Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Στα 2 χιλιομετρα που διενυσα το σβησα μια φορα για κανα 10 λεπτο αλλα μου φαινεται υπερβολικο να καψει φλατζα σ αυτη την αποστασγ. Βεβαια τα πουντακια αυτης της γενιας δεν ειναι τερατα αξιοπιστιας οποτε επιφυλασομαι και ευχομαι μην μου βγει κανα καινουριο κοστουμι. Βεβαια ειχε ερθει τις προαλλες στο πρατηριο που δουλευω μια κυρια με ενα civic 15ετιας που εκανε 28 χιλιομετρα χωρις σταγονα λαδια και νερο. Βρηκα τις προαλλες τον αντρα της κ μου ειπε πως το χοντακι δεν επαθε τιποτα. Λες να ειμαι εγω τοσο ατυχος? :/ Να έχεις υπόψιν πως μερικές μπορεί να χρειαστεί να περάσουν και 6 μήνες μέχρι να βγάλει πρόβλημα μια αρπαγμένη φλάντζα. 1
thanosrx8 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ετοιμο το εργαλειο. Κοστος 170€,130€ εργασια & παραφλου και 40€ το ψυγειο που του το πηγα εγω. Βεβαια τραβηξα μεγαλη μανουρα να βγαλω μοκετα οδηγου για να μαζεψω τα νερα για να προλαβω μελλοντικες σαπιλες. Μεσα στην βδομαδα αλλαζω και 4αδα λαστιχα και ευχομαι να μν ξαναδω συνεργειο για πολυ καιρο
diastasi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ωχ, σαν να βλεπω σε ταινία την περίπτωση μου.Punto '95 για δευτερο αυτοκινητο κλπ κλπ με θολωμα στα τζαμια κλπ κλπ και την κλασική μυρωδια του .. παστουρμα Αρα. Ετοιμαζω κανενα 200ρι και προχωρώ.. ετσι? Βοήθεια μας. Η θα φοράω κανένα χοντρό μπουφάν μέσα και τελείωσε η ιστορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα