Scullbag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Άντε?! Ουαου, είναι καλό που είναι τόσο τυπικά ευγενείς οι περισσότεροι και δύσκολα να πουν τίποτα φάτσα φόρα, εκτός από τα κλασσικά βλαχαδερά. Εν το μεταξύ επειδή ακριβώς είναι ευγενικοί όποτε βρίσκεται και ένας αγενής κάνει μεγάλο μπαμ. Κοίτα, animator είμαι, μετάβαση από animation σε live action λέω να κάνω, αν είμαι στην ομάδα που τρώει κοινωνικό ρατσισμό λόγω επαγγέλματος τι να κάνω, θα το αντέξω, ευτυχώς στο συγκεκριμένο αντικείμενο δουλεύει τόσος κόσμος που θα κάνουμε παρέα μεταξύ μας. Αν μαζευτούμε πολλοί μπορεί να αλλάξουν το .gr σε .com
Unabomber Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 .co.uk θα ελεγα….. Μια χαρα θα εισαι….. γενικα οτι εχει να κανει με τεχνη εδω περα ειναι στα top…… Don't worry.,... 1
rockfm81 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μήπως ξέρει κάποιος αν από το παρακάτω υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στο Λονδίνο: http://s21.postimg.org/uzqfe641j/IMG_20151008_143413_3715.jpg μπορώ απλά με την ταυτότητά μου και το βιβλιάριο να κάνω ενημέρωση/ανάληψη; Κι αν εξυπηρετεί όλες τις ημέρες ιδιώτες ή αν θέλει ραντεβού; Έχω προσπαθήσει να επικοινωνησω στο τηλεφωνο,mail δεν έχω βρει και δυστυχώς μένω σε γειτονική χώρα που δεν έχει καταστημα Εθνικής.
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μήπως ξέρει κάποιος αν από το παρακάτω υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στο Λονδίνο: http://s21.postimg.org/uzqfe641j/IMG_20151008_143413_3715.jpg μπορώ απλά με την ταυτότητά μου και το βιβλιάριο να κάνω ενημέρωση/ανάληψη; Κι αν εξυπηρετεί όλες τις ημέρες ιδιώτες ή αν θέλει ραντεβού; Έχω προσπαθήσει να επικοινωνησω στο τηλεφωνο,mail δεν έχω βρει και δυστυχώς μένω σε γειτονική χώρα που δεν έχει καταστημα Εθνικής. φιλε δεν νομίζχω, αυτά ειναι παραρτήματα που κανουν άλλα πράγματα, και όχι ενημέρωση βιβλιαριου και τέτοια. το λέω με επιφύλαξη. αυτη την εντύπωση έχω. 2
Unabomber Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 φιλε δεν νομίζχω, αυτά ειναι παραρτήματα που κανουν άλλα πράγματα, και όχι ενημέρωση βιβλιαριου και τέτοια. το λέω με επιφύλαξη. αυτη την εντύπωση έχω. Μην εχεις επιφυλαξη αρχηγε, ετσι ειναι.... Με Investments and broking ασχολειται το branch του Ldn. 1
rockfm81 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για την άμεση πληροφόρηση. Παραλίγο μάλιστα να κλείσω αεροπορικα. Άρχισα να ψιλιαζομαι ότι κάτι δεν παει καλά,όταν έγραψα την διεύθυνση της τράπεζας στο street view και στο ισόγειο αντί για τράπεζα είχε κάτι άλλο. Οπότε μάλλον είναι γραφεία σε κάποιον όροφο. Εύχομαι να το διαβάσει και κανείς άλλος το post,γιατί σε αλλα forum αναφέρουν ότι στο Λονδίνο έχει υποκατάστημα η Πειραιώς και η Εθνικη όπου μπορείς να εξυπηρετηθεις κανονικά.
alex_000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αυτό με την ενημέρωση βιβλιαρίου έχει πολύ πλάκα, πρόσφατα είδα ότι το κάνει ακόμα ο κόσμος.. επιμένουν οι γονείς και περάσαν την συνήθεια στα παιδιά. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αυτό με την ενημέρωση βιβλιαρίου έχει πολύ πλάκα, πρόσφατα είδα ότι το κάνει ακόμα ο κόσμος.. επιμένουν οι γονείς και περάσαν την συνήθεια στα παιδιά. γαμησέτα. Ευχαριστώ για την άμεση πληροφόρηση. Παραλίγο μάλιστα να κλείσω αεροπορικα. Άρχισα να ψιλιαζομαι ότι κάτι δεν παει καλά,όταν έγραψα την διεύθυνση της τράπεζας στο street view και στο ισόγειο αντί για τράπεζα είχε κάτι άλλο. Οπότε μάλλον είναι γραφεία σε κάποιον όροφο. Εύχομαι να το διαβάσει και κανείς άλλος το post,γιατί σε αλλα forum αναφέρουν ότι στο Λονδίνο έχει υποκατάστημα η Πειραιώς και η Εθνικη όπου μπορείς να εξυπηρετηθεις κανονικά. φίλε δεν παίζει αυτο το πράγμα που ψάχνεις. απλά.
Unabomber Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Εύχομαι να το διαβάσει και κανείς άλλος το post,γιατί σε αλλα forum αναφέρουν ότι στο Λονδίνο έχει υποκατάστημα η Πειραιώς και η Εθνικη όπου μπορείς να εξυπηρετηθεις κανονικά. H Alpha Bank απο οσο θυμαμαι, ειχε κανονικο υποκαταστημα νομιζω, αλλα εχουν περασει χρονια απο τοτε, τωρα δεν γνωριζω σε ποια κατασταση βρισκεται.
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 H Alpha Bank απο οσο θυμαμαι, ειχε κανονικο υποκαταστημα νομιζω, αλλα εχουν περασει χρονια απο τοτε, τωρα δεν γνωριζω σε ποια κατασταση βρισκεται. ξανά έχω την αισθηση ολα αυτα τα υποκαταστήματα ασχωλούντε με αλλα πραγματα. είναι σαν να λες να πας στην ελληνική πρεσβεια για να πάρεις το ΑΦΜ σου ένα πράγμα χαχαχα 1
Unabomber Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αυτό με την ενημέρωση βιβλιαρίου έχει πολύ πλάκα, πρόσφατα είδα ότι το κάνει ακόμα ο κόσμος.. επιμένουν οι γονείς και περάσαν την συνήθεια στα παιδιά. Σε τι αποσκοπει αυτη η κινηση ? ξανά έχω την αισθηση ολα αυτα τα υποκαταστήματα ασχωλούντε με αλλα πραγματα. είναι σαν να λες να πας στην ελληνική πρεσβεια για να πάρεις το ΑΦΜ σου ένα πράγμα χαχαχα Σωστα ειπαμε την εχεις την αισθηση, απλα παλαιοτερα η Alpha ειχε και ταμειο... Aπλα τωρα δεν ξερω τι παιζει.... Ολες οι ελληνικες τραπεζες εδω ειναι καθαρα για broking και investments.....
rockfm81 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Αυτό με την ενημέρωση βιβλιαρίου έχει πολύ πλάκα, πρόσφατα είδα ότι το κάνει ακόμα ο κόσμος.. επιμένουν οι γονείς και περάσαν την συνήθεια στα παιδιά. Έχω σε όλους τους λογαριασμούς e-banking,αλλά με αυτόν την πάτησα.. Ο συγκεκριμένος είχε γίνει για να κατατεθει μακροπρόθεσμα(δημόσιο) οι μισθοί μιας εκπαιδευτικής σύμβασης. Εγώ είχα αποφασίσει ότι θα μεταναστεύσω,σκέφτηκα λοιπόν να βάλω συνδικαιουχο τον πατέρα μου,να του αφήσω το βιβλιάριο και όταν έμπαιναν τα χρήματα να είχε πρόσβαση αυτός. Ούτε κάρτα ανάληψης,ούτε e-banking λοιπόν.. Έλα όμως που ο υπάλληλος έκανε κάποιο λάθος και δικαιούχος στο σύστημα φαίνομαι μόνο εγώ. Ε,πέρασε ένας χρόνος,άρχισαν να καταβάλλονται τα δεδουλευμενα και πήγε ο άνθρωπος να κάνει ανάληψη αλλά δεν.. Και τωρα μου έστειλε το βιβλιάριο γιατι νομίζαμε ότι στο Λονδίνο θα βρω άκρη.. Δεν πειράζει,υγεία πρώτα και θα κατεβω το Πάσχα.. 1
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Έχω σε όλους τους λογαριασμούς e-banking,αλλά με αυτόν την πάτησα.. Ο συγκεκριμένος είχε γίνει για να κατατεθει μακροπρόθεσμα(δημόσιο) οι μισθοί μιας εκπαιδευτικής σύμβασης. Εγώ είχα αποφασίσει ότι θα μεταναστεύσω,σκέφτηκα λοιπόν να βάλω συνδικαιουχο τον πατέρα μου,να του αφήσω το βιβλιάριο και όταν έμπαιναν τα χρήματα να είχε πρόσβαση αυτός. Ούτε κάρτα ανάληψης,ούτε e-banking λοιπόν.. Έλα όμως που ο υπάλληλος έκανε κάποιο λάθος και δικαιούχος στο σύστημα φαίνονται μόνο εγώ. Ε,πέρασε ένας χρόνος,άρχισαν να καταβάλλονται τα δεδουλευμενα και πήγε ο άνθρωπος να κάνει ανάληψη αλλά δεν.. Και τωρα μου έστειλε το βιβλιάριο γιατι νομίζαμε ότι στο Λονδίνο θα βρω άκρη.. Δεν πειράζει,υγεία πρώτα και θα κατεβω το Πάσχα.. Δεν μπορείς να τον κάνεις συνδικαιούχο με κάποια εξουσιοδότηση ή με κάποιον τρόπο;
rockfm81 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορείς να τον κάνεις συνδικαιούχο με κάποια εξουσιοδότηση ή με κάποιον τρόπο; Προσπάθησα να βγαλω άκρη με εξουσιοδότηση από το προξενείο,αλλά πιο ευκολο, λιγότερο κοστοβορο και χρονοβόρο είναι να πηγαινα στο Λονδίνο,παρά να κλεισω ραντεβού στο προξενείο και να ταξιδεψω μέχρι τη συγκεκριμένη πολη. 1
epp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Προσπάθησα να βγαλω άκρη με εξουσιοδότηση από το προξενείο,αλλά πιο ευκολο, λιγότερο κοστοβορο και χρονοβόρο είναι να πηγαινα στο Λονδίνο,παρά να κλεισω ραντεβού στο προξενείο και να ταξιδεψω μέχρι τη συγκεκριμένη πολη. Βασικα λογω capital control δεν μπορεις να προσθεσεις δικαιουχο (εκτος αν αλλαξε κατι την τελευταια βδομαδα). Και να βγαζες εξουσιοδοτηση ανευ ουσιας θα ηταν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα