drumpao Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας. Εχω ενα καναλι στο youtube εδω και αρκετο καιρο οπου ανεβασω διαφορες 3D animation ταινιες που φτιαχνω μονος μου. Χτες λοιπον 2 ατομα οι οποιοι αυτοπροσδιοριζονταν ως 3d επαγγελματιες εγραψαν σχολια οπου παρακινουσαν τους θεατες να μην αξιολογουν θετικα τη ταινια οπως επισης μου εγραψαν να τη κατεβασω λογω οτι ηταν κακης ποιοτητας ολο το πακετο αφου στις μερες μας το 3d animation ειναι σε ανωτερο επιπεδο. Τους απαντησα οτι δεν ειμαι επαγγελματιας και τα προγραμματα με τα οποια τις φτιαχνω βγαζουν αυτο το αποτελεσμα. Συνεχισαν με επιθετικο τροπο να μου απαντουν μεχρι που τους εκανα ban απο το καναλι. Η συγκεκριμενη ταινια που σχολιασαν ειναι η οδυσσεια την οποια την εφτιαξα μονος μου σε 6 μηνες. Μεχρι και τη μουσικη και ολο το πακετο γενικα τα εχω φτιαξει εγω. Καταλαβαινω οτι δεν γινεται να αρεσει σε ολους. Δικαιωμα εχει ο καθενας να κανει κριτικη οχι ομως να μου πει τι θα ανεβασω και τι οχι στο youtube. Δεν πειραξα κανεναν και επιτεθηκαν σε ενα καναλι οπου δεν προσβαλει κανεναν και τηρει τα πνευματικα δικαιωματα και τους ορους του youtube. Θα ηθελα να μου πειτε και σεις τη γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα και ποιος εχει δικιο γιατι εμενα ολα αυτα μου φανηκαν παραλογα. Δεν θα ασχολιομουν καν αν ηταν ξενοι. Το κακο ηταν οτι ηταν ελληνες. Το Video δεν το εχω ανεβασει εδω για να μη νομιζετε οτι κανω και καμια διαφημιση. Μονο αν το ζητησετε. Τα σχολια δεν υπαρχουν γιατι τους χρηστες τους εκανα ban.
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Για μένα κλείσε τα σχόλια...υπάρχει απίστευτο κόμπλεξ στο youtube! Καλή επιτυχία και βάλε κανένα λινκ να δούμε τη δουλειά σου 12
johnbond Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Προ ολίγου ,έβλεπα ένα βίντεο στο yt,και αναρωτιόμουν για ποιό λόγο υπάρχει τέτοιο μίσος στα σχόλια... Με το παραμικρό κάποιοι αρχίζουν και βρίζουν οικογένειες,τα θεία,μανάδες κτλ... Απ'ότι καταλαβαίνω όπου δεν υπάρχει κάποιο είδος επιτήρησης γίνεται μπάχαλο..Κάτι παρόμοιο με τα γήπεδα. Το θέμα είναι,τι ποσοστό του πληθυσμού αποτελείται απο τέτοια άτομα.Στην πραγματική ζωή και στα μέρη που συχνάζω δεν παρατηρώ τέτοια φαινόμενα. Και ο πολιτισμός που πήγε; Ζούμε ξανά στο μεσαίωνα; 5
drumpao Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Για μένα κλείσε τα σχόλια...υπάρχει απίστευτο κόμπλεξ στο youtube! Καλή επιτυχία και βάλε κανένα λινκ να δούμε τη δουλειά σου Ευχαριστω. Το λινκ ειναι αυτο 22
Pa0ki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μη δίνεις σημασία, το youtube είναι από τους χειρότερους σκουπιδότοπους του ίντερνετ όσον αφορά τα σχόλια 6
drumpao Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Προ ολίγου ,έβλεπα ένα βίντεο στο yt,και αναρωτιόμουν για ποιό λόγο υπάρχει τέτοιο μίσος στα σχόλια... Με το παραμικρό κάποιοι αρχίζουν και βρίζουν οικογένειες,τα θεία,μανάδες κτλ... Απ'ότι καταλαβαίνω όπου δεν υπάρχει κάποιο είδος επιτήρησης γίνεται μπάχαλο..Κάτι παρόμοιο με τα γήπεδα. Το θέμα είναι,τι ποσοστό του πληθυσμού αποτελείται απο τέτοια άτομα.Στην πραγματική ζωή και στα μέρη που συχνάζω δεν παρατηρώ τέτοια φαινόμενα. Και ο πολιτισμός που πήγε; Ζούμε ξανά στο μεσαίωνα; Αυτο που σιγουρα επικρατει ειναι οτι πισω απο τον υπολογιστη λεει ο καθενας οτι θελει. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν πειραξα κανεναν ουτε λεφτα τους εφαγα ουτε καποια δουλεια ουτε τους εκλεψα πνευματικα δικαιωματα για να μου ζητουν με νταιλικι να κατεβασω τη ταινια μου. Μια ταινια σοβαρη που αφορα την ελληνικη μυθολογια και την εφτιαξα οσο πιο κοντα σε αυτα που γραφει ο Ομηρος. Και να ηταν ξενοι παει στο διαολο.. Αλλα Ελληνες να επιτεθουν ετσι? Με ποιο δικαιωμα?
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο μόνο και μόνο για την προσπάθεια και για το ότι έφτιαξες κάτι ολοκληρωμένο! Καλύτερα θα υπάρχουν πάντα, δεν είναι όλα συγκρίσιμα! Θα το δω ολόκληρο, τώρα το πέρασα στα γρήγορα. Μη μασάς από τα σχόλια, αν κάποιος ήταν επαγγελματίας και τον ενδιέφερε θα σου έδινε συμβουλές, δεν θα σε έβριζε. Αυτοί που σε βρίζουν δεν μπορούν να κάνουν ούτε το ένα εκατοστό από αυτό που έφτιαξες! 4
drumpao Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο μόνο και μόνο για την προσπάθεια και για το ότι έφτιαξες κάτι ολοκληρωμένο! Καλύτερα θα υπάρχουν πάντα, δεν είναι όλα συγκρίσιμα! Θα το δω ολόκληρο, τώρα το πέρασα στα γρήγορα. Μη μασάς από τα σχόλια, αν κάποιος ήταν επαγγελματίας και τον ενδιέφερε θα σου έδινε συμβουλές, δεν θα σε έβριζε. Αυτοί που σε βρίζουν δεν μπορούν να κάνουν ούτε το ένα εκατοστό από αυτό που έφτιαξες! Σ'ευχαριστω πολυ να εισαι καλα. Την ειχα φτιαξει περυσι αυτη τη ταινια. Περιμενα και αρνητικα σχολια ομως οχι επιθεση και τραμπουκισμο ειδικα απο φερομενους ως επαγγελματιες του ειδους. Την εχω και με ελληνικους υποτιτλους αν σε ενδιαφερει εδω 3
Ison_ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δε θα έπρεπε να ασχολείσαι με συμπλεγματικούς. Τους κάνεις ban και το ξεχνάς. 1
drumpao Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 τι ασχολισαι με αυτους? Ναι φιλε εχεις δικιο δεν επρεπε να ασχοληθω. Αλλα δεν εχω ξαναβιωσει κατι τετοιο. Και ηθελα μια γνωμη να δω πως το βλεπουν και οι αλλοι.
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Αυτο που σιγουρα επικρατει ειναι οτι πισω απο τον υπολογιστη λεει ο καθενας οτι θελει. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν πειραξα κανεναν ουτε λεφτα τους εφαγα ουτε καποια δουλεια ουτε τους εκλεψα πνευματικα δικαιωματα για να μου ζητουν με νταιλικι να κατεβασω τη ταινια μου. Μια ταινια σοβαρη που αφορα την ελληνικη μυθολογια και την εφτιαξα οσο πιο κοντα σε αυτα που γραφει ο Ομηρος. Και να ηταν ξενοι παει στο διαολο.. Αλλα Ελληνες να επιτεθουν ετσι? Με ποιο δικαιωμα? και δεν τους ειπες στεγνα να παν να γαμηθουν; σε κατι τετοια ειμαστε η χειροτερη κωλοφαρα του πλανητη. ζηλεια και φθονος παντου. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Καλά το youtube είναι το χειρότερο site για να αφήσεις σχόλιο ή να κάνεις συζήτηση με κάποιον. Επειδή βασικά δεν υπάρχουν moderators που να ενεργούν και να μπλοκάρουν σχόλια ασχέτως του τι θα πράξει ο uploader του video, μπαίνει ο κάθε ελληνάρας και βρίζει ασύστολα και μιλάει όπως θέλει, πρόσθεσε μέσα σε αυτούς και διάφορους ψυχάκηδες και trolls. Αυτό συμφέρει φυσικά τους ιδιοκτήτες αφου ανεβάζει επισκεψημότητα και έσοδα από ads. Εγώ είχα σηκώσει καμια 90αρια βίντεο εκεί, κάποια στιγμή με μπλόκαραν να μην μπορώ να γράψω ή να αφήσω σχόλιο πουθενά, τελικά καλά μου έκαναν γιατί έτσι δεν διαβάζω και τα σχόλια σε άσχετα video και δεν μου δημιουργείται η ανάγκη να ανταπαντήσω σε κανέναν. Βλέπω το βίντεο που θέλω ακούω το τραγούδι που θέλω και τέλος.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Παντού υπάρχει αυτό με τα βρισίδια. Γενικότερα επειδή είμαι ενεργό μέλος σε ειδησεογραφικά ,αθλητικα sites και διαβάζω πολλές φορές σχόλια υπάρχει μια χολή από πολλούς που με το παραμικρό βρίζουν μάνες , θείες , αδερφές Στο θέμα μας. Δεν έχω ιδέα από animation αλλά μου αρέσουν τα videos σου. Αν ήμουν επαγγελματίας θα σου έλεγα τι να προσέξεις με κομψό όμως τρόπο. Μπορεί να χρειάζεται καλύτερους codecs , γρηγορότερα frames . Δεν ξέρω όμως τι γιατί δεν έχω ιδέα. Υπάρχει όμως και η ζήλεια στην μέση. Μπορεί αυτοί που σου έγραψαν να μην μπορούν. Εγώ είχα ανεβάσει περσι ενα άρθρο στο blog Μου με τίτλο "προτιμάτε ελληνικές εταιρείες Hosting" Ένας τύπος άρχιζε και με έβριζε ότι είμαι ψευτοπατριώτης και το blog Μου το έχω στο google κλπ κλπ Του εξήγησα ότι είναι blog και είναι ελεύθερο. Αν θέλω να πληρώσω για site (¨οπως έχω κανει στο παρελθον) θα πάω σε ελληνική εταιρεία (πάντα το έκανα αυτό) Τεσπα... Εγώ πάντως θα σου κάνω ένα αφιέρωμα γιατί μου άρεσε το κανάλι σου 3
d_gkal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 το καθε βλαμενο(μη το πω αλλιως) γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα