Προς το περιεχόμενο

adultcameras.info

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά.....

Εδώ και 3 μέρες όταν ανοίγω τον Chrome μετά από λίγο μου πετάει ένα popup με το adultcameras.info.... έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ!!! (Εκτός FORMAT)....αλλά τίποτα.....

Με ένα search που έχω κάνει στο internet βλέπω ότι το έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα και αν δείτε οι ημερομηνίες είναι από τέλος Ιανουαρίου και μετά....

Δημοσ.

Εννοείς ότι έχεις δοκιμάσει όλες τις οδηγίες που προτείνονται σε όλες τις καταχωρήσεις?

Δε μου' χει τύχει αυτό που αναφέρεις αλλά σε παρόμοιες περιπτώσεις τα βήματα που προτείνονται βοηθούν. Βέβαια συνήθως χρειάστηκε να δοκιμάσω 3-4 διαφορετικές πηγές μιας προτείνονται διαφορετικές εφαρμογές ή και οδηγίες.

Δημοσ.

Δε ξέρω τι δοκίμασες, δε βοηθάς κι εσύ για να σε βοηθήσουμε, αλλά πριν κάνεις φορμάτ έπρεπε να βγάλεις τον browser και να σβήσεις όλα του τα δεδομένα από το user/appdata σου.

Να δεις στην προσθαφαιρεση προγραμματων τι ακυρα προγραμματα εχουν μπει (adwares που μπαινουν μαζι με αλλα δωρεαν προγραμματα οταν δεν κοιτας τι επιλεγεις την ωρα της εγκαταστασης)

Να βαλεις malwarebytes και να σκαναρεις

Να τρεξεις το ADWCleaner και να καθαρίσεις ο,τι βρει.

Δε υπήρχε περίπτωση μετα να υπαρχει ακομα κατι τετοιο μεσα. 

Δημοσ.

Δε ξέρω τι δοκίμασες, δε βοηθάς κι εσύ για να σε βοηθήσουμε, αλλά πριν κάνεις φορμάτ έπρεπε να βγάλεις τον browser και να σβήσεις όλα του τα δεδομένα από το user/appdata σου.

Να δεις στην προσθαφαιρεση προγραμματων τι ακυρα προγραμματα εχουν μπει (adwares που μπαινουν μαζι με αλλα δωρεαν προγραμματα οταν δεν κοιτας τι επιλεγεις την ωρα της εγκαταστασης)

Να βαλεις malwarebytes και να σκαναρεις

Να τρεξεις το ADWCleaner και να καθαρίσεις ο,τι βρει.

Δε υπήρχε περίπτωση μετα να υπαρχει ακομα κατι τετοιο μεσα. 

Όλα αυτά που μου λες τα είχα κάνει ...... για αυτό μου έκανε εντύπωση που δεν έβγαινε......   (ADWCleaner - Μalwarebytes - κ.α.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...