{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Πραγματικά μικρό. Διάβαζα για 7-8 ώρες και εμένα μου βγήκε σε 4 ώρες και 6 λεπτά με 44% completion. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνω για να πλησιάσει το 100%? Να μαζεύω γράμματα και collectibles? Έλεος! True ειδικά για 30+gb, αλλα δεν ήταν κακό.
ultraex2003 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 πατσακι ειναι εξω για οποιον ασχολητε ακομη ! http://steamcommunity.com/games/350080/announcements/detail/191746204520043533 PC version 0.1464 revision notes: - Fixed specular issue on characters during in-game events on Ultra graphics settings - Fixed intermittent stuttering on .bik file playback affecting some users - Fixed Steam Leaderboard load issue when no score had been posted on certain Challenge Modes - Fixed GPU synchronization issue affecting some users - Added GPU optimization for users with below recommended spec CPUs and above recommended spec GPUs
qsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 το τερμάτισα σήμερα που βρήκα χρόνο για να ασχοληθώ με το witcher με την ησυχία μου, πολύ καλό και αρκετά απολαυστικό για expansion αξίζει να το παίξει κάποιος στο χαλαρό αν θέλει λίγο ακόμα wolfenstein περιμένω πλέον κανονικό sequel για να συνεχίσει την ιστορία του βασικού παιχνιδιού σε εναλλακτικό μέλλον του β' ππ
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Είμαι στο τέλος στη μούμια, το πάω low-low. Παρόλ' αυτά είμαι στο 49%. Τι διάολο θέλει να κάνεις για μεγαλύτερο completion; Όντως κατώτερο του TNO, αλλά σαφώς ανώτερο από άλλα πολυδιαφημισμένα games του είδους.
phanispal Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Έλα ρε, δεν ήταν τόσο κακό. Νταξ ήταν μέτριο, αλλά είχε μερικά καλά στοιχεία. Βασικά το σενάριο μούφαρε αρκετά, που στο ΤΝΟ ήταν πολύ καλό.
InfinitySurfer Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως. Ήταν σαν ένα expansion του ΤΝΟ. Eίχε καλό shooting...ειδικά με τους Undead...πολύ φάση. Για όποιον δεν έχει παίξει κανένα απ'τα δύο και θέλει να τα ξεκινήσει..καλύτερα να άρχιζε απο το TOB, και να συνέχιζε με το ΤΝΟ....ετσι για να πάρει το story με τη σειρά. 1
Heatspreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Το άρχισα χθες μιας και το βρήκα καλή τιμή.Μου κάνει εντύπωση που δεν διαφημίστηκε τόσο αυτό το παιχνίδι. Όπως το πρώτο, έτσι και αυτό το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ. Αυτό το παλαιάς κοπής Shooter είναι όλα τα λεφτά. 1
LouCi4er Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε παιδια,να ρωτησω κατι.Το OSD του afterburner δεν δουλευει με το συγκεκριμενο παιχνιδι?
LouCi4er Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μαλιστα.Το afterburner λογικα δουλευει,σωστα?Μην καψουμε και καμια 290.Ρωταω γιατι χτες το εβαλα και μετα απο μιση ωρα που επαιξα,ειπα να το κλεισω για να δω την θερμοκρασια της καρτας αλλα με το που πηγε να με πεταξει στην επιφανεια εργασιας εφαγα μπλε οθονη.Ε μετα ειχα λιγο δουλεια και δεν ασχοληθηκα παραπανω.Το the new order παντως ηταν απροβληματιστο,κατι μου λεει οτι αυτο θα με πρηξει.
Heatspreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μπλε οθόνη;Κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τι έγραφε η Μπλε οθόνη;Γιατί να την κάψεις; α) Το προφίλ δουλεύει στο Backround. β) Γιατί έχεις κάνει δικό σου προφίλ για τους ανεμιστήρες της κάρτας;
LouCi4er Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μπλε οθόνη; Κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τι έγραφε η Μπλε οθόνη; Γιατί να την κάψεις; α) Το προφίλ δουλεύει στο Backround. β) Γιατί έχεις κάνει δικό σου προφίλ για τους ανεμιστήρες της κάρτας; Οτι κατι δεν πηγαινει καλα ειναι σιγουρο και πως τα βαριεμαι αυτα.Δεν προλαβα να δω τι εγραφε γιατι με επιασε απροετοιμαστο,ειχα να δω μπλε οθονη ουτε που θυμαμαι απο ποτε.Ειχα και δουλεια μετα και τον παρατησα τον υπολογιστη.Τεσπα,αν βρω το βραδυ χρονο θα το κοιταξω. α)Μακαρι να δουλευει,δεν προλαβα να σιγουρευτω χτες,ελπιζω το βραδυ. β)Αν δεν φτιαξω προφιλ για τους ανεμιστηρες της καρτας,ανεβαζει πολυ θερμοκρασια η καρτα.Ετσι ειναι οι AMD,δουλευουν στο 20% και ανεβαζουν στροφες μολις φτασει η καρτα στους 80 νομιζω.Ετσι εκανε η 5870,ετσι εκανε και η 7970.Να σου πω την αληθεια η 290 δεν ξερω αν εχει την ιδια συμπεριφορα,ουτε που την δοκιμασα.Απλα απο συνηθεια εφτιαξα ενα προφιλ. Σαν να βγηκα offtopic.
Heatspreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Να βγάλεις την αυτόματη επανεκκίνηση ώστε να μπορείς να την διαβάσεις. Εγώ θα κοιτούσα να δω πως δουλεύει από μόνη της και αν δεν μου έκανε τότε θα την πείραζα. Ποια υλοποίηση έχεις; Είμαι στον τελευταίο αρχηγό. Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Το παίζω στο κανονικό, δεν έχω πειράξει κάτι. Αν δεν κάνω λάθος στο Come on, bring 'em all.Είναι δημιουργικά δύσκολο όμως. Αυτή η δυσκολία η παλιομοδίτικη μου αρέσει. Πρέπει να μάθεις τι πρέπει να κάνεις. Ωστόσο πεθαίνεις.Το έχω καταευχαριστηθεί!
LouCi4er Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Και εμενα αυτο μου αρεσει στο παιχνιδι,καλοκαιριατικα που δεν εχω παιξει σχεδον ποτε,βαρεσα 2 ωριτσες πριν λιγο. Αλλου ηταν εμενα το προβλημα τελικα.Ολα κομπλε.Την Sapphire TriX εχω.
Heatspreader Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μόλις το τελείωσα!Καλοφτιαγμένο παιχνίδι.Έξυπνο που έβαλαν τα ζόμπι στο τέλος. Ίσως κούραζε αν ήταν από την αρχή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα