dr_psiloulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Για σας παιδιά..... Εδώ και 3 μέρες όταν ανοίγω τον Chrome μετά από λίγο μου πετάει ένα popup με το adultcameras.info.... έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ!!! (Εκτός FORMAT)....αλλά τίποτα..... Με ένα search που έχω κάνει στο internet βλέπω ότι το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα και αν δείτε οι ημερομηνίες είναι από τέλος Ιανουαρίου και μετά....
dancer_69 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 http://lmgtfy.com/?q=adultcameras.info+virus Έχεις δοκιμάσει τα όσα προτείνονται και δε λειτουργούν?
dancer_69 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Εννοείς ότι έχεις δοκιμάσει όλες τις οδηγίες που προτείνονται σε όλες τις καταχωρήσεις? Δε μου' χει τύχει αυτό που αναφέρεις αλλά σε παρόμοιες περιπτώσεις τα βήματα που προτείνονται βοηθούν. Βέβαια συνήθως χρειάστηκε να δοκιμάσω 3-4 διαφορετικές πηγές μιας προτείνονται διαφορετικές εφαρμογές ή και οδηγίες.
dr_psiloulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι στιγμής όλα καλά......
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δε ξέρω τι δοκίμασες, δε βοηθάς κι εσύ για να σε βοηθήσουμε, αλλά πριν κάνεις φορμάτ έπρεπε να βγάλεις τον browser και να σβήσεις όλα του τα δεδομένα από το user/appdata σου. Να δεις στην προσθαφαιρεση προγραμματων τι ακυρα προγραμματα εχουν μπει (adwares που μπαινουν μαζι με αλλα δωρεαν προγραμματα οταν δεν κοιτας τι επιλεγεις την ωρα της εγκαταστασης) Να βαλεις malwarebytes και να σκαναρεις Να τρεξεις το ADWCleaner και να καθαρίσεις ο,τι βρει. Δε υπήρχε περίπτωση μετα να υπαρχει ακομα κατι τετοιο μεσα.
dr_psiloulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δε ξέρω τι δοκίμασες, δε βοηθάς κι εσύ για να σε βοηθήσουμε, αλλά πριν κάνεις φορμάτ έπρεπε να βγάλεις τον browser και να σβήσεις όλα του τα δεδομένα από το user/appdata σου. Να δεις στην προσθαφαιρεση προγραμματων τι ακυρα προγραμματα εχουν μπει (adwares που μπαινουν μαζι με αλλα δωρεαν προγραμματα οταν δεν κοιτας τι επιλεγεις την ωρα της εγκαταστασης) Να βαλεις malwarebytes και να σκαναρεις Να τρεξεις το ADWCleaner και να καθαρίσεις ο,τι βρει. Δε υπήρχε περίπτωση μετα να υπαρχει ακομα κατι τετοιο μεσα. Όλα αυτά που μου λες τα είχα κάνει ...... για αυτό μου έκανε εντύπωση που δεν έβγαινε...... (ADWCleaner - Μalwarebytes - κ.α.)
.::NikoS::. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Όντως περίεργο, ειδικά το adwcleaner κάνει παπάδες σε κάτι τέτοια!
CyberCr33p Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως σου χάκαραν το router και άλλαξαν τους dns; Ρίξε μια ματιά σε αυτό καλού κακού.
0verc0me Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μήπως σου χάκαραν το router και άλλαξαν τους dns; Ρίξε μια ματιά σε αυτό καλού κακού. γι'αυτον ακριβως το λογο ρωτησα και εγω
dr_psiloulis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά μου είχαν αλλάξει η DNS sto router....... ..... Σε έμενα έτυχε...... .....τσάμπα το Format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα