Προς το περιεχόμενο

Νέο video teaser από την Samsung για το Galaxy S6 (Update)


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αλλά;

 

Μήπως είναι η embedded flash μνήμη, που το iPhone 6 έχει μέχρι 128 GiB;

Μήπως είναι η RAM, που έχει σχεδόν το διπλάσιο throughput σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή;

Μήπως είναι η οθόνη, που έχει χαρακτηριστεί η 2η καλύτερη της αγοράς (με καλύτερη ως τώρα μόνο του Note 4);

 

Βλέπεις, ξεφεύγουμε τελείως από το SoC, και το υποσύστημα γραφικών, και τη CPU, που ρίχνει ξύλο.

 

:)

 

Ποια είναι τα "specs" τελικά, που έχετε χαρακτηρίσει "specs του '12" μία από τις πιο δυνατές συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι προσπαθεί με νύχια και δόντια να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα, δε σηκώνει συζήτηση.

 

Τι θα μας προσφέρει όμως το νέο Lagaxy; Αλουμίνιο; Σώπα, κατάλαβε μετά από 5 χρόνια ότι η πλαστικούρα δε συμβαδίζει με τα 700άρια που χρεώνει; Α, και ένα νέο, ελαφρύτερο TouchWiz UI. Πράγμα το οποίο έπρεπε να υπάρχει από την αρχή.

 

Δε μπορεί με αυτή την τιμολόγηση να χτυπήσει την Κίνα. Μέχρι πρότινος γινόταν καθότι ο ανταγωνισμός δε την έπαιζε στα ίσια. Τώρα όμως; Είναι καιρός είτε να αρχίσει να τιμολογεί σωστά (όπως παλιότερα) τα προϊόντα της, ή να αφήσει τα κινητά και να παραμείνει στα ψυγεία.

Γιατι ..... η  apple  τιμολογει σωστα ?? οταν δινεις 800 - 900 σου φαινεται δικαιο ? η μηπως εισαι απο τους πορωμενους  fan ?

Παρεπιπτωντος το 5s   το 6 δεν εχουν και τρελη διαφορα ....και ομως οι οπαδοι της εταιρειας δεν μιλανε καθολου.

Παιδια δεν ειναι το τηλεφωνο ... αλλα το λειτουργικο που κανει την διαφορα ( Κατοχος  apple ειμαι ...αλλα οχι πορωμενος )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που είπα ότι τιμολογεί σωστά; Ίσα-ίσα που η τιμολόγηση της Apple έδωσε ευκαιρία πριν χρόνια στη Samsung να ανέβει. Αλλά μετά που ψωνίστηκε η 2η βλέπουμε το αποτέλεσμα (κατρακύλα). Εάν η Sammy είχε διατηρήσει την τιμολόγηση που είχε μέχρι το GS2 δε θα μιλούσαμε τώρα γι αναδιαρθώσεις και αλλαγές πλεύσης.

 

Btw η τιμολόγηση της Sammy είναι τρισχειρότερη, εφόσον είναι 1st-tier κατασκευαστής και δεν αγοράζει σχεδόν τίποτα, αλλά οι συσκευές της παραμένουν στην ίδια κατηγορία χρημάτων.

 

Όσο για το τελευταίο, έτσι είναι, αλλά που κολλάει; Γενικότερα δεν αξίζει η μετάβαση από τη μία γενιά μιας (οποιασδήποτε) συσκευής στην επόμενη. Ούτε από iPhone 5S σε 6, ούτε από Samsung GS5 σε GS6, ούτε από LG G2 σε G3. Κανόνας είναι αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το οτι σαν υλικο ειναι φθηνο, δεν λεει τιποτα.

το οτι η htc ας πουμε θελει 2 ωρες σε εργαλειομηχανη CNC για καθε unibody ενω η samsung βγαζει ενα καπακι ανα 2 δευτερολεπτα στην πρεσα, λεει πολλα περισσοτερα

 

βεβαια εχουν υιοθετησει τον ορο "premium υλικo" για το αλουμινιο, ενω το σωστο θα ηταν "premium κατασκευη"

μαρεσει ο τροπος που το θετεις αν και δεν ειναι ετσι ακριβως ..οτι ειναι το cnc ειναι και τα extruder των πολυμερων πανω κατω ..

 

παιδια οσον αφορα τα benchmark ..σας παρακαλω .. τα μπεντς που πρωτευει η απλ ειναι linear code executions για τα οποια οι Αx εχουν γινει απλα optimized .. σε συνθετα real world senarios οπως το 3dmark physics οι snapdragon ειναι πολυ μα πολυ πιο δυνατοι το λεει και h furmark αλλα και η προσωπικη μου εμπειρια .. οσο βαρυ και ναναι το touchwiz οσο γρηγορο και ναναι το ιος ο Α8 snapdragon η exynos δεν ειναι σε καμια περιπτωση .. μη ψηνεστε με τα μαρκετινγκ και τα πουλημενα site τυπου ανανττεκ ..ωραιο το iphone και καλο αλλα μη τα ισοπεδωνουμε ολα.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το cnc (milling, laser cutting, polishing, anodizing κτλ) και το plastic extrusion έχουν το ίδιο κόστος;

Έχεις κάποιο link; Αυτά που βρίσκω εγώ λένε ότι έχουν διαφορά μιας τάξης μεγέθους στο κόστος κατασκευής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σκεψου το εξης .. το αλουμινενιο κουτακι της κοκα κολα κοστιζει κατι λιγοτερο απο το πλαστικο ..σκεψου πως μια αλουμινενια θηκη για τα κινητα μας με καλυτερο φινιρισμα και βαψιμο-ανοδιωση απο ενα iphone τιμαται κανα δεκαρικο η και λιγοτερα ,, γενικα μη θεοποιειται το αλουμινιο .. αν ηταν ατσαλινα εκει αλλαζει λιγο,, κανα νιτριδιο τιτανιου κατι.. επισης εχω καποια εμπειρια απο πλαστικα και διαδικασια παραγωγης ..δεν ειναι τοσο απλο και τα μηχανηματα ειναι πολυπλοκα και ακριβα ,. υπαρχει ολοκληρη τεχνολογια .. γενικα και μενα μου αρεσει το μεταλο αλλα στα κινητα το πλαστικο ειναι πιο πρακτικο ..ειχα ας πουμε το htc one και το s4 .. σαφως μου αρεσε το σ4 περισσοτερο και ως συσκευη και φυσικα να μιλαμε για προιοντα που εχουν αντιπροσωπεια ..διοτι η htc δεν υπαρχει 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για κλαμματα ολοι οσοι κραζουν αυτου του βεληνεκους κινητα..αν δεν εχεις μην το ακουμπας απλα οχι να κραζεις που κανει 500-600ευρω..τοσο το πουλαει τοσο παρτο αλλιως παρε 3210 να παιζεις φιδακι.Να δουμε και με LG G4 τι θα γινει διοτι το G3 απογοητευσε πολυ...ευτυχως πηρα το S5 παντως..ειναι value for money κινητο..Το G3 και το HTC ομως εχουν πολυ πιο ωραιο σχεδιο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα γιατί από s5 να πας σε s6 δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά αν όμως από s4 πας s6 είναι αρκετά μεγάλο άλμα.. περιμένω πολλά από το s6..

εξαρτάται για πιο S4 μιλάμε, αν μιλάμε για το i9505 ναι είναι μεγάλο άλμα... αν μιλάμε για το i9506 όχι το άλμα ίσος είναι και μικρότερο από το S5

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συμφωνώ σε όλα με τον exor. το αλουμίνιο δεν είναι premium υλικό και ως τέτοιο εμπορεύεται στις αγορές ακατέργαστων υλικών. εάν πολλοί μπερδεύετε την premium αίσθηση με το premium υλικό είναι σαν να λέτε πως ίδιο υλικό είναι το πραγματικό δέρμα με τη δερματίνη.

ως μέταλλο λίγα είναι τα πραγματικά premium και όταν αυτά μπαίνουν σε ειδικές και περιορισμένης παραγωγής κινητά είδατε όλοι πόσο κοστίζουν.

το πιο γήινο ας πούμε premium υλικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε ευρείας παραγωγή συσκευές (π.χ. sony) είναι το μαγνήσιο. σε αυτό ναι , να πούμε πως είναι premium υλικό. όχι φυσικά σαν το τιτάνιο ή χρυσό -ασήμι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...