Agnostos__ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Χαιρετε, πριν λιγες ημερες στην Θεσσαλονικη που εκανα την βολτα με τον σκυλο ξαφνικα απο το πουθενα επιτεθηκε αλυτος σκυλου (ιδιοκτητη) , ευτυχως τα χωρισα γρηγορα αλλα διαπιστωσα μια μεγαλη τρυπα απο δοντι στο κεφαλι του δικου μου (φαινεται μεχρι το κοκκαλο) ! Ο ιδιοκτητης ειπε πως το εχει εμβολιασμενο κλπ χωρις να δειξει βιβλιαριο κλπ , το πηγα στον γιατρο πληρωθηκανε τα εξοδα απο τον αλλο ιδιοκτητη αλλα τωρα ο δικος μου φαινεται να ποναει, μη εχωντας ορεξη ουτε για παιχνιδι ουτε για φαγητο. Επειδη μου εχει συμβει πολλες φορες αυτο το πραγμα και δεν εχω δωσει σημασια εκανα την καταγραφη του συμβαντος και θελω να κινηθω νομικα πλεον γιατι ορισμενοι δεν καταλαβαινουν αλλιως καθε φορα τα ιδια. Τι μπορω να επικαλεστω ως για την τιμωρια του αλλου ιδιοκτητη και ως αποζημιωση; Δωστε τις συμβουλες σας.
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγω σορρυ αλλα θατον πλακωνα στις μπουνιες τον ιδιοκτητη , ξερω οτι ειναι λαθος , ξερω οτι αυτο το λαθος θα το πληρωνα με ενα βαρβατο αυτοφωρο , ξερω ομως επισης οτι δεν θα μπορουσα να συγκρατηθω δυστυχως ! δεν σου προτεινω σε καμμια περιπτωση να κανεις το ιδιο βεβαια , εσυ μπορεις σιγουρα να του κανεις μηνυση , ομως μεχρι να φτασει η υποθεση στο δικαστηριο πιαςτοαυγοκαικουρεφτο .. φονο κανω για αυτο το γκομενακι μου ευκολα .. 6
Agnostos__ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγω σορρυ αλλα θατον πλακωνα στις μπουνιες τον ιδιοκτητη , ξερω οτι ειναι λαθος , ξερω οτι αυτο το λαθος θα το πληρωνα με ενα βαρβατο αυτοφωρο , ξερω ομως επισης οτι δεν θα μπορουσα να συγκρατηθω δυστυχως ! δεν σου προτεινω σε καμμια περιπτωση να κανεις το ιδιο βεβαια , εσυ μπορεις σιγουρα να του κανεις μηνυση , ομως μεχρι να φτασει η υποθεση στο δικαστηριο πιαςτοαυγοκαικουρεφτο .. Εχεις δικιο σε αυτο που λες, το προβλημα ειναι οτι δεν με απασχολει να περιμενω στο δικαστηριο αλλα τι μπορω να ζητησω για την τιμωρια του και ως αποζημιωση ( για το τραυματισμο καθως και την ηθικη βλαβη) δεν ειναι λιγο να βλεπεις ετσι το σκυλο να ταλαιπωρειται και εσυ ο ιδιος. Μου συνεβη οπως εγραψα και πριν αλλες φορες και ειχα κατανοηση αλλα πλεον δεν γινεται ειλικρινα κανενας δεν καταλαβαινει με λογια.
Gtr34 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Το πόσο της αποζημίωσης θα πρέπει να το συζητήσεις με τον δικηγόρο . Περαστικά στον σκυλάκο 1
Getta Robo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 καλησπερα. Μπορεις να κινηθεις νομικα εναντιων του κηδεμονα του σκυλου για αρκετες παραβασεις του. Σε καθε περιπτωση χρειαζεσαι δικηγορο. Ειναι πολλα αυτα που μπορεις να κανεις, απο την αποζημειωση μεχρι και να του αφαιρεθει η κηδεμονια του σκυλου του, διαβασε τα ΦΕΚ 4039 και 4235 Καλο θα ηταν παντως να πας και για δευτερη η και τριτη γνωμη σε κτηνιατρο.. Κατα προτιμηση διαφορετικης περιοχης απο αυτη που εισαι. Πολλα ακουγοντε, σκεψου το σοβαρα να τον κοιταξουν και αλλοι. Στη θεση σου παντως θα ειχα αμεσα επικοινωνια με καποιο δικηγορο. 1
ducatirulez Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Aφου ο αλλος σκυλος ηταν ''αλυτος'',δεμενος δηλαδη,πως δαγκωσε τον δικο σου? 3
Agnostos__ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Aφου ο αλλος σκυλος ηταν ''αλυτος'',δεμενος δηλαδη,πως δαγκωσε τον δικο σου? Σημαινει οτι δεν ητανε δεμενος και ηρθε.
DhZou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι σημαίνει η λέξη "άλυτος"... Σα να λέμε αλήτης;
Agnostos__ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κι εγώ αναρωτιόμουν τι σημαίνει η λέξη "άλυτος"... Σα να λέμε αλήτης; http://www.lexigram.gr/lex/enni/%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%BF#Hist1 Καλο διαβασμα τρολολο
haris_216 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Κι εγώ κόλλησα λίγο με το "άλυτος". Προφανώς κι εννοεί "άδετος", "λυτός" και γενικά ξαμολυμένος. Πάντως πραγματικά έχει παραγίνει με τους άνετους ιδιοκτήτες. Μέχρι πριν κάνα χρόνο που έβγαινα με τη δικιά μου σκυλίτσα (δυστυχώς την "χάσαμε") δεν την είχα ΠΟΤΕ λυμένη αν και επρόκειτο για ένα από τα πιο φιλικά και ήρεμα σκυλιά (κατά ομολογία άλλων). Εντάξει σε καμιά εκδρομή, σε καμιά ερημιά οκ. Αλλά μες την πόλη, πέρα από το νομικό της υπόθεσης είναι και θέμα ασφάλειας και του ίδιου του σκύλου αλλά και των άλλων (ανθρώπων και ζώων) Κλασσική εικόνα χαβαληδηδων αραχτών στη γωνία του πάρκου να γκομενίζουν ή να χαβαλεδιάζουν και τα σκυλιά τους αμολυτά. Βέβαια έχει και το στοιχείο της επίδειξης ότι "μ' ένα σφύριγμα" έρχεται ο "ροκυ". (δεν ξέρω αν η στατιστική μου εικόνα είναι αντικειμενική αλλά έχω την αίσθηση ότι συνήθως οι λυμένοι σκύλοι είναι macho και δεν είναι πχ κανίς και ότι το όνομα τους είναι πιο συχνά "ρόκυ" ή "ρεξ" και πιο σπάνια "φάτσα" ή "αλήτης")
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εγω σορρυ αλλα θατον πλακωνα στις μπουνιες τον ιδιοκτητη , ξερω οτι ειναι λαθος , ξερω οτι αυτο το λαθος θα το πληρωνα με ενα βαρβατο αυτοφωρο , ξερω ομως επισης οτι δεν θα μπορουσα να συγκρατηθω δυστυχως ! δεν σου προτεινω σε καμμια περιπτωση να κανεις το ιδιο βεβαια , εσυ μπορεις σιγουρα να του κανεις μηνυση , ομως μεχρι να φτασει η υποθεση στο δικαστηριο πιαςτοαυγοκαικουρεφτο .. φονο κανω για αυτο το γκομενακι μου ευκολα .. 1αα1α1.jpg Η δικιά σου μου φαίνεται ότι πρέπει να τα παιδεύει πολύ τα αρσενικά, πολύ υφάκι έχει! Μάλλον θα πήγαινε γυρεύοντας και θα τον έφτανε στο αμήν τον σκυλάκο (Πλάκα κάνω εννοείται. Κουκλίτσα είναι φίλε, να τη χαίρεσαι ) 1
Beastakos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αμερικανοποίηση (να κινηθώ νομικά για ψύλλου πήδημα) σε συνδυασμό με φλύαρες φιλοζωικές οργανώσεις που κάνουν πλύση εγκεφάλου και έχουν περάσει το μήνυμα οτι αν ενα τετράποδο απωλέσει μια τρίχα απο τη γούνα του / διακοπεί ο ύπνος του κλπ κλπ, πρέπει να τιμωρηθεί ο υπαίτιος.Σκύλος δάγκωσε σκύλο, shit happens, ο ιδιοκτήτης πλήρωσε και τα έξοδα κτηνιάτρου, προς τιμήν του, και ακόμα το σκαλίζουμε μπας και βγει απ'τη μύγα ξύγκι..Εγώ που έχω γάτο και πάει και αρπάζεται με γάτους της γειτονιάς και μου έρχεται σκισμένος και τραυματισμένος κλπ, σκέφτομαι να α κάνω ασφαλιστικά μέτρα στους άλλους γάτους και αν δεν συμμορφωθούν θα φορέσω κρυφή κάμερα στη μουσούδα του για να καταγράψω τους παρανομούντες γάτους και να κινηθώ νομικά εναντίον τους επειδή δαγκώνουν ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ. 6
Agnostos__ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τωρα και να απαντησουμε σε αυτους τους καημενους εδω περα ακρη δεν θα βγει, εχουν ενημερωθει οι συντονιστες. 2
NickTG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Εδώ που τα λέμε και εσένα να αρπάξει από το λαιμό δεν έγινε τίποτα.Έτσι είναι η φυση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις