nickarmy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 υπάρχει και ένα σκουλούκι που ζει πάνω απο 500 χρόνια , κάποια στιγμή ίσως βρεθεί και αυτός ο τρόπος αναγέννησης αλλα ακόμα υπάρχει δρόμος ... (ποιο σύντομα το βρίσκω να βάζουμε τον εγκέφαλο σε ενα μηχανικό σώμα - που και αυτό θα έχει καποια λήξη ) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Και μην ξεχνάμε και τους τρολλοοοργανισμούς που κάνουν την εμφάνισή τους κυρίως από Παρασκευή έως Κυριακή και κάθε αργία στο ινσόμνια. Πραγματικά ΑΘΑΝΑΤΟΙ. 7
idomeneas7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αλλα ειναι περίεργο που οι επιστήμονες δεν αναζητούν κάποια λύση , τουλάχιστον να ζούμε κανα 200ρι χρόνια , σε 70-80 μέχρι να βηξεις πέθανες Τι λε ρε, ήδη ειμαστε τιγκα στα ραμολιμεντα και πλερωνουμε ενα σκασμο συνταξεις για να ζουν κουτσά στραβά τα γεροντια. Εσυ θες να γινουμε ο πλανητης των χουφταλων? 1
Highlander Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Στη θεωρία, αθανασία μπορείς να πεις πως είναι η ιστορία. Χιλιάδες χρόνια ιστορίας, μέσα από πάπυρους, αρχαιολογικές ανασκαφές και ότι άλλο βάλει ο νού σου. Και έρχονται οι ISIS και αποκεφαλίζουν ένα κομμάτι της ιστορίας εισβάλοντας στην βιλβιοθήκη της Μοσούλης. (τι λέω πρωί πρωί...)
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 τελικά μάλλον απο τα ζώα που αναφέρθηκαν πήραν την ιδέα. λέτε το μέλλον μας να κρύβεται σε μια γενετική τροποποίηση του ανθρώπου με dna μέδουσας και σκουληκιού όπως αναφέρθηκε ? Στη θεωρία, αθανασία μπορείς να πεις πως είναι η ιστορία. Χιλιάδες χρόνια ιστορίας, μέσα από πάπυρους, αρχαιολογικές ανασκαφές και ότι άλλο βάλει ο νού σου. Και έρχονται οι ISIS και αποκεφαλίζουν ένα κομμάτι της ιστορίας εισβάλοντας στην βιλβιοθήκη της Μοσούλης. (τι λέω πρωί πρωί...) αυτούς απορώ γιατι δεν τους πιάνει η αστυνομία
Pankar95 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 τελικά μάλλον απο τα ζώα που αναφέρθηκαν πήραν την ιδέα. λέτε το μέλλον μας να κρύβεται σε μια γενετική τροποποίηση του ανθρώπου με dna μέδουσας και σκουληκιού όπως αναφέρθηκε ? αυτούς απορώ γιατι δεν τους πιάνει η αστυνομία Αφού το γέλοιο παρατείνει τη ζωη νομίζω πως εγινα αθάνατος. 2
gamanos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Η παγκόσμια μυθολογία αναφέρει ότι είναι εφικτό και ότι έχουν επιτύχει την Αθανασία οι 6 Χσιέν - Κίνα Τουλάχιστον 3 Έλληνες που τους ανέβασαν στον Όλυμπο και έγιναν αθάνατοι ο Κόμης του Σαν Ζερμαίν Αν ενδιαφέρεσαι, μπορείς να κάνεις σκοπό ζωής να αποκρυπτογραφήσεις τους μύθους και να βρεις τα κλειδιά της γνώσης. Επίσης, κοντά στην Κοιλάδα του Θανάτου , υπάρχουν μάλλον τα γηραιότερα δέντρα- γηραιότεροι οργανισμοί στον Πλανήτη μας http://www.rmtrr.org/oldlist.htm ψάξε και για Μαθουσάλας, Προμηθέας Pinus longaeva http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%B1_%28%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%29 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%82_%28%CE%B4%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%29 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2015 από gamanos
cuspid Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Χα, χα... τώρα το είδα, γαμω τα θέματα... α) Υπάρχουν μονοκύτταροι μικροοργανισμοί που σε ειδικές (αντίξοες) περιβαλλοντολογικές συνθήκες, μετατρέπονται σε "σπόρια" (αδρανείς μορφές με ιδιαίτερα ισχυρό κυτταρικό τοίχωμα) και μπορούν να επιβιώσουν για δεκαετίες πριν επιστρέψουν στην φυσιολογική τους μορφή (όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν). Είναι αυτό μία μορφή αθανασίας? β) Αν αφαιρέσεις τον "εγωιστικό παράγοντα" από την εξίσωση της αθανασίας, θα δεις ότι είσαι ήδη αθάνατος αφού ο γονότυπος σου (έστω μέρος αυτού) μεταφέρεται στους απογόνους σου.... δες' το και με αυτόν τον τρόπο...
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αυτη ειναι η μεδουσα http://www.star.gr/Pages/Perierga.aspx?art=165793&artTitle=athanati_medousa_to_mono_gnosto_eidos__pou_zei_gia_panta Αλλα τι να το κανεις να ζεις για παντα ? Βαρετο θα ειναι
wizzy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Να ζεις για πάντα, γερνώντας ταυτόχρονα, fuck me, ούτε στον εχθρό μου... Αλλά, να ζεις για πάντα, με ηλικία γύρω στα 30-35 (Highlander φάση), fuck yeah! Bring it on...! 4
adi32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν ειναι να εχω παρει τη συνταξη μου στα 40 οπως καποιοι και να μεινω εκει χωρις να αρρωσταινω κλπ καλα θα ηταν πιστευω Αλλα αν ειναι να πρεπει να δουλευεις αιωνια στην ιδια σκατοδουλεια ή να εισαι ανεργος δυστυχισμενος κλπ τι να το κανεις ?
nicoc89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Να ζεις για πάντα, γερνώντας ταυτόχρονα, fuck me, ούτε στον εχθρό μου... Αλλά, να ζεις για πάντα, με ηλικία γύρω στα 30-35 (Highlander φάση), fuck yeah! Bring it on...! και εγώ αυτό λέω , όχι να γερνάς ,κατα κάποιο τρόπο να γίνουμε highlanders (χωρίς να κόβουμε κεφάλια ε) έμαθα τόσα πολλά πράγματα μέσα απο αυτό το θέμα , thanks που το άνοιξα , thanks που μου απαντήσατε
gdriver Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 θα βγω λίγο εκτός θέματος αλλά δε νομίζω πως σώνει και καλά πρέπει να πήραν την ιδέα της αθανασίας από κάποιον οργανισμό. για παράδειγμα όταν βλέπεις κάποια αρρώστια έχεις ως ευσεβή πόθο να μην υπήρχαν αρρώστιες. τουλάχιστον ο θάνατος είναι κατι που τρομοκρατεί όλα τα είδη γι'αυτό με το ενστικτο της αυτοσυντήρησης όλα τα όντα τρέχουν μακριά από τον κίνδυνο. έτσι μπορεί να βγήκε και η αρχική ιδέα της αθανασίας. γενικώς η αθανασία για να παραμείνει γοητευτική πρέπει να συνυπάρχει με αυτό που προείπατε. αιώνια νεότητα. όπως είπε ο adi32 , λογικά κάποτε θα βαρεθείς και θα βλέπεις την αιωνιότητα ως τιμωρία.
ADHD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν ειναι να εχω παρει τη συνταξη μου στα 40 οπως καποιοι και να μεινω εκει χωρις να αρρωσταινω κλπ καλα θα ηταν πιστευω Αλλα αν ειναι να πρεπει να δουλευεις αιωνια στην ιδια σκατοδουλεια ή να εισαι ανεργος δυστυχισμενος κλπ τι να το κανεις ? Δηλαδη ο μονος αθανατος οργανισμος που εχει λογο ύπαρξης ειναι ο Ελληνας συνταξιούχος του δημοσιου.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα