Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

πως θα χασω βαρος ομως

κοψε τα 2 ποδια, και το 1 σου χερι (το αντιθετο απο αυτο που χρησιμοποιεις)

• Like 1
Δημοσ.

Χρειαζεται "θυσια".Αντι να τρως για 3 ατομα θα τρως για 1.

Αν δεν μπορεις,τοτε κλειδωσου σε 1 δωματιο και πες της μανας σου να μην σου ανοιξει μεχρι να χασεις τα 15 κιλα.Θα πινεις μονο νερο.

Οπως σε 1 παλια Ελληνικη ταινια(Νομιζω με τον Πανο Μιχαλοπουλο)που ηταν καποιος τοξικομανης και παρακαλεσε την μανα του να κλειδωθει στο δωματιο του και να μην του ανοιξει οτι και αν της πει.Ηθελε να αποτοξινωθει.

Ομως αν κανεις αυτην την θυσια και μετα σου ερθει το γκομενακι 105 κιλα τι γινεται?Θα ξαναπαρεις παλι τα 15 κιλα για να ταιριαζετε?

Εισαι σιγουρος οτι ειναι αδυνατη?

"Στο facebook σε εβλεπα και μου'τρεχαν τα σαλια,με photoshop τα εκρυβες τα μαυρα σου τα χαλια".

• Like 1
Δημοσ.

Μια καλημέρα.

Τελικά αυτός είναι ψηλός πολύ, ή ο Βαρουφάκης είναι κοντός;

Απορία από άλλο thread που δεν μου απαντήθηκε...

Δημοσ.

γιατι ρε φιλε ο οργανισμος δν θα απορροφισει καποια ποσοτητα του νερου¨???????

ο οργανισμός σου αποφορά μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού , το διώχνει με το κατούρημα και το αντικαθιστά όταν πίνεις ξανά νερό

για να κρατήσει παραπάνω νερό μέσα του θα πρέπει να τρως πολύ αλάτι που έτσι κ αλλιώς δεν κάνει καλό , θέλει μέτρο.

Αν πιείς 10 λίτρα νερό με τη μία (εγώ μπορώ) υπάρχει περίπτωση να πεθάνεις , θα σου διαλύσει το αίμα , οπότε το σώμα σου σαν άμυνα διώχνει τα παραπάνω νερά και ακόμα κάτι για να εξασφαλίσει οτι δεν θα κινδυνεύεις και κρατάει όσο χρειάζεσαι .

οπότε όχι 

εγω θελω να το συνδιασω με διατροφη για να ειμαι τον ιουλιο μοντελακι γιατι γνωρισα μια κοπελα στις γνωριμιες.γρ και θα ερθει αθηνα τοτε οποτε θελω να ειμαι μαναρακι

αυτό το site λέει τίποτα? είχα μπει badoo και μου την έπεφτε ενας τραβεστί και δεν ξαναμπήκα 

• Like 1
Δημοσ.

<p>Ελα Ολλανδία. Έχασα 30 κιλά σε 1,5 χρονο. Νο κιντινγκ τώρα.</p>

Τόσο χαλια το φαι στην Ολλανδια ; Έχω δει και ένα άλλο άτομο που έχει πάει για σπουδές και έχει γίνει στυλακι πολύ γρήγορα και ήταν αρκετά υπερβαρος....Τι διαολο εγώ έχω ακούσει ότι μετά από μία συγκεκριμένη διαδικασία που γίνεται συχνά στην Ολλανδία δημιουργούνται λιγουρες.... :)

Για Αγγλία που αναφέρθηκε δε νομίζω...πιο πιθανό να πάρεις κιλά έιναι με τόσο τζανκ φουντ και σκατολοιδια που παίζουν....Είχα πάει τα Χριστούγεννα σε ένα Asda γιγας... μόνο οι διαδρομοι με τα πατατακια τις σοκολατες και τα κατεψυγμενα παίζει να ήταν πιο μεγάλα απ ολα τα καρφουρ της Αθήνας.... Πλησιάζουν τους Αμερικανούς σιγά σιγά...

• Like 1
Δημοσ.

οι περισσότεοροι φίλοι (μέσα και εγώ) αγγλία που κάναμε σπουδές χάσαμε αρκετά κιλά. σου μιλάω για περιπτώσεις από 50 κιλά μέχρι και 10 το πρώτο χρόνο. οι αδύνατοι μείνανε αδύνατοι ή χάσανε και λίγο.

Δημοσ.

ο οργανισμός σου αποφορά μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού , το διώχνει με το κατούρημα και το αντικαθιστά όταν πίνεις ξανά νερό
για να κρατήσει παραπάνω νερό μέσα του θα πρέπει να τρως πολύ αλάτι που έτσι κ αλλιώς δεν κάνει καλό , θέλει μέτρο.
Αν πιείς 10 λίτρα νερό με τη μία (εγώ μπορώ) υπάρχει περίπτωση να πεθάνεις , θα σου διαλύσει το αίμα , οπότε το σώμα σου σαν άμυνα διώχνει τα παραπάνω νερά και ακόμα κάτι για να εξασφαλίσει οτι δεν θα κινδυνεύεις και κρατάει όσο χρειάζεσαι .

οπότε όχι 

αυτό το site λέει τίποτα? είχα μπει badoo και μου την έπεφτε ενας τραβεστί και δεν ξαναμπήκα 

Σοβαρά το έγραψες αυτό;!

οι περισσότεοροι φίλοι (μέσα και εγώ) αγγλία που κάναμε σπουδές χάσαμε αρκετά κιλά. σου μιλάω για περιπτώσεις από 50 κιλά μέχρι και 10 το πρώτο χρόνο. οι αδύνατοι μείνανε αδύνατοι ή χάσανε και λίγο.

50 κιλά σε ένα χρόνο;;

Δημοσ.

Πρέπει να ρθούμε Αγγλία δλδ για να χάσουμε κάνα κιλό? Εδώ Ισπανία έχουν καλή κουζίνα οι άτιμοι και τρώμε καλά...δεν είναι Ελλάδα βέβαια αλλά μίλια μπροστά από Βρετανίες-Γερμανίες-Ολλανδίες-Σκανδιναβίες...

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να ρθούμε Αγγλία δλδ για να χάσουμε κάνα κιλό? Εδώ Ισπανία έχουν καλή κουζίνα οι άτιμοι και τρώμε καλά...δεν είναι Ελλάδα βέβαια αλλά μίλια μπροστά από Βρετανίες-Γερμανίες-Ολλανδίες-Σκανδιναβίες...

δεν ξέρω αν είναι θέμα κουζίνας, αλλά πάντως σαβουριαζα πολύ γενικώς και κιλό δεν έμπαινε. στην ελλάδα αντιθετα αν σαβουριάσω το ίδιο σε μηνα τσιμπάω 5κιλο για πλάκα. 

ήταν και μέρες που θυμάμαι βέβαια που λόγου deadlines αγχους ντρογκας και αλκωολ ξεχνούσαμε να φάμε..

Σοβαρά το έγραψες αυτό;!

50 κιλά σε ένα χρόνο;;

περίπου εκεί σου μιλάω τώρα για άτομο 110φεύγα, που εκεί τα κιλά σε τέτοια κατηγορία φευγουν ποιο νεράκι απο έναν άνθρωπο που προσπαθεί να χάσει 4 κιλά σε 1 μήνα.

• Like 1
Δημοσ.

50 κιλά σε ένα χρόνο;;

Εντάξει αν ο άλλος είναι υπέρβαρος..140-150 κιλά χάνονται με διατροφή και περπάτημα...4 κιλά τον μήνα βγαίνει...δλδ ένα κιλό την εβδομάδα μέσο όρο γιατι στην αρχή όταν ξεκινάς χάνεις μαζεμένα πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αν ο άλλος είναι υπέρβαρος..140-150 κιλά χάνονται με διατροφή και περπάτημα...4 κιλά τον μήνα βγαίνει...δλδ ένα κιλό την εβδομάδα μέσο όρο γιατι στην αρχή όταν ξεκινάς χάνεις μαζεμένα πολλά.

εξωτερικό γενικά (ζώντας αγγλια (λονδίνο/γιορκ) και μόναχο παιζει αρκετό περπάτημα αν το συγκρίνω τώρα με τη καθιστική θεσσαλονίκη. :)

τελευταιο χρόνο μεταπτυχιακο (13-14) έφυγα 63, καλοκαίρι είμουν 59, τώρα που ειμουν θεσσ δεν ειχα και ποδήλατο πριν 1.5 μηνα είχα φτάσει τα 66. ευτηχώς τα έχασα ξανά !

Δημοσ.

Οτι εχει σκατα φαγητο εδω ειναι πασιγνωστο,

αλλα τα κιλα εγω προσωπικα τα εχασα, απο το ποδηλατο και φυσικα απο το περπατημα…. λογω μεγαλων αποστασεων….

Γενικα ειναι και ο τροπος ζωης καπως…..

Και στην ΝΥ καπως τα ιδια ειναι με τον τροπο ζωης,  fast paced φαση…. τουλαχιστον εχουν καλυτερες κουζινες….  :-D

Για Αγγλία που αναφέρθηκε δε νομίζω...πιο πιθανό να πάρεις κιλά έιναι με τόσο τζανκ φουντ και σκατολοιδια που παίζουν....Είχα πάει τα Χριστούγεννα σε ένα Asda γιγας... μόνο οι διαδρομοι με τα πατατακια τις σοκολατες και τα κατεψυγμενα παίζει να ήταν πιο μεγάλα απ ολα τα καρφουρ της Αθήνας.... Πλησιάζουν τους Αμερικανούς σιγά σιγά...

Τα Asda γενικα ειναι γτπ….. εχουν απο τις χειροτερες ποιοτητες σε ολα τους τα προιοντα…..

ήταν και μέρες που θυμάμαι βέβαια που λόγου deadlines αγχους ντρογκας και αλκωολ ξεχνούσαμε να φάμε..

Αυτο ακριβως……  :-D

Δημοσ.

Σοβαρά το έγραψες αυτό;!

φυσικά , αλλα δεν είπα οτι δεν θα πεθάνω αν το κάνω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...