IgnaKing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπερα, θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα σχετικα με τον τιτλο το καλοκαιρι (του 14) ημουν παρων σε μια φασαρια που ειχε γινει (παρεα-παρεα) αν και εμενα δεν με πειραξε κανεις και δεν καταθεσα μηνυση και γενικός δεν ηθελα να μπλεχτω, με καλεσαν σημερα απο το τμημα και μου ειπαν εξηγησω το περιστατικο, υπαρχει περιπτωση να με καλεσουν στο δικαστηριο;σε ποια περιπτωση γινεται; πως μπορω να το αποφυγω; και σχετικες πληροφοριες γυρο απο το θεμα (φασαρια-ξυλο κτλπ)**δεν ειμαι τυπος που μπλεκεται σε φασαριες απλος ετυχε και να τα αποτελεσματα ...ευχαριστω *edit: γινεται να πω κατι και να απαλαγω εστω και απο το τμημα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπερα, θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα σχετικα με τον τιτλο το καλοκαιρι (του 14) ημουν παρων σε μια φασαρια που ειχε γινει (παρεα-παρεα) αν και εμενα δεν με πειραξε κανεις και δεν καταθεσα μηνυση και γενικός δεν ηθελα να μπλεχτω, με καλεσαν σημερα απο το τμημα και μου ειπαν εξηγησω το περιστατικο, υπαρχει περιπτωση να με καλεσουν στο δικαστηριο; σε ποια περιπτωση γινεται; πως μπορω να το αποφυγω; και σχετικες πληροφοριες γυρο απο το θεμα (φασαρια-ξυλο κτλπ) **δεν ειμαι τυπος που μπλεκεται σε φασαριες απλος ετυχε και να τα αποτελεσματα ... ευχαριστω *edit: γινεται να πω κατι και να απαλαγω εστω και απο το τμημα; Από το τμήμα δεν θα απαλλαγείς - μπορείς όμως να απαλλαγείς από το δικαστήριο. Εάν πας στο τμήμα και πεις "ναι ήμουν παρών αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε" και γενικά δεν δείξεις ότι ξέρεις-είδες-άκουσες κλπ, ο Εισαγγελέας δεν θα σε καλέσει πουθενά.
IgnaKing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Από το τμήμα δεν θα απαλλαγείς - μπορείς όμως να απαλλαγείς από το δικαστήριο. Εάν πας στο τμήμα και πεις "ναι ήμουν παρών αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε" και γενικά δεν δείξεις ότι ξέρεις-είδες-άκουσες κλπ, ο Εισαγγελέας δεν θα σε καλέσει πουθενά. Αν τους πω τι εγινε πολυ επιγραμματικα και πω οτι δεν θυμαμαι και πολλα αλλα ημουν παρων με απαλλασσει πιθανον;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αν τους πω τι εγινε πολυ επιγραμματικα και πω οτι δεν θυμαμαι και πολλα αλλα ημουν παρων με απαλλασσει πιθανον; Σκέψου ότι, γενικά, δεν καλούν στο Δικαστήριο μάρτυρες που δεν ξέρουν λεπτομέρειες. Αν δηλαδή πεις ότι είδες έναν τσακωμό αλλά δεν είδες ποιος χτύπησε πρώτος ή άκουσες βρισιές αλλά δεν είδες ποιος έβρισε ποιόν, πιθανόν να την γλυτώσεις.
IgnaKing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Σκέψου ότι, γενικά, δεν καλούν στο Δικαστήριο μάρτυρες που δεν ξέρουν λεπτομέρειες. Αν δηλαδή πεις ότι είδες έναν τσακωμό αλλά δεν είδες ποιος χτύπησε πρώτος ή άκουσες βρισιές αλλά δεν είδες ποιος έβρισε ποιόν, πιθανόν να την γλυτώσεις. Μαλιστα ευχαριστω για την πληροφορηση. ξερουμε τι ποινες μπορουν να αποδοθουν για τετοιο θεμα στους θυτες(π.χ καποια αποζημίωση);;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μαλιστα ευχαριστω για την πληροφορηση. ξερουμε τι ποινες μπορουν να αποδοθουν για τετοιο θεμα στους θυτες(π.χ καποια αποζημίωση);; Δεν είναι δυνατόν να ξέρω κάτι τέτοιο αν δεν ξέρω τη δικογραφία.
Zein Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μην καψεις συμπολιτη σου που δεν εφταιγε ομως επειδη απλα δεν θες να μπλεξεις. 10
headbanger Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μην καψεις συμπολιτη σου που δεν εφταιγε ομως επειδη απλα δεν θες να μπλεξεις. quoted for emphasis. Αυτό ακριβώς 1
IgnaKing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μην καψεις συμπολιτη σου που δεν εφταιγε ομως επειδη απλα δεν θες να μπλεξεις. Επηδη την ξερω την υποθεση δεν θα καει κανεις διοτι αυτος που εκανε την μηνυση εχει αποδεικτικα στοιχεια για ξυλοδαρμο εχει χαρτια απο νοσοκομειο ειχε ερθει και η αστυνομια επι τοπου αλλα δεν μπορεσε να τους συλλαβει οποτε ειμαι σιγουρος οτι δεν γινετε να μην καει αυτος που φταιει...αλλα τεσπα θα τα πω επιγραματικα 1
GreekMonkey Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλά ρε τον σάπησε στο ξύλο; Πες εδώ τουλάχιστον να ακούσουμε το σκηνικό 1
IgnaKing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλά ρε τον σάπησε στο ξύλο; Πες εδώ τουλάχιστον να ακούσουμε το σκηνικό Οο φιλε μεγαλη ιστορια χαχααχ πεσιμο κανονικο αστο σκηνικο
The_Judas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Επηδη την ξερω την υποθεση δεν θα καει κανεις διοτι αυτος που εκανε την μηνυση εχει αποδεικτικα στοιχεια για ξυλοδαρμο εχει χαρτια απο νοσοκομειο ειχε ερθει και η αστυνομια επι τοπου αλλα δεν μπορεσε να τους συλλαβει οποτε ειμαι σιγουρος οτι δεν γινετε να μην καει αυτος που φταιει...αλλα τεσπα θα τα πω επιγραματικα Μάρτυρες έχει; Τα χαρτιά του νοσοκομείου δεν αρκούν.
IgnaKing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μάρτυρες έχει; Τα χαρτιά του νοσοκομείου δεν αρκούν Εχει χαρτια νοσοκομειο ειχε ερθει η αστυνομια μετα απο 1 λεπτο ειχε συμπερανει τι εγινε διοτι αυτοι που καναν το σκηνικο ειχαν προηγουμενα...'' '' στην ουσια ημουν και γω μεσα στην φαση απο αποσταση δεν συμμετειχα και ουτε αναφερθηκε το ονομα στην μηνυση τωρα με βγαλανε και μαρτυρα...ποιος ξερει
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 O μάρτυρας σε μια τέτοια δίκη είναι καθοριστικός παράγοντας για τον αν θα καταδικαστεί ο υπαίτιος ή όχι 2
IgnaKing Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 O μάρτυρας σε μια τέτοια δίκη είναι καθοριστικός παράγοντας για τον αν θα καταδικαστεί ο υπαίτιος ή όχι Δεν θα το ελεγα στην περιπτωση μου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα