Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι ονομάζεται η συσκευή που καλεί ο άλλος και διαλέγει πατώντας 1 2 3 κλπ εσωτερική γραμμή; Υπάρχει κάτι φτηνό για 3 γραμμές; Είναι αξιόπιστα ή χάνεις κλήσεις;

Δημοσ.

Έτσι ονομάζεται η συσκευή που καλεί ο άλλος και διαλέγει πατώντας 1 2 3 κλπ εσωτερική γραμμή; Υπάρχει κάτι φτηνό για 3 γραμμές; Είναι αξιόπιστα ή χάνεις κλήσεις;

Τι γραμμές εξωτερικές, εσωτερικές τι?

Τα κέντρα επιλέγονται βάση των εξωτερικών και εσωτερικών γραμμών που θα εξυπηρετούν, επίσης τι γραμμές ειναι αυτές pstn ή isdn, μερχι σήμερα δεν εχω ακούσει κέντρο να χάνει κλήσεις.

Πχ με 3 εξωτερικές

http://www.panasonic.gr/product/kx-tea308

Δημοσ.

Θέλω να απαντάει αυτόματα να δίνει τρεις επιλογές που να αντιστοιχούν σε 3 συσκευές μέσα στο γραφείο. Οπότε υποθέτω 3 εσωτερικές γραμμές. PSTN έχουμε

Δημοσ.

Με PSTN θα μπορεί να μιλάει μονο ένας της φορά με εξωτερική γραμμή.

Με ψηφιακό κέντρο έχεις περισσότερες επιλογές,

Αυτό που δεν μπορώ να σου πω ειναι τι γίνεται με τα IP κέντρα που έχουν τρελλές δυνατότητες γιατί δεν εχω ασχοληθεί καθόλου.

Για 3 γραμμές λογικά θα βρεις φθηνό τηλεφωνικό κέντρο και αν πάρεις μεταχειρισμένο θα το βρεις σε χώμα τιμη.

Το βασικό όμως ειναι να στο ρυθμίσει κάποιος.

Δημοσ.

Οκ μια σχέση με τα ηλεκτρονικά την έχουμε καλή. Δε με ενοχλεί αν δίνει κατειλημμένο αν μιλάμε. Έχεις κάποια πρόταση σε μοντέλο;

Ψηφιακό εννοείς VOIP ή απλά ψηφιακό (isdn) έναντι αναλογικού;

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις κάποιον που μπορεί να σου κανει προγραμματισμό και εγκατάσταση.

Δεν αρκεί να ξέρεις ηλεκτρονικά.

Ακόμη και έμπειροι τεχνίτες εκπαιδεύονται στα νεα μοντέλα.

Δημοσ.

επισης υπαρχει πολλες φορες και η λυση ενος pc που θα παιζει σαν τηλεφωνικο κεντρο.

Για πες για πες.

Δημοσ.

pc Μικρο πx hp microserver που του βαζουν πανω καρτες ειτε Isdn ειτε pstn ειτε Pri αναλογως τι θελει ο καθενας το σεταρουν και με προγραμμα ( και σε asterisk) και αναλαμβανει χρεη τηλεφωνικου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...