Gtr34 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ακόμα χρησιμοποιώ το Nokia n73 ως δεύτερη συσκευή, σκυλί!
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ακόμα χρησιμοποιώ το Nokia n73 ως δεύτερη συσκευή, σκυλί! Το οποίο είναι smartphone Ωραίο κινητό όντως!
Bermudakias33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Πως οριζεις τον πραγματικα πλουσιο? Απο ποιο εισοδημα και ανω. Διοτι τυγχανει να γνωριζω ατομα με πραγματικα υψηλο οικονομικο επιπεδο που εχουν smartphone. Και αλλους που εχουν dumpphone. Και εγω τυγχάνει να γνωρίζω άτομα με σμαρτ που είναι στο ψυχιατρείο. Και λοιπόν; Κατά μέσο όρo μιλάμε. Ας πούμε για ετήσιο εισόδημα 1 εκατομμύριο και πάνω. Εφοπλιστές, μεγιστάνες κτλ .Ναι, αυτοί είναι οι πλούσιοι άνθρωποι, και όχι ο άνεργος με το Iphone... Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν έχουν σε συντριπτική πλειοψηφία feature διότι τους ενδιαφέρει η ασφάλεια της συνομιλίας τους αλλά και ο δυσκολότερος εντοπισμός του στίγματος τους. 1
NickTG Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Για βάλε μας και το link που μιλάει για αυτό το μέσο όρο. Εγώ όσους ξέρω smart έχουν. 1
atheatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το οποίο είναι smartphone Ωραίο κινητό όντως! Τι εννοεις ειναι smartphone? Αν δεν εχει touch οθονη 3,5" και ανω, χωρίς κουμπια, εδώ λένε δεν είναι smartphone... Εξάλλου δεν δείχνει για smartphone στους άσχετους... YΓ. Φτάσαμε να μιλάμε για smartwatch και εδώ υπάρχουν ατομα που αν το smartphone δεν είναι tablet like με οθονη υπερυψηλης αναλυσης τουλαχιστον 4" , θεωρείται trashphone 1
Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Και εγω τυγχάνει να γνωρίζω άτομα με σμαρτ που είναι στο ψυχιατρείο. Και λοιπόν; Κατά μέσο όρo μιλάμε. Ας πούμε για ετήσιο εισόδημα 1 εκατομμύριο και πάνω. Εφοπλιστές, μεγιστάνες κτλ .Ναι, αυτοί είναι οι πλούσιοι άνθρωποι, και όχι ο άνεργος με το Iphone... Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν έχουν σε συντριπτική πλειοψηφία feature διότι τους ενδιαφέρει η ασφάλεια της συνομιλίας τους αλλά και δυσκολότερος εντοπισμός του στίγματος τους. Δηλαδη για σενα υπαρχουν μονο ή οι ζαμπλουτοι ή οι φτωχοι ανεργοι??? Μαλιστα :) 1
Gtr34 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Το οποίο είναι smartphone Ωραίο κινητό όντως! Ούτε Wi-Fi δεν έχει 1
AntiCambeR Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Θα βγω για καφε με το Nokia 3310 να τρολλαρω κοσμο.Με ηχο κλησης Nokia tune να γυρνανε κεφαλια.Θα παιζω φιδακι και θα ακουγεται το μπιπ μπιπ οταν το φιδακι τρωει την τελιτσα. Ειναι το πρωτο μου κινητο αγορασμενο το 2000.Λειτουργει κανονικα αλλα η μπαταρια του δεν την παλευει. Παντως καλα ειναι να εχουμε 1 feature phone των 50€ το πολυ για 2ο κινητο με αλλη sim ιδιου αριθμου.Το παιρνεις παραλια πχ και δεν αγχωνεσαι μην το κλεψουν.Μην βραχει,μην μπει αμμος και μην βραζει στον ηλιο. Αλλα τι λεω τωρα ε?Ειναι αρκετοι που θελουν στην παραλια το smartphone για φωτο,FB etc. Προσωπικα τα κινητα που ειχα ειναι μετρημενα: Nokia 3310, 6600,6280,Αλλο 1 Nokia πολυ λεπτο που δεν θυμαμαι το μοντελο και το τελευταιο που εχω καπου 4 χρονια,το Samsung Wave 723 με το ξεχασμενο λογισμικο Bada που υποτιθεται οτι ειναι smartphone και εχει βγει σκυλι.Κραταω το καθε κινητο 3+ χρονια,δεν νιωθω την αναγκη να αλλαζω κινητο καθε χρονο. Οι λογοι που ωθησαν τον κοσμο να αγοραζει smartphones σαν τρελος(υπερκαταταναλωση) ειναι οι ευκολιες που παρεχουν και ηδη νομιζω πως εχουν αναφερθει στο θεμα(Gps,καμερα κλπ)Επισης και η χρηση διασημων εφαρμογων οπως πχ FB,What's up,Viper etc. Πχ με το κινητο που εχω εκτος απο το να παιρνω τηλεφωνο και να στελνω κανα μυνημα μπορω να ακουσω ραδιο η mp3.Και να μπω στο ιντερνετ.Εκει σταματουν οι δυνατοτητες του. Αν ομως παρω καποιο συγχρονο smartphone δεν θα γινεται να γυρισω σε κατι πιο απλο και κατωτερο οπως αυτο που εχω.Το αντιθετο γινεται.Εφοσον η τεχνολογια στα κινητα εξελισεται γρηγορα,θεωρω υπερβολη να δωσει καποιος πανω απο 250-300 € για κινητο,ειδικα αν του ειναι δυσκολο να τα βρει. Εχουν πεσει πολυ οι τιμες σε σχεση με 5 χρονια πριν.Απο 80-100€ παιρνεις καποιο Lumia και απο 150€ android που κανει τα παντα.Οταν πηρα το Samsung θυμαμαι οτι τα android ηταν ακομα αρκετα ακριβα.Το ειχα παρει απο 250€ στα 150€ σε προσφορα γιατι ξεστοκαραν.Και android να επαιρνα με 150€ τωρα θα ηταν επισης παλιο και θα σερνοταν. 2
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ούτε Wi-Fi δεν έχει Τότε το wifi δεν ήταν τόσο αυτονόητο ακόμα και στις καλές συσκευές. Είναι smart όμως, ειδικά από τη στιγμή που έχει λειτουργικό το οποίο μπορεί να πάρει πολλές εφαρμογές! Για μένα εκεί κυρίως διαχωρίζονται τα smart, στο λειτουργικό τους 1
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Και εγω τυγχάνει να γνωρίζω άτομα με σμαρτ που είναι στο ψυχιατρείο. Και λοιπόν; Κατά μέσο όρo μιλάμε. Ας πούμε για ετήσιο εισόδημα 1 εκατομμύριο και πάνω. Εφοπλιστές, μεγιστάνες κτλ .Ναι, αυτοί είναι οι πλούσιοι άνθρωποι, και όχι ο άνεργος με το Iphone... Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν έχουν σε συντριπτική πλειοψηφία feature διότι τους ενδιαφέρει η ασφάλεια της συνομιλίας τους αλλά και ο δυσκολότερος εντοπισμός του στίγματος τους. Δεν ισχυει, λυπαμαι 1
NickTG Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ας γράψουμε και μερικα από τα φανερά, εκτός αν κάποιος είναι χαζός, πλεονεκτήματα των smart. 1) Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. 2) Μεγάλη οθόνη 3) Αξιοπιστία 4) Αντοχή συσκευής 5) Ταχύτητα texting 6) Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων/ υποκλοπής συνομιλίας 7) Περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας Και μην ξεχνάμε πως οι πιο πλούσιοι και έξυπνοι άνθρωποι μόνο με smart κυκλοφορούν. 3
Gtr34 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και αντοχή, πιστεύω ότι δεν ισχύουν. 1
zio10 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ^Έχεις όρεξη ε; (Στον Nick πήγαινε) Μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και αντοχή, πιστεύω ότι δεν ισχύουν. Αν τα χρησιμοποιείς σαν feature μια χαρά διάρκεια μπαταρίας έχουν....για την αντοχή συμφωνώ, πρέπει να πάρεις ανθεκτικό smart για πιο σκληρή χρήση (ή να βάλεις θήκες κλπ)
Bermudakias33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δεν ισχυει, λυπαμαι Θα περίμενα κάτι περισσότερο ως απάντηση από έναν modator.Κάτι περισσότερο εμπεριστατωμένο. Λίγο πιο σοβαρό. Αλλά εντάξει αφού το λες εσύ, έτσι θα είναι.Μην λυπάσαι πολύ όμως και πάθεις τίποτα. Κατά τα άλλα, Anticamber, το δικό μου κινητό είναι ένα Lg του 2010 και θα το αλλάξω μόνο αν χαλάσει. Αυτό είναι το «πρώτο» μου κινητό που έχω πάντα μαζί μου. Σαν δεύτερο έχω ένα lumia 1020 (ναι εχω και εγω σμαρτ) που το παίρνω μόνο σε διακοπές και εκδρομές.
NickTG Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Bermudakias33 στέλνεις PM που βρίζεις και μετά το σβήνεις να μην απαντήσω? 10 χρόνων είσαι? Αν και προφανώς δεν θα απαντούσα αφού έχουμε κάμποσα επίπεδα διαφορά. Όποιος θέλει μου λέει να του στείλω ΡΜ να γελάσουμε μαζί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις