Smanton24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Παιδιά προσπαθώ να βρω οντισιον για διαφημισεις για μια φιλη μου που εχει ταλεντο στην υποκριτικη για να την παρακινησω επειδή δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Έχετε κανενά τηλέφωνο ή γενικότερα ξέρετε κανένα γραφείο;
Scullbag Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Άστα αυτά. Πες την αλήθεια. Θες να γίνεις ατζέντης.
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 και πανω που ελεγα οτι δεν βρηκα σημερα κανενα καλο τρολοποστ χαχα 2
Unabomber Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Οντισιον τυπου, Βang Bus or Sofa Audition hidden cam ? 1
ADHD Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Παιδιά προσπαθώ να βρω οντισιον για διαφημισεις για μια φιλη μου που εχει ταλεντο στην υποκριτικη για να την παρακινησω επειδή δεν το έχει συνειδητοποιήσει. Έχετε κανενά τηλέφωνο ή γενικότερα ξέρετε κανένα γραφείο; Ξερω ενα γραφειο... 24
deesnider Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Οντισιον τυπου, Βang Bus or Sofa Audition hidden cam ? Ξερω ενα γραφειο... Φτου σας παλιοτομάρια!!! Είστε κακοί άνθρωποι, ρε!!! 1
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 private castings και ετσι? ειναι αυτο που λεμε....μετα την πρωτη οντισιον ο κωλος σου εκανε σπανσιον χαχαχα 1
lambroszekis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εμένα μια γνωστή μου ξεκίνησε απο διαφήμιση με σερβιέτες.. και κατέληξε να κάνει καριέρα στο θέατρο.. Και είχε και σχέση με μεγάλο βιομηχανο.. Sent from my iPad using Insomnia 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις