Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ αν όσοι σχολιάζουν εδώ έχουν ιδέα πόσο πάει για να στήσουν ένα τέτοιο μηχάνημα.

Κουμπώνεις τα εξαρτήματα πάνω στην μητρική, οπως κάνεις για να φτιάξεις οποιονδήποτε υπολογιστή. Τι διαφορά έχει αυτός; Επειδή δηλαδή είναι σε στύλ "τραπεζιού";

Δημοσ.

:') μ'έχει πιάσει νευρικό με την περιγραφή:

Keyboard Razer Blackwindow ultimate
Razer Blackwindow
Razer Blackwindow

• Like 7
Δημοσ.

<p>:') μ'έχει πιάσει νευρικό με την περιγραφή:</p> <p> </p> <p><em>Keyboard Razer Black<strong>window</strong> ultimate</em><br><em>Razer <span style="font-size:18px;">Black<strong>window</strong></span></em><br><em>Razer <span style="font-size:48px;">Black<strong>window</strong></span></em></p>

Ε, ναι ειναι η καινουργια εκδοση του ´´Μαυροπαραθυρου". Collectors edition...... :P

απορω που δεν το γνωριζες..... :P :P :P

Sent from my iPad Air using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

:') μ'έχει πιάσει νευρικό με την περιγραφή:

Keyboard Razer Blackwindow ultimate

απορω πως υπαρχει τετοια αγνοια για τα αγγλικα ρινικα συμπλεγματα, window, shandow κλπ :D

Δημοσ.

ΓΙα να του ριξει και αλλο την τιμη πρεπει να του αφαιρεσει το bay που καλλιεργεις  καναβουρι και την υδροψυξη που ενωνεται απευθειας με αγωγους HkB με το θερμοκηπιο. Πλακα πλακα ενα μερος της τσιμπημενης τιμης κατεχει η στοκ ψυκτρα . Συλεκτικη

Αστεια αστεια ποσα τετοια υπαρχουν,...... σημερα εμαθα για κυριουλα με laptop  8 ετιας κα ιφορτωμενο με xp για να βλεπει τα παλαιολιθικα scanner - printer, το παει στην HP να το φτιαξει ... κολλουσε το ερμο.... και το κανουν σενιο!!!!\

....σβηνουν τα xp που δημιουργουσαν την αργοπορια κα β αζουν vista (αμα το κατεχεις το αθλημα, τι να λεμε τωρα), τις κανουν format και δεν κανουν backup το παραμικρο (σου λεει να ξαναδημιουργησει τις εμπειριες της τις ψηφιακες απο την αρχη).

Αποτελεσμα.... το Pc  ανοιγει σε κανα τεταρτακι ...μιση ωρα αφου το ανοιξεις...scanner -printer πεταμα (σιγα μην βρει drivers για 64 μπιτο συστημα σε 1gb ram που της αφησανε) και η τιμουλα για ολη αυτην την μαγεια? 600 ευρω  αχαχαχα κατευθειαν μηνυση της λεω στην προστασια του καταναλωτη..... ε τωρα μου λεει παει καιρος

speechless!!!!

Δημοσ.

Για ποιο πράγμα την χρεώσανε 600€; Μόνο για να περάσουν windows αποκλείεται...μήπως τη χρεώσανε καμιά μητρική+δίσκο+windows;

Δημοσ.

το πρωτο που την ρωτησα  αν τις αλλαξαν μητρικη η οθονη..... οχι μου λεει...τα win  προφανως τα χρεωσανε... πρεπει αν την ξαναπετυχω να της ζητησω να μου δειξει την αποδειξη να την  scan αρω

• Like 1
Δημοσ.

το πρωτο που την ρωτησα  αν τις αλλαξαν μητρικη η οθονη..... οχι μου λεει...τα win  προφανως τα χρεωσανε... πρεπει αν την ξαναπετυχω να της ζητησω να μου δειξει την αποδειξη να την  scan αρω

Σίγουρα κάτι άλλο χρεώσανε....άντε και να την χρεώσανε καινούργια windows και εγκατάσταση πάνω από 200€ δεν πάει με τίποτα! Εκτός αν της έβαλαν windows vista ultimate ξέρω γω που δεν θυμάμαι πόσο κάνανε...

Δημοσ.

Ενταξει σαν αγορα σκεφτεσαι οτι αγοραζεις και κατι συλλεκτικο. Δεν ειναι για τον καθενα...τα 2200 που το εχει τωρα με λιγο παζαρεμα προς τα κατω ειναι μια καλη αγορα. Απο ενα mac για μενα πολυ καλύτερη αγορα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...