Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειχανε μονο στο απολλωνια,προλαβα και πηρα τα 2 τελευατια ,το ενα με το πεταξαν με την σακουλα στο σπιτι.καλο λαδι κανει δουλεια

Δεν ξαναφέρανε δηλαδή; Να μη δοκιμάσω κι εκει;

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

λοιπόν παίδες, πήρα αυτό το proraso από τα hondos και πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλό. όντως μαλακώνει τις τρίχες και έχει και ωραίο άρωμα. επίσης βλέπω τις τρίχες να γυαλίζουν κάπως με την καλή έννοια. αυτά... είπα να δώσω ένα feedback

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ψαχνω Κουρειο στην Αθηνα που να ξερει τι δουλεια και να μπορω να το εμπιστευτω. Ξερω Pauls πασαλιμανι και George γλυφαδα μπαρμπερικα αλλα ετσι και γινει καμμια στραβη και πρεπει να το κοψω γιατι δε δειχνει ωραιο θα χασω τη κρεμα μου

Εχω μουσι μεχρι το στηθος και πετανε πολυ τα πλαινα, αλλα δε θελω να μου τα κοψει πολυ και να μαι σα μεταλας, που εχουν περιποιμενα μαγουλα με τριχα μηκους 1 βδομαδας και τις τριχες κατω αποτο σαγονι να πεφτουν στο πατωμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα τι λάδι μου προτείνετε για τα μουσια επειδή αρχίζουν να κάνουν λίγο μπούκλες και μου την σπάνε, αυτό το λάδι που βλέπω να λέτε από τα hondos θα κανει δουλεια ;

Δημοσ.

Καλησπέρα τι λάδι μου προτείνετε για τα μουσια επειδή αρχίζουν να κάνουν λίγο μπούκλες και μου την σπάνε, αυτό το λάδι που βλέπω να λέτε από τα hondos θα κανει δουλεια ;

Ναι είναι ωραίο.

Δημοσ.

Οοκ ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω άμεσα !!!

Θέλει λίγες μέρες για να στρώσει και καλό είναι να το βάζεις μετά το ντουζ όταν έχουν μαλακώσει από τον ατμό. Εγώ είμαι φουλ σγουρός και με τη βούρτσα συν το λάδι είναι ίσια.

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι εχετε θεμα με ξηροδερμια, ασπρα κομματια που πεφτου οταν τα πειραζεται σε μαλλια γενια, βαλτε σε ενα μπουκαλακι που ψεκαζει μιση ποσοτητα νερου, μιση μηλοξυδο, ψεκαστε και αφηστε για ενα μισαωρο. Μετα καντε μπανιο κανονικα. Δεν θα κανει θαυματα απο την πρωτη χρηση, αλλα σταδιακά θα εξαφανιστούν

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελευταια φορα που πηγα για κουρεμα μου ειπε ο κουρεας να σου φτιαξω λιγο τα μουσια. Λεω καντα. Ασχετα που μου τα κανε σαν κ@λος. Μετα απο μια μερα ολο το μερος του προσωπου μου που εχει μουσι απο κατω εχει βγαλει ασπρα στιγματα κατι κοκκινιλες. Παντα εβαζα λαδι, ενυδατικες. Τωρα εχω το μισο σε μηκος μουσι και εχω τεράστιο θεμα με ενοχλησεις. Αφου σκεφτομαι να το ξυρισω.

Καμια ιδεα, καποιος που να αντιμετωπισε ιδιο θεμα; μπορει η χτενα που με κουρεψε να ειχε καποιο μικροβιο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι όπως το περιγράφεις, δερματικό είναι, άρα δερματολόγος πρέπει να σε δει.

Πιθανολογώ ότι θα σου ζητήσει να ξυριστείς, ώστε να μπορέσει η κρέμα/αλοιφή που θα σου δώσει να δράσει σωστά, γιατί με τα γένια, η μισή θα κάθεται στις τρίχες. Γιατρός δεν είμαι, βέβαια...

Τώρα, τι μπορεί να είχε η χτένα, δεν ξέρω. Αλλά έχω δει να συμβαίνει και σε ανθρώπους που δεν αφήνουν γένια, οπότε μπορεί απλά να είναι αντίδραση του δέρματος, άσχετη με τις περιποιήσεις του κουρέα.

Δημοσ.

Μπορει κιολας. Και γω αυτο θεωρω οτι πρεπει να γινει.

Απο την μερα που τα τριμμαρα ξεκινησε να χω ξηροδερμια. Οταν τα λουζω ανακουφιζονται, αλλα οταν περασουν τρεις τεσσερις ωρες ξαναγινονται οπως πριν. Το κακο ειναι, οταν μου τα κανε τα τραβουσε απο δω και απο κει. Με πονουσε συνεχεια. Ειχα πχ γενια 5 εκατοστα στο πιγουνι και τα πηγε στο μισο . Ε απο τοτε αρχισαν τα προβληματα.

Θεωρω οτι ανοιξαν οι ποροι και εξω λογο παγωνιας επαθε η επιδερμιδα σοκ και αντεδρασε ετσι αλλα δεν μπορω να την επαναφερω με τιποτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...