BadBoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ειμαι στην τράπεζα, εχει πολυ ουρά και περιμένουμε όλη την σειρά μας. Μπαίνει στην τράπεζα λοιπόν ενας τύπος, που η φατσα, το παρουσιαστικό, το περπατημα και η κατιούσα που είχαν παρει τα μούτρα του, διναν τον ορισμό που έχουμε όλη στο νου μας για τον Ελληνάρα. Παίρνει χαρτάκι, κοιτάει τον αριθμό, συγκρίνει με τον αριθμό που δείχνει πάνω απο τα ταμεία, βλαστημάει και βγαίνει έξω για τσιγάρο. Ανάεσα στους πελάτες και μια κοπέλα, νεα γυρω στα 22, σε αναπηρικό καροτσάκι. Εξυπηρετείται κατα προτεραιότητα και ήρθε η ώρα να φύγει. Λογω του αναπηρικού όμως, δεν χωράει να φύγει απο τις κανονικές πόρτες με την χρονοκαθυστερηση και τις κάμερες, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσει την πόρτα δίπλα απο αυτές που είναι για εκτακτες περιπτώσεις όπως λέει και η ταμπελίτσα πάνω της. Κατευθύνεται στην πόρτα, και ενα αλλο παλικάρι που περίμενε την σειρά του, σηκώνεται να την βοηθήσει, να της ανοίξει την πόρτα να βγει εξω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η πόρτα άνοιξε απλά με ενα σπρώξιμο. Θα περίμενα να έχει κωδικούς ασφαλείας τουλαχιστον, αλλά anyway, η πόρτα άνοιξε έτσι απλά, και η κοπέλα βγήκε έξω και ο τυπάς πάει να την ξανακλείσει. Η κάμερα μεταφέρεται στο εξωτερικό του μαγαζιού, όπου ο Ελληνάρας έχει τελειώσει το τσιγάρο του, και βλέπει μια πόρτα να ανοίγει, μια κοπέλα σε αναπηρικό να βγαίνει απο εκεί και guess what... θελει κι αυτός να μπει απο εκείνη την πόρτα, να μην περιμένει 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα στις κανονικες πόρτες με χρονοκαθυστέρηση, άσχετα που και όταν μπει μεσα στην τράπεζα πρέπει να περιμένει κατα μεσο ορο 45λεπτο όπως αναγράφει και στο χαρτάκι με τον αριθμό που ολοι πήραμε. Το παληκάρι φυσικά δεν τον αφήνει να μπει γιατί εκτός του ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεν θες να βρεις τον μπελά σου ξαφνικά, ΔΕΝ ειναι και η σωστη πόρτα στην οποία πρεπει να μπεις. Ο Ελληνάρας φυσικά δεν τα παρατάει τόσο εύκολα και βαζει αντισταση να μην κλείσει η πόρτα, και το παληκάρι κοιτάει προς τα μεσα να βρει εναν υπεύθυνο να τον φωνάξει οταν τελικά καταφέρνει να του κλείσει την πόρτα στη μάπα. Απογοητευμένος, σκοτώνει 10 δευτερόλεπτα απο την ζωή του περιμένοντας στις πορτες ασφαλείας, και αφού μπαίνει μέσα, με ατάραχο κατα τα άλλα ύφος λεει στον τυπά που δεν τον άφηνε να μπει: ''Μέσα ήμουν πριν ρε''. Απαράδεκτο το παληκάρι. Οι έξοδοι κινδύνου στις τράπεζες είναι υποχρεωτικό να είναι απλές πόρτες. Φαντάσου να γίνει κάποιο περιστατικό (σεισμός, φωτιά) και να πρέπει να κάθονται να βρουν ποιος ξέρει τον κωδικό για να την ανοίξει.
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά λέει ναούμ ο τύπος. Μέσα ήταν ρε μεγάλε,γιατί του έκαμες τόσο κακό να τον εκάμεις να περιμένει στις κωλόπορτες που τις βάζουνε να ταλαιπωρούν το κόσζμος; το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ (ή μηπως καλο αραγε ειναι, οτι οι ΚΩΛΟπορτες τους ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΟΜΟΝη... Ειμαι στην τράπεζα, εχει πολυ ουρά και περιμένουμε όλη την σειρά μας. Μπαίνει στην τράπεζα λοιπόν ενας τύπος, που η φατσα, το παρουσιαστικό, το περπατημα και η κατιούσα που είχαν παρει τα μούτρα του, διναν τον ορισμό που έχουμε όλη στο νου μας για τον Ελληνάρα. Παίρνει χαρτάκι, κοιτάει τον αριθμό, συγκρίνει με τον αριθμό που δείχνει πάνω απο τα ταμεία, βλαστημάει και βγαίνει έξω για τσιγάρο. Ανάεσα στους πελάτες και μια κοπέλα, νεα γυρω στα 22, σε αναπηρικό καροτσάκι. Εξυπηρετείται κατα προτεραιότητα και ήρθε η ώρα να φύγει. Λογω του αναπηρικού όμως, δεν χωράει να φύγει απο τις κανονικές πόρτες με την χρονοκαθυστερηση και τις κάμερες, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσει την πόρτα δίπλα απο αυτές που είναι για εκτακτες περιπτώσεις όπως λέει και η ταμπελίτσα πάνω της. Κατευθύνεται στην πόρτα, και ενα αλλο παλικάρι που περίμενε την σειρά του, σηκώνεται να την βοηθήσει, να της ανοίξει την πόρτα να βγει εξω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η πόρτα άνοιξε απλά με ενα σπρώξιμο. Θα περίμενα να έχει κωδικούς ασφαλείας τουλαχιστον, αλλά anyway, η πόρτα άνοιξε έτσι απλά, και η κοπέλα βγήκε έξω και ο τυπάς πάει να την ξανακλείσει. Η κάμερα μεταφέρεται στο εξωτερικό του μαγαζιού, όπου ο Ελληνάρας έχει τελειώσει το τσιγάρο του, και βλέπει μια πόρτα να ανοίγει, μια κοπέλα σε αναπηρικό να βγαίνει απο εκεί και guess what... θελει κι αυτός να μπει απο εκείνη την πόρτα, να μην περιμένει 10 ολόκληρα δευτερόλεπτα στις κανονικες πόρτες με χρονοκαθυστέρηση, άσχετα που και όταν μπει μεσα στην τράπεζα πρέπει να περιμένει κατα μεσο ορο 45λεπτο όπως αναγράφει και στο χαρτάκι με τον αριθμό που ολοι πήραμε. Το παληκάρι φυσικά δεν τον αφήνει να μπει γιατί εκτός του ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται και δεν θες να βρεις τον μπελά σου ξαφνικά, ΔΕΝ ειναι και η σωστη πόρτα στην οποία πρεπει να μπεις. Ο Ελληνάρας φυσικά δεν τα παρατάει τόσο εύκολα και βαζει αντισταση να μην κλείσει η πόρτα, και το παληκάρι κοιτάει προς τα μεσα να βρει εναν υπεύθυνο να τον φωνάξει οταν τελικά καταφέρνει να του κλείσει την πόρτα στη μάπα. Απογοητευμένος, σκοτώνει 10 δευτερόλεπτα απο την ζωή του περιμένοντας στις πορτες ασφαλείας, και αφού μπαίνει μέσα, με ατάραχο κατα τα άλλα ύφος λεει στον τυπά που δεν τον άφηνε να μπει: ''Μέσα ήμουν πριν ρε''. Απαράδεκτο το παληκάρι. 'νταξ' ναουμ'... θες να σε πιστεψουμε τωρα; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ;;;;;;;;;;;;; τι λε ρε man????? (βεβαια, αυτο μπορει να εγινε σε καμμια αλλη, πολιτισμενη χωρα, AN ΕΓΙΝΕ αυτο.. sorry μαλακια μου. εσυ ξερεις) Ε ΚΑΙ; ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ; 1
christopher0016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 εν ωρα εργασιας (ταξιτζης) σηκωνει χερι ενας κυριος που παμε? ανακασα φτανουμε σχεδον στριβω στον λακιωτη και ανεβαινω την ανδ παπανδρεου εδω στο φαναρι αριστερα να κανω? (ειναι το πρωτο φαναρι στο shell που μπενει για ανακασα) οχι εχει ενα βενζιναδικο bp πιο πανω εκει θα στριψουμε οκ του λεω συνεχιζουμε ανεβενουμε σε καποια φαση μου λεει πολυ ψηλα πηγαμε με κανεις κυκλους ... μα δεν ειδα κανενα bp βενζιναδικο ουτε μου ειπατε να στριψω να κανω αναστροφη ? που με εφερες εδω δεν ξερω που ειμαστε οδο ξερετε? οχι ... τα νευρα μου στο κοκκινο αλλα συνεχιζω να ειμαι ευγενικος .. ε αμα δεν ξερετε την οδο πως να ξερω και εγω που να παω . περνει τον γιο του τηλεφωνο μου τον δινει να μιλησουμε μου λεει την οδο και μου πεταει ενα απορημενο μα καλα δεν ξερει την οδο ??? εκει την ψιλιαζομαι και λεω κοιτα να δεις θα μου κανει ιστορια τωρα για να πληρωσει λιγοτερα με τα πολλα φτανουμε και ειχε γραψει 8,20 ποσο ειναι μου κανει ? 8 ευρω του λεω τι μου λεει με εκανες τοσες βολτες και θα πληρωσω 8 ευρω 3,20 δινω καθε φορα μου κανει. και μιλαμε για διαδρομη των 7+ ευρω.. ανεβαζω τον τονο της φωνης και του εξηγω πως εχει η κατασταση να μου δωσει τα λεφτα μου να φυγω βγαζει ενα 20 αρικο . τωρα του λεω εαν σου πω οτι δεν εχω ρεστα και φυγω θα φταιω? του δωσα τα 12 ευρω και εφυγα. ιστορια ολοκληρη για να γλυτωσει λιγα ευρω..
idomeneas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οι έξοδοι κινδύνου στις τράπεζες είναι υποχρεωτικό να είναι απλές πόρτες. Φαντάσου να γίνει κάποιο περιστατικό (σεισμός, φωτιά) και να πρέπει να κάθονται να βρουν ποιος ξέρει τον κωδικό για να την ανοίξει. Δηλαδή κάνουμε ληστεία άνετα?
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 με το συμπαθειο αλλα γενικα εισαι απο τις χειροτερες φαρες. 15 Αυγουστο περνω ταξι με την ξαδερφη μου για να παμε στο Γεννηματα και ο τυπος σε ενα φαναρι αντι να φυγει ευθεια και να φτασει σε 2 λεπτα εστριψε και καναμε 10 λεπτα παραπανω. Οταν τον ρωτησαμε γιατι πηγε απο κει και δεν συνεχισε ευθεια η απαντηση του ηταν " ε δεν ειχε κινηση οποτε πηγα για πιο γρηγορα¨" μας χρεωσε λιγοτερα απο την αρχικη τιμη αλλα αν δεν ηταν η ξαδερφη μου που ηξερε θα χα πληρωσει παραπανω απλα γιατι ετσι. Αλλο σκηνικο παιρνω ταξι του λεω οδο φτανει στην περιοχη και δεν ηξερε που ακριβως ειναι οποτε και ρωτουσε. Και στο τελςο μου λεει 12 € για διαδρομη 8€ του λεω παρε τοσα και φυγε. Δεχομαι οτι δεν ξερει την οδο αλλα παρε GPS αμα δεν ξερεις δεν θα πληρωνω εγω επειδη εσυ δεν ξερεις να κανεις τη δουλεια σου και εισαι αρκετα τσιγκουνης για να παρεις ενα εργαλειο για τη δυλεια σου. Αλλο σκηνικο παλι απο μαρουσι για πευκη διαδρομη 2 χιλιομετρα μπαινω του λεω οδο κανει 100μετρα και λεει και τωρα? του λεω δεν ξερω και μου λεει δεν ξερεις που θες να πας? ΤΟυ λεω δεν ειμαι απ δω ρε φιλε δουλεια σου ειναι να ξερεις αν δεν ξερεις παρε τζι πι ες η αλλαξε επαγγελμα. Και εχω αρκετα αλλα.. ΥΓ:δεν εχω κατι μαζι σου και μην το παρεις προσωπκα αλλα ειναι γενικο κακο με ατομα στη δουλεια σου κυρίος απο τους "παλιους"
doubtful Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν διαβάσεις καλύτερα έχω γράψει πως έχω παει στρατό, εδώ και αρκετά χρονια μάλιστα. Πραγματικά πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να γίνει πόλεμος με όπλα; Χρησιμοποιησες καθόλου βύσμα: Θεωρείς πως εκπαιδεύτηκες και είσαι έτοιμος για πόλεμο; τι ψαχνεις.. Την τελευταία φορά που κοίταξα, η κοινωνία μας είχε σε πολύ υψηλή εκτίμηση τους τίμιους ανθρώπους. Δεν θυμάμαι στο σχολείο να μας λέγανε "κλέψε απ όπου μπορείς και πάτα επί πτωμάτων για να πετύχεις". Τώρα αν εσύ ακούς τον Α και τον Β στο καφενείο που λένε "μην είσαι χαζός, κάνε αυτό το άτιμο πράγμα γιατί η ηθική δεν φέρνει φαί στο σπίτι" και αυτό εσύ το θεωρείς καθιερωμένο σκεπτικό και δείγμα ευφυίας, τότε έχεις μια πάρα πολύ διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Το γεγονός ότι ένα ποσοστό ανθρώπων είναι διεφθαρμένοι σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι προωθείται αυτή η συμπεριφορά και θεωρείται αποδεκτή. Είναι σαν να λες ότι επειδή κυκλοφορούν ναρκωτικά στην χώρα, η κοινωνία σε οδηγεί στο να γίνεις χρήστης, Όλα επιλογές είναι. Τραγικο σχολιο. Ποσο αγνοια..... Για αυτο και δεν υπαρχει μελλον.
christopher0016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 με το συμπαθειο αλλα γενικα εισαι απο τις χειροτερες φαρες. 15 Αυγουστο περνω ταξι με την ξαδερφη μου για να παμε στο Γεννηματα και ο τυπος σε ενα φαναρι αντι να φυγει ευθεια και να φτασει σε 2 λεπτα εστριψε και καναμε 10 λεπτα παραπανω. Οταν τον ρωτησαμε γιατι πηγε απο κει και δεν συνεχισε ευθεια η απαντηση του ηταν " ε δεν ειχε κινηση οποτε πηγα για πιο γρηγορα¨" μας χρεωσε λιγοτερα απο την αρχικη τιμη αλλα αν δεν ηταν η ξαδερφη μου που ηξερε θα χα πληρωσει παραπανω απλα γιατι ετσι. Αλλο σκηνικο παιρνω ταξι του λεω οδο φτανει στην περιοχη και δεν ηξερε που ακριβως ειναι οποτε και ρωτουσε. Και στο τελςο μου λεει 12 € για διαδρομη 8€ του λεω παρε τοσα και φυγε. Δεχομαι οτι δεν ξερει την οδο αλλα παρε GPS αμα δεν ξερεις δεν θα πληρωνω εγω επειδη εσυ δεν ξερεις να κανεις τη δουλεια σου και εισαι αρκετα τσιγκουνης για να παρεις ενα εργαλειο για τη δυλεια σου. Αλλο σκηνικο παλι απο μαρουσι για πευκη διαδρομη 2 χιλιομετρα μπαινω του λεω οδο κανει 100μετρα και λεει και τωρα? του λεω δεν ξερω και μου λεει δεν ξερεις που θες να πας? ΤΟυ λεω δεν ειμαι απ δω ρε φιλε δουλεια σου ειναι να ξερεις αν δεν ξερεις παρε τζι πι ες η αλλαξε επαγγελμα. Και εχω αρκετα αλλα.. ΥΓ:δεν εχω κατι μαζι σου και μην το παρεις προσωπκα αλλα ειναι γενικο κακο με ατομα στη δουλεια σου κυρίος απο τους "παλιους" εγω ο ιδιος που τα βλεπω καθημερινα στον δρομο. αλλα και σαν πελατης που εχω παρει ταξι πολλες φορες θα βρεις ολων τον ειδων ανθρωπον... τον ασχετο που δεν ξερει πως να παει μια κεντρικη διαδρομη , τον κλεφτη που το ταξιμετρο θα κλεβει.. τον βρωμιαρη που θα εχει το ταξι του μεσα την μπιχλα... και θα περναει κοκκινα.. θα δεις και τον επαγγελματια που δεν θα σερνετε στην δεξια για να βαλει δευτερη κουρσα θα ειναι πεντακαθαρο το αμαξι του που δεν θα τσαρουχωνει στα φρενα δεν θα ειναι τεκες δεν θα εχει περασει 20 βαθια πορτοκαλι φαναρια..... θα εχει μεχρι και wifi περιοδικα πισω να διαβαζει ο πελατης θα ειναι ευγενης δεν θα σε κανει κυκλους και το σημαντικοτερο θα σε σεβεται.. τωρα στην αδεια μου χρησιμοποιησουσα συνεχεια ταξι και ολες της κατηγοριες που σου ανεφερα της πετυχα . καταλαβαινω το ασχημο ονομα που εχουν δημιουργησει οι παλιοετεροι κυριως ταξιτζηδες ... και εγω δεν τους γουσταρω αυτους.. edit post διαβασα λαθος στην αρχη και εγραφα αλλα ανταλων : P
doubtful Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι ότι δεν σε καταλαβαίνουν όπως τα γράφεις. Είναι ότι τα γράφεις απόλυτα. Λες ότι ΟΛΟΙ καταδικάζουμε την λαμογιά αλλά ΟΛΟΙ μετά την επιλέγουμε για να 'βολευτούμε'. Σ'αυτό το 'όλοι' διαφωνούμε λοιπόν επειδή βλέπουμε πολλά λαμόγια στην κοινωνία που ζούμε δεν σημαίνει ότι γίναμε όλοι έτσι ρε παιδί μου. Διακρίνω ένα τσουβάλιασμα. Επίσης, στη σημερινή κοινωνία που λες έχουμε δει περιπτώσεις να πηγαίνει μπροστά και το λαμόγιο και ο ηθικός. So? Το θέμα είναι εμείς οι ίδιοι τί επιλέγουμε να γίνουμε τελικά. [και ευτυχώς, το λαμόγιο αργά ή γρήγορα θα την πάθει από κάποιο άλλο λαμόγιο, 'όλα εδώ πληρώνονται' λέει μια φράση...] Μονο και μονο οτι ατομα σαν εσενα παραξηγουνται οταν καποιος λεει ΟΛΟΙ, σορρι αλλα ειναι δειγμα ηλιθιοτητας. Γιατι? Γιατι εννοειτε οτι παντα υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι, καταστασεις κτλ κτλ. Εννοειτε οτι ΔΕΝ ειναι ΟΛΟΙ το ιδιο. Οταν καποιος λεει ΟΛΟΙ παντα μιλαει για την πλειοψηφια. Και επισης εννοειτε οτι ενας αγωνστος ΔΕΝ μπορει να ξερει τι ατομο ειναι ο καθενας εδω μεσα. ΟΥΓΓΓ. Εχουμε καταντηση να λεμε τα αυτονοητα και αυτο γινετε γιατι απλουστατα δεν ειστε ειλικρινης η ακομα καλυτερα ΔΕΝ εχετε μαθει να ειστε ειλικρινης.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 αν ειχες καταλαβει τι εγραψα ουτε εσυ θα σπαταλουσες χρονο να γραψεις ολα αυτα ουτε εγω. να εξηγησω ξανα για να λυθει η παρεξηγηση 1)ειπα οτι ανηκεις σε "φαρα" οχι οτι εισαι σαν αυτοθς 2)δεν ειπα ποτε οτι το εκανες σκοπιμα και δεν σχολιασα καν το τι εκανες εσυ απλα αιτιολόγησα με δικες μου εμπειριες γιατι δεν συμπαθω τους ταξιτζιδες (προφανως οχι ολους αλλα ειναι απο τα επαγγελματα που δεν τα συμπαθω) 3)οπως ειδες εγρψα και εγω οτι κατα κυριο λογο αυτο γινεται απο τους παλιους 4)δεν σε εκρινα. Οπως ολους τους αστυνομικους θα τους πω μπατσους ακομη και ατομα με τα οποια τρεχουμε παρεα κτλ ετσι και εσενα (οχι εσενα προσωπικα τον καθε εσενα) θα σε αναφερω σαν ταριφα. 5) και με αυτο θα κλεισω οπως φαινεται δεν εκρινα εγω καποιον απο το επαγγελμα του αλλα ο ιδιος νομιζε οτι κριθηκε γιατι θεωρει οτι ολοι ειναι εναντιον τους λογο του κακου ονοματος.. 1
christopher0016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 καμοια παρεξηγηση δικο μου λαθος διαβασα γρηγορα και καταλαβα λαθος εσυ ελεγες για την εμπειρια σου και εγω καταλαβα οτι ελεγες για εμενα οτι να ναι δηλαδη. εκανα edit ; ) 1
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο και μονο οτι ατομα σαν εσενα παραξηγουνται οταν καποιος λεει ΟΛΟΙ, σορρι αλλα ειναι δειγμα ηλιθιοτητας. Γιατι? Γιατι εννοειτε οτι παντα υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι, καταστασεις κτλ κτλ. Εννοειτε οτι ΔΕΝ ειναι ΟΛΟΙ το ιδιο. Οταν καποιος λεει ΟΛΟΙ παντα μιλαει για την πλειοψηφια. Και επισης εννοειτε οτι ενας αγωνστος ΔΕΝ μπορει να ξερει τι ατομο ειναι ο καθενας εδω μεσα. ΟΥΓΓΓ. Εχουμε καταντηση να λεμε τα αυτονοητα και αυτο γινετε γιατι απλουστατα δεν ειστε ειλικρινης η ακομα καλυτερα ΔΕΝ εχετε μαθει να ειστε ειλικρινης. [Κάνεις quote post μου που έκανα 6 μήνες πριν. Wow! Να σου πω την αλήθεια ούτε που θυμόμουν ότι είχα ποστάρει εδώ.] 'άτομα σαν εσένα' ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ;;;;;;;;;;; Άντε ρε που θα μου πεις ότι είναι δείγμα ηλιθιότητας που γουστάρω να χρησιμοποιείται η λέξη 'όλοι' με την σημασία που έχει στα λεξικά!! 'Οταν καποιος λεει ΟΛΟΙ παντα μιλαει για την πλειοψηφια' Κοίτα να δεις που μύρισα τα νύχια μου και δεν μου είπαν αυτό! 'δεν ειστε ειλικρινης η ακομα καλυτερα ΔΕΝ εχετε μαθει να ειστε ειλικρινης' Νά'σαι καλά που σπατάλησες χρόνο να μας πεις τί δεν είμαστε. Αχ μας ξέρεις τόσο καλά ε. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ <3 2
doubtful Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ο άνθρωπος δεν ήξερε και απ' ότι φαίνεται η βοήθεια που του πρόσφερες δεν ήταν και τόσο καλοπροαίρετη. +1. Νιωθεις. 1
BadBoy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γελάω πάντως με το ότι με το «όλοι» εννοείται πάντα η πλειοψηφία. Και με το «γελάω» εννοείται φυσικά πως κλαίω.
idomeneas7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 +1. Νιωθεις. Νιώθεις, νταξ δεν υπάρχει λέμε θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο, να φύγετε να πάτε αλλού, αχαχούχα καλό ε? Γελάω πάντως με το ότι με το «όλοι» εννοείται πάντα η πλειοψηφία. Και με το «γελάω» εννοείται φυσικά πως κλαίω. Κι εγώ κλαίω. Και με το "κλαίω" φυσικά εννοώ ότι γελάω. Μα δεν είναι φυσικό και λογικό?
defacer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μονο και μονο οτι ατομα σαν εσενα παραξηγουνται οταν καποιος λεει ΟΛΟΙ, σορρι αλλα ειναι δειγμα ηλιθιοτητας. Γιατι? Γιατι εννοειτε οτι παντα υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι, καταστασεις κτλ κτλ. Εννοειτε οτι ΔΕΝ ειναι ΟΛΟΙ το ιδιο. Οταν καποιος λεει ΟΛΟΙ παντα μιλαει για την πλειοψηφια. Και επισης εννοειτε οτι ενας αγωνστος ΔΕΝ μπορει να ξερει τι ατομο ειναι ο καθενας εδω μεσα. ΟΥΓΓΓ. Εχουμε καταντηση να λεμε τα αυτονοητα και αυτο γινετε γιατι απλουστατα δεν ειστε ειλικρινης η ακομα καλυτερα ΔΕΝ εχετε μαθει να ειστε ειλικρινης.Μάλλον πρέπει να είσαι καινούριος στο ίντερνετ και να μην έχεις δει ακόμα αρκετά δείγματα από το συνηθισμένο επίπεδο της "επιχειρηματολογίας" ε; Σορι αλλά τέτοιες αυτόματες διευκολύνσεις κάνουμε μόνο σε όσους έχουν δώσει δείγματα γραφής ότι νιώθουν και μιλάνε καλόπιστα επιχειρηματολογώντας κόντρα στη steel man (http://rationalwiki.org/wiki/Straw_man#Steel_manning) εκδοχή της θέσης μας, όχι στον κάθε καραγκιόζη που έτυχε να θέλει να κάνει το κομμάτι του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις