michalis24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ψαχνω φορτιστη σε καλη τιμη οποιος εχει κατι υπ οψη του ας μου πει. ευχαριστω.
Chris M Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 http://www.logicsolutions.gr/el/accessories/power/τροφοδοτικά/apple-magsafe-60-watt-macbook-and-macbook-pro-13-and-15-from-2010-models-and-later/
sariil Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αν σου έχει χαλάσει και πριν αγοράσεις, ψάξε στο YouTube πρώτα. Υπάρχουν βιντεάκια που εξηγούν πως να το επισκευάσεις με απλό τρόπο, ανάλογα με τη βλάβη. Θα εκπλαγείς!!! Εγώ το έχω κάνει δυο φορές. Πάντα όμως με δική σου ευθύνη και υπευθυνότητα για την ασφάλεια. (<br />)
michalis24 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ευχαριστω κ τους δυο για την απαντηση θα δοκιμασω πρωτα την επισκευη κ μετα θα παω για αγορα .
ramarg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μην πάρεις μαιμου.Τo έχω αναφέρει εκατοντάδες φορές και σε παλαιότερους χρήστες..Στον φορτιστή ΔΕΝ κάνουμε τσιγκουνιές..Στους φορτιστές για mac η αππλε είναι και πολύ φθηνή μάλλιστα γι'αυτό που ποιοτικά αγοράζεις,με εγγύηση. Μην θεωρείς πολλά τα 70 που θα δώσεις για magsafe. Eκτός των άλλων δεν έχουν γίνει και λίγα με τις απομιμήσεις,και καλύτερα να μην σε τρομάζω. Σ'αυτό το θέμα είμαι κάθετος,μόνο GENUINE. Υ.Γ.
rasputin _ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Στο amazon uk έχει πολύ καλές τιμές πάντως .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα