fylatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγώ απορώ.. ο flautistas που λέει ότι είναι οδοντίατρος γιατί δεν απαντάει σε αυτό το thread; Τι να απαντήσει; Αν είναι καλή τιμή; Ξέρει την περίπτωση; Έχει δει ακτινογραφίες; Ή νομίζεις ότι είναι αλά καρτ οι τιμές; Εξαρτάται από την πολυπλοκότητα, το μέγεθος του εμφυτεύματος, αν θα χρειαστεί μόσχευμα κλπ καθώς επίσης και με την εταιρεία πώλησης του εμφυτεύματος. Καλή τιμή είναι σε γενικές γραμμές. Προφανώς μια δεύτερη άποψη ακόμα και όταν υπάρχει εμπιστοσύνη και καλή σχέση με τον γιατρό δεν πρέπει να παρεξηγείται.
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Οδοντίατρος και οδοντοτεχνίτης άλλο πράγμα δεν είναι; Σιδεράκια βάζουν οι οδοντίατροι ή κάποιοι άλλης ειδικότητας;
Glikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Οδοντίατρος και οδοντοτεχνίτης άλλο πράγμα δεν είναι; Σιδεράκια βάζουν οι οδοντίατροι ή κάποιοι άλλης ειδικότητας; Άλλο ειναι ναι. Οι οδοντίατροι 1
fylatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Σιδεράκια βάζουν οι ορθοδοντικοι που είναι μεταπτυχιακοί οδοντίατροι. 1
Glikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω γιατί θυμάμαι στον ξαδερφο μου να του έβαλε ο οδοντίατρος? Ήμουν και στον ίδιο χώρο. Τεσπα
fylatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εγω γιατί θυμάμαι στον ξαδερφο μου να του έβαλε ο οδοντίατρος? Ήμουν και στον ίδιο χώρο. Τεσπα Αν ήταν ιδιαίτερα απλή περίπτωση μπορεί. Οι γνώσεις που λαμβάνουμε στο προπτυχιακό είναι στοιχειώδεις. Ελάχιστοι κάνουν ακόμα και απλές ορθοδοντικές εργασίες χωρίς να έχουν τελειώσει ορθοδοντική.
katerinaki24 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Αν ειναι εύκολο θα ήθελα να μάθεις και να με ενημερώσεις! Μη την πατήσω ρώτησα και άλλους 2 αλλα το ποσο ήταν πολύ παραπάνω
Chocobo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. σιγα σιγα θα κανω και γω την αρχη στο να φτιαξω τα δοντια μου. Δεν εχω μεγαλο θεμα. απλα τα δυο μπροστινα ειναι λιγο πιο εξω. Αλλα ισως για να φτιαχτουν θελει δουλεια σε ολο το στωμα. Αυτο θα το δει ο γιατρος. Αν καποιος ξερει καποιο οικονομικο γιατρο στο Ηρακλειο Κρητης ας με βοηθησει,καθως λιγο πολυ το οικονομικο στην εποχη μας παντα ειναι προβλημα. Επισης οσον αφορα το ποσο , θα πρεπει να δωσω ολα τα χρηματα αμεσως η πληρωνω καποια προκαταβολη και στην συνεχεια το καθε ραντεβου..?
fylatos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να δοκιμάσεις και στην οδοντιατρική σχολή που θα βγουν περίπου το 1/3 από ότι εκτός. 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εχω μια εντυπωση οτι αν εχεις στραβα δοντια και γερασεις, σε εκεινα τα σημεια θα σπασουν. Ειναι σωστο ή λαθος αυτο;
taslikos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Γύρω στα 2000 κάνουν τα κλασσικά από όσο γνωρίζω. Μην βάλεις ιυτε εσωτερικά ούτε τα κανονικά λευκά έχουν μειονεκτήματα(τα κρατάς περισσότερο καιρο). Αν θες δες και τα Invisalign τα οποία κάνουν γύρω στα 3000 αλλά κάνουν για άτομα που δεν έχουν παρά πολύ στραβά δόντια με το πλεονέκτημα ότι δεν φαίνεται καθόλου ότι φοράς σιδεράκια..
panos0100 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, παλιά είχα κάνει μια θεραπεία για σιδεράκια, όταν πήγαινα γυμνάσιο, και ακόμα ποιο παλιά είχα βάλει κάτι σαν μασελακια μόνο στα κάτω δόντια, τα οποία στράβωσαν περισσότερο προφανώς από τα μασελακια, το πρόβλημα είναι ότι στο γυμνάσιο είχα βάλει το πρώτο στάδιο τα μασελακια πάλι και κάθε τόσο τα έσφιγγα λίγο λίγο, καθώς με είπε η οδοντίατρος πρέπει να βγουν δόντια φοβήθηκα και το άφησα. Τώρα όμως τα κάτω τα δόντια κουνιούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό και επάνω έχω τρομερή ουλίτιδα η γνάθος είναι θεόστραβη και γενικά χτυπάω το κεφάλι μου που δεν συνέχισα στο ικα γιατί ήταν δωρεάν , αν παω στα πανεπιστήμια (θεσαλονικη) κάτω θα γινει δουλειά τωρα γιατι ειμαι και 25 χρονών ή να πληρώσω 3000 που δεν τα έχω σε ιδιώτη, άλλα είμαι νεο παιδι και χανω τα δοντια μου
zefiroth Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Να πας στο πανεπιστήμιο, τελεία(αν δε μπορείς σε ιδιώτη γιατρό). Πριν γίνει οτιδήποτε πρέπει να εκτιμηθεί κλινικά και ακτινογραφικα ο λόγος που κουνιούνται τα δόντια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις