Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

είμαι 24 χρονών έχω τελειώσει ναυτιλιακά αλλά πάντα η μεγάλη μου αγάπη ήταν η πληροφορική, από μικρός είχα αλγοριθμική σκέψη και στον προγραμματισμό που κάναμε στο σχολείο ήμουν πάντα πρώτος γιατί έκανα αυτό που αγαπούσα. (στα μαθηματικά δεν ήμουν τέλειος)

Πλέον έχω ασχοληθεί με το ίντερνετ στο κομμάτι του digital marketing (seo, sem, ppc, google - facebook campaigns) και ότι έχω μάθει το έχω μάθει από τον τεράστιο χρόνο που έχω αφιερώσει, έχω δημιουργήσει τη δικιά μου start up στο διαδίκτυο, ιστοσελίδα με πάνω από 100.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα. (συγνώμη που σας ζαλίζω)

Ενδιαφέρομαι να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό στο εξωτερικό με σκοπό να κάνω στροφή στην καριέρα μου στον κλάδο της πληροφορικής, υπάρχουν δύο σκέψεις στο μυαλό μου:

> Μεταπτυχιακό στο Marketing με έμφαση στο Digital Marketing ή στο 
> IT

Δεδομένου ότι κώδικα και γλώσσες προγραμματισμού δεν γνωρίζω (ευχαρίστως να κάτσω να μάθω) με τί μεταπτυχιακό θεωρείται θα ήμουν ανταγωνιστικός και παράλληλα θα μου ταίριαζε δεδομένου ότι σαν χαρακτήρας μου αρέσει να παίρνω κάτι και να το εξελίσω αλλά και η χρησιμοποίηση τεχνικών marketing.

Επίσης από που αλλού θα μπορούσα να πάρω πληροφορίες για τα ερωτήματά μου.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω πολλά να σου πω ,αλλά δε μου κάνεις για άτομο που θα ασχοληθεί με προγραμματισμό εντατικά(κάψιμο). Αν ήταν θα το είχες κάνει ήδη.

Τώρα αν θες βασική εκπαίδευση να έχεις μια ιδέα τι παίζει υπάρχουν μεταπτυχιακά και ελλάδα για αυτο το σκοπό, δηλαδή για άτομα απο άλλους χώρους.Δε βρίσκω προσωπικά λόγο να πας εξωτερικό για αυτο και μονο.

Από αυτα που λες marketing,startup κτλ πιο πολύ ικανό για business σε κόβω που σημαίνει πως πρέπει να έχεις άλλους να δουλεύουν για σένα και εσύ να ασχολείσαι με το κομμάτι το επιχειρηματικό κυρίως. Όμως το να έχεις μια ιδέα ώστε να ξέρεις τι παίζει απο προγραμματισμό,τεχνολογίες κτλ θα ήταν καλό να έχεις κάποια εκπαίδευση όπως λες...

Δημοσ.

Δύσκολο να μάθεις προγραμματισμό στον χρόνο που θα κάνεις μεταπτυχιακό.

Είναι διαδικασία με μεγάλο «κάψιμο» και απομόνωση στον εαυτό σου. Δηλαδή το άλλο άκρο, σε σχέση με το marketing.

Δημοσ.

Έχεις κάνει ένα ξεκίνημα στο digital marketing που είναι πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο με προοπτικές , δεν γνωρίζω αν έχεις ασχοληθεί αλλά θα μπορούσες να ρίξεις μία ματιά και σε Affiliate Marketing , Media Strategy & Planning - Social Media Monitoring , e-Commerce Strategies .

Ο προγραμματισμός είναι άλλη φάση , θέλει να είσαι λίγο ψυχάκιας , δεν έχει καμία σχέση με το marketing που απ 'ότι φαίνεται σ 'αρέσει. Επικεντρώσου εκεί λοιπόν. Για μεταπτυχιακά δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Επίσης ήθελα να αναφέρω ότι είμαι "άρρωστος" στο να σκέφτομαι τρόπους να βγάλω χρήματα.. βλέπω μια διαδικασία και σκέφτομαι πως αυτή θα μπορούσε να τελειοποιηθεί ώστε να βγεί κέρδος.. αυτό το κάνω άθελά μου.. σε ποιό κλάδο θα μπορούσε αυτό να έχει απηχηση?

Δημοσ.

Επίσης ήθελα να αναφέρω ότι είμαι "άρρωστος" στο να σκέφτομαι τρόπους να βγάλω χρήματα.. βλέπω μια διαδικασία και σκέφτομαι πως αυτή θα μπορούσε να τελειοποιηθεί ώστε να βγεί κέρδος.. αυτό το κάνω άθελά μου.. σε ποιό κλάδο θα μπορούσε αυτό να έχει απηχηση?

Στο υπουργείο οικονομικών :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...