Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά για ενα low budget laptop 300-400€ ποιόν επεξεργαστή θα προτιμούσατε και γιατί? |Intel Pentium quad core N3540 2.16ghz (with turbo boost up to 2.66ghz) vs Intel Pentium dual core 3558u 1.7ghz|

Είδα σε benchmarks ότι ο δυπήρινος υπερέχει έναντι του τετραπυρηνου.Ειναι δυνατόν να τρέχει καλύτερα στο browsing και σε κανένα απλό game?

Επεξ/σία από pirotouvlo
Δημοσ.

κάπου στα 350-400 euro βρίσκεις i3 με hd4400

Το ξέρω αλλά επειδή είμαι δικαιούχος για ένα πρόγραμμα πρέπει να επιλέξω έναν απο τους παραπάνω.
Δημοσ.

Πες και από τον άλλον επεξεργαστή το μοντέλο για να ξέρουμε για ποιους μιλάς,

Έχεις δίκιο , εννοώ τον Intel Pentium n3540 2.16ghz (with turbo boost up to 2.66ghz)
Δημοσ.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-N3540-vs-Intel-Pentium-3558U

Ναι ο 2 πύρινος είναι αρκετά ποιο δυνατός αλλά έχει και την διπλάσια κατανάλωση(15w έναντι τα 7,5) αν το πάρεις δηλαδή για να το δουλεύεις στον δρόμο μπορεί να είναι ποιο σημαντικό το πόσο θα κρατάει παρά το πόσο γρήγορος θα είναι.  

http://ark.intel.com/compare/82105,78945

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά για ενα low budget laptop 300-400€ ποιόν επεξεργαστή θα προτιμούσατε και γιατί? |Intel Pentium quad core N3540 2.16ghz (with turbo boost up to 2.66ghz) vs Intel Pentium dual core 3558u 1.7ghz|

Είδα σε benchmarks ότι ο δυπήρινος υπερέχει έναντι του τετραπυρηνου.Ειναι δυνατόν να τρέχει καλύτερα στο browsing και σε κανένα απλό game?

Θα προτιμουσα καποιον AMD A8 QUAD CORE   παρέα με μια εξωτερική κάρτα γραφικών για dual gr/

Nομίζω πως αν ψάξεις θα βρεις !

Δημοσ.

Θα προτιμουσα καποιον AMD A8 QUAD CORE παρέα με μια εξωτερική κάρτα γραφικών για dual gr/

Nομίζω πως αν ψάξεις θα βρεις !

Σίγουρα μπορώ να βρω καλύτερο αλλά επειδή είμαι δικαιούχος για ένα πρόγραμμα πρέπει να επιλέξω έναν απο τους παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...