katrinns Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας, πριν από λίγες ημέρες έδωσα βιογραφικά σε τράπεζες και εταιρίες για να βρω φορέα για την πρακτική μου άσκηση, ελπίζοντας να μπω σε κάποια τράπεζα για να έχω αξιοπρεπή μισθό. Παρόλο που ο βαθμός μου είναι υψηλός και έχω καλό βιογραφικό δε θεώρησα ότι έχω ελπίδες καθώς στην πόλη μου (Καλαμάτα) φέτος υπάρχουν μονο 8 διαθέσιμες θέσεις. Σήμερα, όμως, με πήραν τηλέφωνο από την εθνική 3 φορές μάλιστα, αλλά δυστυχώς το είχα κλειστό και το είδα αργά.... =( Εννοείται ότι πρωί πρωί θα πάω από το κατάστημα αλλα αναρωτιέμαι (καθώς με έχει πιάσει πανικός από εκείνη την ώρα) αν υπάρχει περίπτωση να έχασα τη θέση και επειδή το είχα κλειστό να πήραν άλλο άτομο... Μάλλον άκυρη η απορία μου αλλά πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ. Εχω μεγάλη ανάγκη τη δουλειά και αν τη χάσω δε ξέρω πως θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου με τα 170 ευρώ που δίνουν αλλοι φορείς για πρακτική (πχ τα λογιστικα).... Επίσης ξέρετε πόσα δίνει η Εθνική για πρακτική? (Θα σκάσω ουφ ουφ)
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Γιατί είχες κλειστό το κινητό αφού περίμενες σημαντικό τηλεφώνημα;! 1
katrinns Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ήμουν εκτός σπιτιού και είχε κλέισει, δεν το έκανα εσκεμμένα! 1
Silverage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σας, πριν από λίγες ημέρες έδωσα βιογραφικά σε τράπεζες και εταιρίες για να βρω φορέα για την πρακτική μου άσκηση, ελπίζοντας να μπω σε κάποια τράπεζα για να έχω αξιοπρεπή μισθό. Παρόλο που ο βαθμός μου είναι υψηλός και έχω καλό βιογραφικό δε θεώρησα ότι έχω ελπίδες καθώς στην πόλη μου (Καλαμάτα) φέτος υπάρχουν μονο 8 διαθέσιμες θέσεις. Σήμερα, όμως, με πήραν τηλέφωνο από την εθνική 3 φορές μάλιστα, αλλά δυστυχώς το είχα κλειστό και το είδα αργά.... =( Εννοείται ότι πρωί πρωί θα πάω από το κατάστημα αλλα αναρωτιέμαι (καθώς με έχει πιάσει πανικός από εκείνη την ώρα) αν υπάρχει περίπτωση να έχασα τη θέση και επειδή το είχα κλειστό να πήραν άλλο άτομο... Μάλλον άκυρη η απορία μου αλλά πραγματικά κοντεύω να τρελαθώ. Εχω μεγάλη ανάγκη τη δουλειά και αν τη χάσω δε ξέρω πως θα καταφέρω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου με τα 170 ευρώ που δίνουν αλλοι φορείς για πρακτική (πχ τα λογιστικα).... Επίσης ξέρετε πόσα δίνει η Εθνική για πρακτική? (Θα σκάσω ουφ ουφ) Μην ανησυχείς, θα σε ξαναπάρουνε. Νομίζω 500. (Α και πρόσεχε, όταν θα βγάζεις φωτοτυπίες μπρος-πίσω, να βάζεις στον εκτυπωτή τη ρύθμιση 2-2.) 8
mylo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 επίσης φρόντισε να μάθεις ποιος φούρνος κάνει το καλύτερο κουλούρι.... 3
gokuthelegend Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 επίσης φρόντισε να μάθεις ποιος φούρνος κάνει το καλύτερο κουλούρι.... Ελπίζω να γνωρίζεις πως να φτιάχνεις και καφέ. Πέρα από την πλάκα, όταν ήταν να κάνω την δικιά μου πρακτική (τομέα πληροφορικής), είχα κάνει αίτηση στο τοπικό κατάστημα Εθνικής της περιοχής μου. Τελικά με πήραν και μου είπαν ότι με δέχονται αλλά επειδής έψαχνα ταυτόχρονα και αλλού, βρήκα σε μια ιδιωτική επιχείρηση και δεν πήγα τελικά στην Εθνική. Βασικά ήξερα ότι στην ιδιωτική επιχείρηση που πήγα, θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση. 1
katrinns Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εμένα από τη σχολή με περιόρισαν ιδιαίτερα όσον αφορά τις ιδιωτικές επιχειρήσεις (μόνο εαν ειχαν λογιστήριο ήταν επιλέξιμες) πράγμα αστείο αφού πιθανόν να μάθαινα περισσότερα εκει. Ξέρω να φτιάχνω καφέ πάντως, να μείνω ήσυχη? =))
mylo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 δε μπορώ να καταλάβω τον περιορισμό αυτό συνήθως σε αφηνουν να πας οπου θες. στις τράπεζες και γενικά στο δημόσιο το κακό είναι πως δε μαθαίνεις τίποτα, εκτός από το πως βγάζεις φωτοτυπίες, να κάνεις καφέδες, να παίρνεις κουλούρια το πρωί και αντε στη χειρότερη να τρεχεις σε κανα Μαρινόπουλο για γάλατα προσφοράς.... 1
katrinns Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω ειδικά επειδή ο οδηγός σπουδών αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι απόφοιτοι μπορούν μεταξύ άλλων να απασχοληθούν ως στελέχη επιχειρήσεων. Άρα με ποια λογική δε μπορεις παραδείγματος χάρη να εργαστείς στη διοίκηση μιας επιχείρησης ή στο τμήμα πωλήσεων κ.τ.λ Εχω την αίσθηση ότι μερικές φορές λένε πράγματα απλά για να τα λένε. Πάντως όσον αφορά τις χαμαλοδουλειές δεν είναι έτσι πλέον, τουλάχιστον στα καταστήματα της πόλης μου που έχουν σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό. Την εποχή που ήταν υπεράριθμοι οι υπάλληλοι σίγουρα γίνονταν, Φίλες μου που έκαναν πρακτική πέρυσι ασχολούνταν με ένα σωρό πράγματα (και δεν εννοώ κουλούρια και φωτοτυπίες). Και για να επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα τελικά με πήραν (Αλλά μου έβγαλαν την ψυχή...) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα