Προς το περιεχόμενο

Η Bethesda ανακοίνωσε το Wolfenstein: The Old Blood


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Bethesda, και η εταιρεία ανάπτυξης MachineGames ανακοίνωσαν ένα νέο παιχνίδι στην σειρά Wolfenstein. Το νέο Wolfenstein: The Old Blood αποτελεί prequel του γνωστού Wolfenstein: The New Order.

Η κυκλοφορία του νέου τίτλου δεν βρίσκεται μάλιστα μακριά, αφού το παιχνίδι φαίνεται πως βρισκόταν εδώ και καιρό σε φάση ανάπτυξης. Έτσι, η Bethesda αποκάλυψε ότι το Wolfenstein: The Old Blood θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου 2015.

 

Στο παιχνίδι, βρισκόμαστε στις αρχές του έτους 1946. Ο Blazkowicz θα πρέπει να ολοκληρώσει δύο αποστολές στο παιχνίδι. Η πρώτη έχει την ονομασία "Rudi Jäger and the Den of Wolves" and και ο B.J Blazkowicz θα πρέπει να πολεμήσει ένα μανιακό διευθυντή φυλακών καθώς βρίσκει τρόπο να μπει στο Castle Wolfenstein σε μία προσπάθεια να κλέψει τις συντεταγμένες του στρατόπεδου του Στρατηγού Wilhelm Strasse ή αλλιώς Deathhead.

Στο δεύτερο μέρος με την ονομασία "The Dark Secrets of Helga Von Schabbs" ο ήρωας ταξιδεύει στο Wulfburg, για να συναντήσει έναν εμμονικό αρχαιολόγο Ναζί, ο οποίος φέρνει στο φως από ανασκαφές αρχαία μυστηριώδη αντικείμενα που μπορεί να απελευθερώσουν μία αρχαία καταστροφική δύναμη.

 

Η τιμή του είναι $19.99 σε ψηφιακή μορφή για το Xbox One ή το PlayStation 4 ενώ θα κυκλοφορήσει και σε "boxed" έκδοση για PC και PlayStation 4.

Η εταιρεία δεν αναφέρθηκε στις πλατφόρμες PlayStation 3 και Xbox 360. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα stand-alone τίτλο, και αυτό σημαίνει ότι ο gamer δεν χρειάζεται το The New Order για να παίξει το παιχνίδι.

 

 

Link.png Site: Eurogamer


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περιεργο που βγαζουν καινουργιο παιχνιδι, εστω και αν ειναι μικρο σε budget.

απο οτι διαβασα, το New Order σε πωλησεις πηγε χειροτερα και απο το αποτυχημενο Wolfenstein του 2009.

 

 

Απο το trailer νομιζα οτι ηταν dlc! Καλα νεα παντως γτ το The New Order ηταν αρκετα καλο!

 

μαπα ηταν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελπιζω να βγει μονο νεα γενια και pc γιατι αν βγει και στα αλλα θα φαει τρελο downgrade..να φανταστειτε πηρα το new order για το ps3 και ηταν unplayable χαλια γραφικα ολα θολα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμένω όπως το 3χρονο παιδάκι τον Αι Βασίλη! Το the new order ήταν το πιο επικό παιχνίδι που έχω παίξει. Ίσως το bioshock infinite να το περνάει λίγο, δεν μπορώ να αποφασίσω. Καλογραμμένο και με ωραίο σενάριο, χαιροσουν να σφάζεις ναζί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...