matrixtv1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σάς θέλω να βγάλω μια PayPal αλλ. έχω μπερδευτεί διάβασα και άλλα θέματα αλλά δεν κατάλαβα μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με απλά λόγια να μου πείτε τι πρέπει να κάνω. Από ότι κατάλαβα πρέπει να βγάλω μια χρεσωστική κάρτα(από που?) μετά φτιάχνω ένα λογαριασμό στο PayPal βάζω την κάρτα και μετά βάζω λεφτά στην κάρτα και μπορώ να αγοράσω σωστά?
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Βγαζεις μια κάρτα και την συνδεεις με το PayPal που έχεις δημιουργήσει.
arc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Γειά σάς θέλω να βγάλω μια PayPal αλλ. έχω μπερδευτεί διάβασα και άλλα θέματα αλλά δεν κατάλαβα μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με απλά λόγια να μου πείτε τι πρέπει να κάνω. Από ότι κατάλαβα πρέπει να βγάλω μια χρεσωστική κάρτα(από που?) Από την τράπεζα που σε βολεύει. Θες ενα καταθετικό λογαριασμό και μια κάρτα που να μπορείς να κάνεις αγορές στο Internet (να εχει λογοτυπο visa ή mastercard). Στον καταθετικό θα βάζεις χρήματα για πραγματα που θες να κάνεις ψωνίσεις μεσω net/paypal μετά φτιάχνω ένα λογαριασμό στο PayPal βάζω την κάρτα και μετά βάζω λεφτά στην κάρτα και μπορώ να αγοράσω σωστά? Σωστά Γειά σάς θέλω να βγάλω μια PayPal αλλ. έχω μπερδευτεί διάβασα και άλλα θέματα αλλά δεν κατάλαβα μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με απλά λόγια να μου πείτε τι πρέπει να κάνω. Από ότι κατάλαβα πρέπει να βγάλω μια χρεσωστική κάρτα(από που?) μετά φτιάχνω ένα λογαριασμό στο PayPal βάζω την κάρτα και μετά βάζω λεφτά στην κάρτα και μπορώ να αγοράσω σωστά?
matrixtv1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ εχω καταθετικο λογαριασμό στη εθνικι μπορώ να βγάλω από εκεί? Τα λεφτά τα βάζω στην κάρτα η στον καταθετικο λογαριασμό επίσης τα λεφτά μπαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό στην PayPal ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο ευχαριστώ.
arc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω αν η εθνική εχει κατάλληλη χρεωστική. Η Πειραιώς και η alpha εχουν. Τα λεφτά τα βάζεις στο λογαριασμό έτσι κι αλλιως (κατάθεση στο ταμείο ή με atm) και μένουν εκεί. Όταν θες να αγοράσεις κάτι το paypal τραβά αυτόματα το καταλληλο ποσο από την κάρτα (άρα το λογαριασμό σου). Αν δεν εχει σωστό υπολοιπο απλά δεν γίνεται η συναλλαγη (αγορα - χρέωση)
gokuthelegend Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ εχω καταθετικο λογαριασμό στη εθνικι μπορώ να βγάλω από εκεί? Τα λεφτά τα βάζω στην κάρτα η στον καταθετικο λογαριασμό επίσης τα λεφτά μπαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό στην PayPal ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο ευχαριστώ. Υπάρχουν τρία είδη καρτών. Οι χρεωστικές οι οποίες τραβάνε χρήματα απευθείας από τον λογαριασμό σου, οι προπληρωμένες τις οποίες πρέπει να πας και να τις φορτώσεις και οι πιστωτικές, διαλέγεις και παίρνεις. Όταν κάνεις μια συναλλαγή με το paypal, τότε αυτό θα τραβήξει όσα χρήματα χρειάζονται από την κάρτα κατά την ώρα της πληρωμής, δεν χρειάζεται να φορτώσεις στο paypal από πριν χρήματα.
matrixtv1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Οκ ευχαριστώ αν θέλω να πάρω λεφτά από το ίντερνετ από ένα σάιτ που έχω κερδίσει λεφτά τα βάζω στην PayPal και μπορώ να τα πάρω από τΟ λογαριασμό μου?
gokuthelegend Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Οκ ευχαριστώ αν θέλω να πάρω λεφτά από το ίντερνετ από ένα σάιτ που έχω κερδίσει λεφτά τα βάζω στην PayPal και μπορώ να τα πάρω από τΟ λογαριασμό μου? Καταρχήν μήπως το site που κερδίζεις λεφτά μπορεί να σου στείλει κατευθείαν τα λεφτά στον τραπεζικό σου λογαριασμό; Κοιταξέ το. Αν σου τα στείλει στο paypal, μπορείς να τα στείλεις εκ των υστέρων στην τράπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα