Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει και ένα σκουλούκι που ζει πάνω απο 500 χρόνια , κάποια στιγμή ίσως βρεθεί και αυτός ο τρόπος αναγέννησης αλλα ακόμα υπάρχει δρόμος ... (ποιο σύντομα το βρίσκω να βάζουμε τον εγκέφαλο σε ενα μηχανικό σώμα - που και αυτό θα έχει καποια λήξη ) 

• Like 1
Δημοσ.

Και μην ξεχνάμε και τους τρολλοοοργανισμούς που κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως από Παρασκευή έως Κυριακή και κάθε αργία στο ινσόμνια. Πραγματικά ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

• Like 7
Δημοσ.

Αλλα ειναι περίεργο που οι επιστήμονες δεν αναζητούν κάποια λύση , τουλάχιστον να ζούμε κανα 200ρι χρόνια , σε 70-80 μέχρι να βηξεις πέθανες   

Τι λε ρε, ήδη ειμαστε τιγκα στα ραμολιμεντα και πλερωνουμε ενα σκασμο συνταξεις για να ζουν κουτσά στραβά τα γεροντια. Εσυ θες να γινουμε ο πλανητης των χουφταλων?

• Like 1
Δημοσ.

Στη θεωρία, αθανασία μπορείς να πεις πως είναι η ιστορία.

Χιλιάδες χρόνια ιστορίας, μέσα από πάπυρους, αρχαιολογικές ανασκαφές και ότι άλλο βάλει ο νού σου.

Και έρχονται οι ISIS και αποκεφαλίζουν ένα κομμάτι της ιστορίας εισβάλοντας στην βιλβιοθήκη της Μοσούλης.

(τι λέω πρωί πρωί...)

Δημοσ.

τελικά μάλλον απο τα ζώα που αναφέρθηκαν πήραν την ιδέα.  λέτε το μέλλον μας να κρύβεται σε μια γενετική τροποποίηση του ανθρώπου με dna μέδουσας και σκουληκιού όπως αναφέρθηκε ?

Στη θεωρία, αθανασία μπορείς να πεις πως είναι η ιστορία.

Χιλιάδες χρόνια ιστορίας, μέσα από πάπυρους, αρχαιολογικές ανασκαφές και ότι άλλο βάλει ο νού σου.

Και έρχονται οι ISIS και αποκεφαλίζουν ένα κομμάτι της ιστορίας εισβάλοντας στην βιλβιοθήκη της Μοσούλης.

(τι λέω πρωί πρωί...)

αυτούς απορώ γιατι δεν τους πιάνει η αστυνομία 

Δημοσ.

τελικά μάλλον απο τα ζώα που αναφέρθηκαν πήραν την ιδέα. λέτε το μέλλον μας να κρύβεται σε μια γενετική τροποποίηση του ανθρώπου με dna μέδουσας και σκουληκιού όπως αναφέρθηκε ?

αυτούς απορώ γιατι δεν τους πιάνει η αστυνομία

Αφού το γέλοιο παρατείνει τη ζωη νομίζω πως εγινα αθάνατος.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παγκόσμια μυθολογία αναφέρει  ότι είναι εφικτό και ότι έχουν επιτύχει την Αθανασία

οι 6 Χσιέν - Κίνα

Τουλάχιστον 3 Έλληνες  που τους ανέβασαν στον Όλυμπο και έγιναν αθάνατοι

ο Κόμης του Σαν Ζερμαίν

Αν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να κάνεις σκοπό ζωής να αποκρυπτογραφήσεις τους μύθους και να βρεις τα κλειδιά της γνώσης.

Επίσης, κοντά στην Κοιλάδα του Θανάτου , υπάρχουν μάλλον τα γηραιότερα δέντρα- γηραιότεροι οργανισμοί στον Πλανήτη μας http://www.rmtrr.org/oldlist.htm

ψάξε και για Μαθουσάλας, Προμηθέας Pinus longaeva

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%B1_%28%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%29

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%82_%28%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%29

Επεξ/σία από gamanos
Δημοσ.

Χα, χα... τώρα το είδα, γαμω τα θέματα... :-D

α) Υπάρχουν μονοκύτταροι μικροοργανισμοί που σε ειδικές (αντίξοες) περιβαλλοντολογικές συνθήκες, μετατρέπονται σε "σπόρια" (αδρανείς μορφές με ιδιαίτερα ισχυρό κυτταρικό τοίχωμα) και μπορούν να επιβιώσουν για δεκαετίες πριν επιστρέψουν στην φυσιολογική τους μορφή (όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν). Είναι αυτό μία μορφή αθανασίας?

β) Αν αφαιρέσεις τον "εγωιστικό παράγοντα" από την εξίσωση της αθανασίας, θα δεις ότι είσαι ήδη αθάνατος αφού ο γονότυπος σου (έστω μέρος αυτού) μεταφέρεται στους απογόνους σου.... δες' το και με αυτόν τον τρόπο...

Δημοσ.

Να ζεις για πάντα, γερνώντας ταυτόχρονα, fuck me, ούτε στον εχθρό μου...

Αλλά, να ζεις για πάντα, με ηλικία γύρω στα 30-35 (Highlander φάση), fuck yeah! Bring it on...!

• Like 4
Δημοσ.

Αν ειναι να εχω παρει τη συνταξη μου στα 40 οπως καποιοι και να μεινω εκει χωρις να αρρωσταινω κλπ καλα θα ηταν πιστευω

Αλλα αν ειναι να πρεπει να δουλευεις αιωνια στην ιδια σκατοδουλεια ή να εισαι ανεργος δυστυχισμενος κλπ τι να το κανεις ?

Δημοσ.

Να ζεις για πάντα, γερνώντας ταυτόχρονα, fuck me, ούτε στον εχθρό μου...

Αλλά, να ζεις για πάντα, με ηλικία γύρω στα 30-35 (Highlander φάση), fuck yeah! Bring it on...!

και εγώ αυτό λέω , όχι να γερνάς ,κατα κάποιο τρόπο να γίνουμε highlanders (χωρίς να κόβουμε κεφάλια ε) 

έμαθα τόσα πολλά πράγματα μέσα απο αυτό το θέμα , thanks που το άνοιξα , thanks που μου απαντήσατε 

Δημοσ.

θα βγω λίγο εκτός θέματος αλλά δε νομίζω πως σώνει και καλά πρέπει να πήραν την ιδέα της αθανασίας από κάποιον οργανισμό. για παράδειγμα όταν βλέπεις κάποια αρρώστια έχεις ως ευσεβή πόθο να μην υπήρχαν αρρώστιες. τουλάχιστον ο θάνατος είναι κατι που τρομοκρατεί όλα τα είδη γι'αυτό με το ενστικτο της αυτοσυντήρησης όλα τα όντα τρέχουν μακριά από τον κίνδυνο. έτσι μπορεί να βγήκε και η αρχική ιδέα της αθανασίας. γενικώς η αθανασία για να παραμείνει γοητευτική πρέπει να συνυπάρχει με αυτό που προείπατε. αιώνια νεότητα. όπως είπε ο adi32 , λογικά κάποτε θα βαρεθείς και θα βλέπεις την αιωνιότητα ως τιμωρία.

Δημοσ.

Αν ειναι να εχω παρει τη συνταξη μου στα 40 οπως καποιοι και να μεινω εκει χωρις να αρρωσταινω κλπ καλα θα ηταν πιστευω

Αλλα αν ειναι να πρεπει να δουλευεις αιωνια στην ιδια σκατοδουλεια ή να εισαι ανεργος δυστυχισμενος κλπ τι να το κανεις ?

Δηλαδη ο μονος αθανατος οργανισμος που εχει λογο ύπαρξης ειναι ο Ελληνας συνταξιούχος του δημοσιου.. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...