Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς η γκανιότα του ΟΠΑΠ καθιστά ανώφελα σε βάθος χρόνου τα πολλαπλά στοιχήματα;

Πώς εξηγείται η μηδενική γκανιότα της Stoiximan σ'επιλεγμένους αγώνες;

Δημοσ.

Τι ειναι η γκανιοτα; Τι είναι ο άνθρωπος;

Fixed. Τα θρετζ του Θινάρτ είναι πάντα φιλοσοφικά.

Δημοσ.

Πώς η γκανιότα του ΟΠΑΠ καθιστά ανώφελα σε βάθος χρόνου τα πολλαπλά στοιχήματα;

Η γκανιότα υπολογίζεται όπως φαίνεται στο παραπάνω link.

Ποιό είναι το φυσικό της νόημα.

Αντιπροσωπεύει το αναμενόμενο κέρδος της εταιρείας υποθέτοντας ότι "σωστή πρόβλεψη"

Αν ας πούμε το 1, Χ, 2 ήταν εξίσου πιθανά η ΄"σωστή" πρόβλεψη θα ήταν 33,33%, 33,33% 33,33%

άρα με μηδενική γκανιότα θα έπρεπε όλα τα σημεία να έχουν απόδοση 1/33,33% = 3

με γκανιότα θα έχουν κάτι λιγότερο πχ 2,85 , άρα ακόμα και αν ΚΑΙ εσύ κάνεις την σωστή πρόβλεψη (33,33%, 33,33%, 33,33%) θα είσαι χαμένος γιατί θα βάζεις 3 και θα παίρνεις 2,85.

Άρα το σωστότερο δεν είναι να λες "καθιστά ανώφελα σε βάθος χρόνου τα πολλαπλά στοιχήματα" με την έννοια ότι η γκανιότα καθιστά μαθηματικά αδύνατο να κερδίζεις σε βάθος χρόνου αλλά, καθ' όσον, η πρόβλεψη του αποτελέσματος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τυχαίο γεγονός είναι ένας "αέρας" που έχει η εταιρεία ένταντί σου όταν αναμετριέστε στο ποιός είναι ποιό καλός στο να προβλέπει αποτελέσματα. Όσον πιο μεγάλη η γκανιότα τόσο καλύτερος από την εταιρεία πρέπει να είσαι εσύ. Αν λάβεις υπόψη του ότι η εταιρεία καταναλώνει αρκετή προσπάθεια, ειδικούς του χόρου, μαζέυει πιο γρήγορα πληροφορίες κλπ κλπ , κατάλαβε πόσο πιο δύσκολο γίνεται να είσαι συστηματικά αρκετά (πάνω από την γκανιότα) καλύτερος από αυτήν για να την κερδίσεις.

Δημοσ.

Αυτό που ο Stoiximan διαφημίζει ως μηδενική γκανιότα είναι στην πραγματικότητα μια πολύ μικρή γκανιότα...ποτέ δεν είναι μηδενική..

Και είναι μόνο σε ένα παιχνίδι για διαφημηστικούς σκοπούς..

Σήμερα για παράδειγμα στο ατλέτικο λεβερκούζεν έχει γκανιότα 0.17%

Δημοσ.

Όπως εξηγείται και ένα είδος κράχτης σε super market, σου προσφέρουν κάποια είδη σε τιμή κόστους ώστε να σε τραβήξουν να μπεις στο μαγαζί, από το οποίο θα βγείς έχοντας ψωνίσει πολύ περισσότερα πράγματα.

Δημοσ.

omg γκανιοτα απο το gagner που σημαινει κερδιζω; και γιατι δεν το λετε προμηθεια ή κερδος απλα;

Στην πιάτσα των αλογομούρηδων έτσι έχει καθιερωθεί! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που ο Stoiximan διαφημίζει ως μηδενική γκανιότα είναι στην πραγματικότητα μια πολύ μικρή γκανιότα...ποτέ δεν είναι μηδενική..

Και είναι μόνο σε ένα παιχνίδι για διαφημηστικούς σκοπούς..

Σήμερα για παράδειγμα στο ατλέτικο λεβερκούζεν έχει γκανιότα 0.17%

Πιο συγκεκριμένα έχει ~0.15% στο φαβορί και το Χ και ~4% στην "κόντρα." Αυτό συμβαίνει ΠΑΝΤΑ (σε όλα όσα τα διαφημίζει με 0% γκανιότα". Στα άλλα νομίζω πως έχει γύρω στο 8%. Ο ΟΠΑΠ γύρω στο 14-15% αν θυμάμαι καλά

Δημοσ.

omg γκανιοτα απο το gagner που σημαινει κερδιζω; και γιατι δεν το λετε προμηθεια ή κερδος απλα;

Λάθος, από το γαλλικό cagnotte προέρχεται(κουμπαράς/κοινό ταμείο/λαχνός). Δεν ξέρω πως έχει επικρατήσει η λέξη γκανιότα, αλλά υπάρχει για να διαχωρίζει το ποσοστό κέρδους της χαρτοπαικτικής λέσχης/του καφενείου/του booker κτλ από τα υπόλοιπα είδη προμήθειας/κέρδους. Εναλλακτικά λέγεται και βιδάνειο.

• Like 2
Δημοσ.

Πιο συγκεκριμένα έχει ~0.15% στο φαβορί και το Χ και ~4% στην "κόντρα." Αυτό συμβαίνει ΠΑΝΤΑ (σε όλα όσα τα διαφημίζει με 0% γκανιότα". Στα άλλα νομίζω πως έχει γύρω στο 8%. Ο ΟΠΑΠ γύρω στο 14-15% αν θυμάμαι καλά

Πως το έβγαλες αυτό;

Εγώ έβαλα και τα 3 σημεία σε ένα arb calculator και μου έβγαλε 0.17%

Δημοσ.

Πως το έβγαλες αυτό;

Εγώ έβαλα και τα 3 σημεία σε ένα arb calculator και μου έβγαλε 0.17%

σε calculator και εγώ. Από ένα site για surebets. Θα ψάξω και αν το βρω θα το γράψω εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...