Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κομμενο το φαγητο μετα τις 8-9 το βραδυ (ασχετα με το τι ωρα θα κοιμηθεις), ελαττωσε τα τηγανητα, κοψε ολα τα απεξω η περιορισε τα σε 1 φορα τη βδομαδα ως "cheat days" ΠΟΛΥ νερο, πρασινο τσαι, λαχανικα και φρουτα με μετρο.

Τρωγε καλο πρωινο αν ξυπνας πρωι, ενα μεσημεριανο και κατι ελαφρυ το βραδυ.

Ολα τα παραπανω σε συνδυασμο με γυμναστικη (πολυ αεροβιο) και θα δεις τρομερα αποτελεσματα.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάντως δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα διατροφολόγου, ότι δηλαδή υπάρχουν κακοί και καλοί όσο του να τηρεί κάποιος μέχρι "αηδίας" αυτά που του δίνει...

Πιστεύω οι πιο πολλοί κάνουν μπακαλίστικους υπολογισμούς στις ποσότητες και εκεί είναι το πρόβλημα... Αν σου πει 120 γραμμάρια κοτόπουλο πχ πρέπει να το ζυγίσεις ακριβώς και όχι να πεις ε εντάξει περίπου ένα μπουτάκι ας πούμε..... (λέμε τώρα ένα παράδειγμα...)

Δημοσ.

Μια αναβολή του ραντεβού για το 2016 θα σε απαλλάξει από το άγχος που έχεις και στο οποίο πιθανότατα να οφείλεται το ότι τρως.

• Like 3
Δημοσ.

καταρχας η μαμα σου μπορει να σε βοηθησει? να σου φτιαχνει τα φαγητά που θα σου λεει ο διατροφολόγος και να σε κουμανταρει με το ωραριο του κάθε γευματος?

Δημοσ.

εγω συνιθιζω να μην τρωω το πρωι χρειαζετε το πρωινο και αν ναι τι θα πρεπει να περιεχει το πρωινο?

Ε αι στο διαολο στην τελικη.

Δημοσ.

καταρχας η μαμα σου μπορει να σε βοηθησει? να σου φτιαχνει τα φαγητά που θα σου λεει ο διατροφολόγος και να σε κουμανταρει με το ωραριο του κάθε γευματος?

μπορει

Ε αι στο διαολο στην τελικη.

?

Δημοσ.

μπορει

?

ε αφου μπορει πανε σε διατροφολογο (40 το μηνα βγαινει πανω κατω) και ξεκινα! ανα 3 ωρες θα σαβουρώνεις μεσα στη μερα δε θα λυσαξεις!

Δημοσ.

και σε περίπτωση που δεν τρολάρει (τον κόβω για τπτ 16-17) μπορούμε να το δίνουμε καμια σοβαρή απάντηση; ή όλοι είμαστσαν τέρατα λογικής στα 16 και θεωρούσαμε το πρωινό essential? λέω εγώ τώρα..

(απτην αλλη μπορει και οντως να ειναι παρασκευιάτικο troller και σε αυτη τη περίπτωση να σταματήσουμε οποιδήποτε flame.)

Δημοσ.

και σε περίπτωση που δεν τρολάρει (τον κόβω για τπτ 16-17) μπορούμε να το δίνουμε καμια σοβαρή απάντηση; ή όλοι είμαστσαν τέρατα λογικής στα 16 και θεωρούσαμε το πρωινό essential? λέω εγώ τώρα..

(απτην αλλη μπορει και οντως να ειναι παρασκευιάτικο troller και σε αυτη τη περίπτωση να σταματήσουμε οποιδήποτε flame.)

Και πολλες σοβαρες απαντησεις πηρε νομιζω ηδη :P

Δημοσ.

Ελα Ολλανδία. Έχασα 30 κιλά σε 1,5 χρονο. Νο κιντινγκ τώρα.

Και Λονδινο μπορει να ερθει……. :devil:

Σε 2 χρονια περιπου 35κιλα…..  :ph34r:

Χωρις διαιτες και χαζομαρες….. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...