idomeneas7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μετά την επιτυχία του "μαμάδες-μέλλουσες μαμάδες", γιατί να μην επεκταθούμε και στον υπόλοιπο πληθυσμό? Σήμερα πήγα στην τράπεζα και ήθελα κάτι από γραφείο. Μετά από εμένα περίμενε ένας τριαντακάτι που ήθελε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και δεν ήξερε πως να το κάνει στο μηχάνημα. Ειχε μαζί δυο εκτυπωσεις και τον ρωταω τι απορια εχει για να μην περιμενει. Μου λέει δεν ξέρει πως να πληρώσει, του δείχνω το νουμερο που πρεπει να βαλει και τοτε με ρωταει ποιό από τα δύο να πληρώσει. Του λεω αν εχει δυο οχήματα πρέπει να πληρώσει και τα δύο. Λέει έχει ένα όχημα...τα κοιτάω: το ένα χαρτί είναι το ποσό και το άλλο έχει προσαύξηση πρόστιμο γιατι δεν το πλήρωσε στην ώρα του. Λέω πρεπει να πληρώσει εκείνο με το πρόστιμο και μου απαντάει το θεϊκό: "μα αυτό είναι ακριβότερο, εγώ ήθελα να πληρώσω το πιό φτηνό". 19
DrLo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μετά την επιτυχία του "μαμάδες-μέλλουσες μαμάδες", γιατί να μην επεκταθούμε και στον υπόλοιπο πληθυσμό? Σήμερα πήγα στην τράπεζα και ήθελα κάτι από γραφείο. Μετά από εμένα περίμενε ένας τριαντακάτι που ήθελε να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και δεν ήξερε πως να το κάνει στο μηχάνημα. Ειχε μαζί δυο εκτυπωσεις και τον ρωταω τι απορια εχει για να μην περιμενει. Μου λέει δεν ξέρει πως να πληρώσει, του δείχνω το νουμερο που πρεπει να βαλει και τοτε με ρωταει ποιό από τα δύο να πληρώσει. Του λεω αν εχει δυο οχήματα πρέπει να πληρώσει και τα δύο. Λέει έχει ένα όχημα...τα κοιτάω: το ένα χαρτί είναι το ποσό και το άλλο έχει προσαύξηση πρόστιμο γιατι δεν το πλήρωσε στην ώρα του. Λέω πρεπει να πληρώσει εκείνο με το πρόστιμο και μου απαντάει το θεϊκό: "μα αυτό είναι ακριβότερο, εγώ ήθελα να πληρώσω το πιό φτηνό". Ε, εντάξει, δεν είναι τέρμα ηλιθιοτητα. εχω δει και πιο ηλίθια post στο insomnia. 8
johnkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ο άνθρωπος δεν ήξερε και απ' ότι φαίνεται η βοήθεια που του πρόσφερες δεν ήταν και τόσο καλοπροαίρετη. Το να καταδικάζουμε κάποιον πως είναι ηλίθιος είναι ανούσιο. Όλοι έχουμε πει και κάνει ακραίες ηλιθιότητες στη ζωή μας, απλά οι πραγματικά ηλίθιοι δεν το παραδέχονται.Επίσης παίζει ρόλο και η κρίση του καθένα για το τι είναι ηλίθιο και τι όχι. Οι άνθρωποι είμαστε τόσο πολύπλοκοι και η κοινωνία μας έτσι φτιαγμένη που δεν υπάρχει καμία κοινή γραμμή σε αυτό το θέμα, εκτός αν μίλαγε για χαζο του "γιατρου"..Ας πούμε για μένα ένας θρησκευόμενος ή ένας που παει στρατό (έχω παει) είναι περισσότερο "ηλίθιος" άπο τον τύπο που λες. 12
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Το να εισαι θρησκευομενος ειναι επιλογη σου το να πας στρατο ειναι υποχρεωτικο πως μπορεις να το συγκρινεις λες και ειναι το ιδιο?? Με την ιδια λογικη να πω οτι ειναι ηλιθιος οποιος ειναι τιμιος σε αυτη τη χωρα και κοβει αποδείξεις/πληρωνει φορους ας πουμε.. 2 1
johnkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Είπα πως μπορούσε να ήταν περισσότερο ηλίθιοι αυτοί που ανέφερα από τον τύπο που δεν ήξερε τι να πληρώσει στα τέλη κυκλοφορίας. Ο θρησκευόμενος γιατί πιστεύει στα "τυφλά" επειδή έτσι του πανε οι γονείς του. Τον στρατό μπορείς να τον αποφύγεις με διάφορους τρόπους, ένας από αυτούς το γνωστό τρελόχαρτο. Μόνο ένας βλάκας θα μπει στο τρυπάκι να χάσει ένα χρόνο από τη ζωή του με τα έξοδα όλα δικά του, να πληρώνεται 6ευρώ το μήνα, να φιλά κατουρημένες ποδιές για μετάθεση και καλή μεταχείριση (αν δεν έχει βύσμα εννοείται θα είναι ο μαλάκας της παρέας), να κάνει τον δούλο κτλ κτλ, Πόσοι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν πάει στρατό; Μη μου πεις για παιχτοπούληδες αεροπορίας και ναυτικού. Ο τίμιος ναι, είναι ηλίθιος. Πάντα τον πατάνε και δεν καταφέρνει σχεδόν τίποτα στη ζωή του. Δυστηχώς είμαι τίμιος. 1
Scullbag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Διάλογος από τηλεφωνική εξυπηρέτηση τράπεζας: Υπάλληλος: "Έχετε καλέσει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση της ____, πως μπορώ να σας βοηθήσω?" Καλών: "Σπρώξτε" Υπάλληλος: "Παρακαλώ?" Καλών: "Έχει κολλήσει η κάρτα, σπρώξτε τη." Για να μην πολυλογώ, ο τύπος ήταν στο ΑΤΜ και νόμιζε ότι μέσα στο μηχάνημα καθόταν ένας υπάλληλος και έκανε τη συναλλαγή. Όταν το μηχάνημα τελείωσε και έγραφε "παραλάβετε την κάρτα σας", αυτός νόμιζε ότι έπρεπε να την "φτύσει" κάπως. Οπότε πήρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση για να τους πει να σπρώξουν την κάρτα έξω από το μηχάνημα. True Story 23
scullyist Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ^ Αν και δεν συγκρίνεται, για κάποιo λόγο μου θύμισε ένα άλλο μινι-"χαριτωμένο" true story: - Τον κ. Μλκ* θα ήθελα (*πρώην boss) - Nαι, από που τηλεφωνείτε; - Aπό το σπίτι μου. 5
idomeneas7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Στιγμη αφηρημάδας απο αγαπημενο μου προσωπο: -Ειμαι στο σουπερ μαρκετ, τι κιμα να παρω? -Μοσχαρισιο -Δεν έχει -Και τι έχει? -Χοιρινό και βοειό 2
forgotten Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Είπα πως μπορούσε να ήταν περισσότερο ηλίθιοι αυτοί που ανέφερα από τον τύπο που δεν ήξερε τι να πληρώσει στα τέλη κυκλοφορίας. Ο θρησκευόμενος γιατί πιστεύει στα "τυφλά" επειδή έτσι του πανε οι γονείς του. Τον στρατό μπορείς να τον αποφύγεις με διάφορους τρόπους, ένας από αυτούς το γνωστό τρελόχαρτο. Μόνο ένας βλάκας θα μπει στο τρυπάκι να χάσει ένα χρόνο από τη ζωή του με τα έξοδα όλα δικά του, να πληρώνεται 6ευρώ το μήνα, να φιλά κατουρημένες ποδιές για μετάθεση και καλή μεταχείριση (αν δεν έχει βύσμα εννοείται θα είναι ο μαλάκας της παρέας), να κάνει τον δούλο κτλ κτλ, Πόσοι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν πάει στρατό; Μη μου πεις για παιχτοπούληδες αεροπορίας και ναυτικού. Ο τίμιος ναι, είναι ηλίθιος. Πάντα τον πατάνε και δεν καταφέρνει σχεδόν τίποτα στη ζωή του. Δυστηχώς είμαι τίμιος. μαλιστα βλακας οποιος πηγε στρατο ,ψιτ να σου πω εγω πηγα στρατο και σχετικα για την ηλικια μου εκανα οσα ηθελα να κανω .ισως να πας στρατο γιατι υπαρχει και μια πατριδα απο πισω λεω εγω και ενας γειτονας τουρκος επισης... 5
Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Και όπως υποψιαζόμουν, ανακαλύφθηκε το μοναδικό thread που δε χρειάζεται προσπάθεια να είναι ontopic. 36
johnkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αν διαβάσεις καλύτερα έχω γράψει πως έχω παει στρατό, εδώ και αρκετά χρονια μάλιστα. Πραγματικά πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να γίνει πόλεμος με όπλα; Χρησιμοποιησες καθόλου βύσμα: Θεωρείς πως εκπαιδεύτηκες και είσαι έτοιμος για πόλεμο; 3
ADHD Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Αυτο που περιγραφεις ομως ειναι ο αλλος να ειναι "θυμα" οχι ηλιθιος απο αποψη χαμηλου IQ, καμια φορα επιλεγεις να εισαι θυμα εν γνωση σου γιατι απλα θελεις να εισαι τιμιος και νομοταγης. 1
idomeneas7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 johnkal έχεις χάσει το νόημα του θέματος, αλλά θα σου απαντήσω... Ο στρατός είναι υποχρεωτικός, δεν είναι εξυπναδα να παρεις τρελοχαρτο για να τον γλιτωσεις γιατι μετα θα πας σε καμια δουλεια, θα σε ρωτησουν αν εχεις εκπληρωμενες στρατιωτικές υποχρεώσεις και εσύ θα πεις "έχω απαλλαγή γιατι ειμαι γιωτας". Η θρησκεία είναι προσωπικό θέμα του καθενός, εγώ δεν πιστεύω αλλά αν ο άλλος πιστεύει στον προσωπικό του χρόνο και δεν μου τα πρηζει, με γεια του με χαρα του. Δεν ειναι δεικτης ευφυιας η πιστη. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις