InsertCoinToJoi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα φιλοι μου, εχτες το βραδυ παρκαρα διπλα σε εναν παλικαρι αγνωστο και με το που ανοιγει την πορτα στην καμπινα ειχε λευκο φως. πως ειναι απο το κιτρινο φως των φωτων πορειας που βαζεις xenon, ε το ιδιο λευκο καθαρο φως στην καμπινα. ειπα μεχρι να βγει απο το αμαξι να τον ρωτησω αλλα τον εχασα σε χρονο ρεκορ. πως μπορω να το βρω? το εχει δει κανεις? καμμια ιδεα-γνωμη?
InsertCoinToJoi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 πλαφονιερα? ειναι το ταμπλο? γιατι αυτος ειχε τα φωτα της οροφης λευκα
Ntinaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 πλαφονιερα ειναι το φως καμπινας στην οροφη... 2
giannisv6 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σου φίλε μου, κάτι τέτοιο πρέπει να είχε.Παραγγέλνω και εγώ πολλά και διάφορα τέτοια LED οροφής και πορτμπαγκάζ (το παραπάνω, δηλ. τύπου COB Led Panel ακόμα δεν δοκίμασα).Συγγνώμη για το ελαφρώς off-topic που ακολουθεί ...Σκέφτομαι να ανοίξω καινούργιο νήμα για πολλά και διάφορα σχετικά με τα led-ακια στο αυτοκίνητο γιατί έχω πολλές απορίες, όπως αυτά τα φώτα για χρήση στην ομίχλη (ή επειδή δεν έχει και πολύ ομίχλη η Αθήνα, για χρήση σαν DRL, a.k.a. φώτα ημέρας), κοστίζουν λιγότερο απο 4 ευρώ μαζί με μεταφορικά, είναι τόooσο δυνατά....1650LM Lumen (?!?!) , και κατανάλωση 100watt ενώ τα εργοστασιακά είναι 55w ?!Where is the trap?Βάση χαρακτηριστικών και τιμής κελεπούρι φαίνονται. Επίσης και αυτά μου φαίνονται συμπαθητικά για DRL...Γνώμες. απόψεις και εμπειρίες με τα παραπάνω είναι ευπρόσδεκτα. InsertCoinToJoi Αν σε ενοχλούν αυτα που ρωτάω στο νήμα σου παρακαλώ πες το μου.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 οχι φιλε μου καλα κανεις και ρωτας... κανενα προβλημα απο μενα. ισα ισα μαθαινουμε ολοι αλλα δυστηχως εγω τουλαχιστον δεν μπορω να βοηθησω σε αυτο που ρωτας ελπιζω να ξερει καποιος αλλος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα