάζει με χειρουργικό τραπέζι. Όταν πλησιάζει αρκετά του μπήγω στο πόδι ένα νυστέρι που έκρυβα κάτω από τα ματωμένα σεντόνια μου. Του το καρφώνω ξανά. Και ξανά. Και ξανά.Όλα σβήνουν. Ξυπνάω. Νιώθω παντοδύναμος. Κοιτάω δεξιά και αριστερά. Το ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Κοιτάω τα πόδια μου γιατί νιώθω ένα μούδιασμα. Έχω τρία πλέον! Περίεργο. Απέναντί μου στον μισοσπασμένο πίνακα αναγράφεται κάτι με αίμα: .. έχει πολλά ποδάρια. Ε Π Ο Σ 1
MT60RS Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σορρυ παιδια ειχα χασει τον κωδικο μου το κειμενο το παραθετω εδω λοιπον δεκτη καθε κριτικη Ξυπνάω. Νιώθω παντοδύναμος. Κοιτάω δεξιά και αριστερά. Το ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Κοιτάω τα πόδια μου γιατί νιώθω ένα μούδιασμα. Έχω τρία πλέον! Περίεργο. Απέναντί μου στον μισοσπασμένο πίνακα αναγράφεται κάτι με αίμα: .. έχει πολλά ποδάρια. Tο πόσταρα https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3YSjde3ui-E#t=24 1
gokuthelegend Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στο προφίλ μου εδώ στο insomnia. Δεν γράφω απευθείας την σελίδα εδώ για να μην κάνω διαφήμιση. Βασικά δεν είναι φόρουμ, είναι μπλογκ και έχει συγκεντρώσει 1.400.000 προβολές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα