liakjim Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πάντα τραβάμε video την διαδικασία του ανοίγματος του πακέτου. Πάντα. Τώρα ο μόνος τρόπος να το αποδείξεις, είναι να προσπαθήσεις να βρεις τα στοιχεία του βάρους. Δεν μπορεί κάπου πρέπει να ζυγίστηκε.
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πάντα τραβάμε video την διαδικασία του ανοίγματος του πακέτου. Πάντα. Τώρα ο μόνος τρόπος να το αποδείξεις, είναι να προσπαθήσεις να βρεις τα στοιχεία του βάρους. Δεν μπορεί κάπου πρέπει να ζυγίστηκε. ναι σιγουρα αμα σταλει απλα συστημενο σιγουρα.. καταλαβα εχασα τα 100 ευρω ετσι , οσο το τραβαμε βιντεο το κανω παντα πριν στειλω κατι οταν το πουλησω στο ebay συστημενο και παντα ασφαλισμενο ,οπως φαινεται το συγκεκριμενο καταστημα αν και επιχειρηση τα στελε ετσι και οποιον παρει ο χαρος Τα ΕΛΤΑ δίνουν τέτοια βεβαίωση αν ανοίξεις κάτι μπροστά τους και είναι άδειο; Πρώτη φορά το ακούω. δεν ειμαι ελλαδα... κυπρο ειμαι και παλι χατηρικος αν θα το κανουν τα εδω ταχυδρομεια ,η λυση απο οτι μου παν ηταν η αρνηση παραλαβης σε αδειο πακετο ....
duende Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 μην αποκλειεις παντως να στο φαγανε και στο ταχυδρομειο, ειδικα εφοσον οπως λες εισαι τακτικος και ξερουν τι πραγματα παραγγελνεις..και αν αυτα ειναι αξιας, καποιος μπορει να μπηκε στον πειρασμο..και αντε να το αποδειξεις ο Γερμανος πιο δυσκολα θα το εκανε, απο τη στιγμη που εισαι και πελατης και επιπλεον αν εχεις αποδεικτικα στοιχεια μπορεις να του κανεις claim. 2
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 μην αποκλειεις παντως να στο φαγανε και στο ταχυδρομειο, ειδικα εφοσον οπως λες εισαι τακτικος και ξερουν τι πραγματα παραγγελνεις..και αν αυτα ειναι αξιας, καποιος μπορει να μπηκε στον πειρασμο..και αντε να το αποδειξεις φιλε μου οπως και να χει το προβλημα μου ειναι η αντιμετωπιση του paypal και του καταστηματος που ουσιαστικα νιπτουν τας χειρας τους το θεμα μου ειναι αυτοι ,αν χαθηκε στη πορεια δυστυχωςς δεν μπορω να το αποδειξω και απο οτι φαινεται μαλλον θα χασω 100e ,τελικα ηταν να μην τυχει...
duende Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 κοιτα, η αντιμετωπιση απο το καταστημα ειναι πολυ σχετικη...εξαρταται και απο το μεγεθος της επιχειρησης, τι μπορει να δικαιολογησει και αυτος απο τη πλευρα του για να μη μπει μεσατη καλη διαθεση.. και οπως και να το κανουμε, χωρις αποδειξεις ειναι λιγο δυσκολο... βεβαια το αποτελεσμα παραμενει, οτι εσυ μπαινεις μεσα χωρις να φταις.. btw το πακετο ηταν συστημενο? ειχε tracking? αν οχι, καλυτερα να ειχες κανει claim οτι δε παρελαβες παρα οτι ηταν αδειο..
johnbond Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αν ζητάμε ζύγισμα πριν την παραλαβή δεν βοηθάει;
fylatos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/435637-παρέλαβα-άδειο-κουτί-από-πωλητή-τι-να-κάνω/ Εγώ κατεφυγα σε αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω Visa και έγινε Block ο λογαριασμός στο paypal. 2
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 τι να πω απο οτι φαινεται θα φαω το κοστος μονος μου ,απλα ελπιζα οτι θα ηταν ποιο επαγγελματιες ως site που αγορασα τοσα αλλα απο οτι φαινεται πονταραν στο οτι βαση των καθυστερησεων δεν θα μπορουσα να κανω τπτ ξανα απο αυτους ποτε
win10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 τι να πω απο οτι φαινεται θα φαω το κοστος μονος μου ,απλα ελπιζα οτι θα ηταν ποιο επαγγελματιες ως site που αγορασα τοσα αλλα απο οτι φαινεται πονταραν στο οτι βαση των καθυστερησεων δεν θα μπορουσα να κανω τπτ ξανα απο αυτους ποτε Δυστυχώς το κατάστημα από τη στιγμή που δεν έχεις κάποια απόδειξη στα χέρια σου που να αποδεικνεύει ότι ήταν άδειο το κουτί όταν το παρέλαβες δύσκολα να δεχθούν την ιστορία σου. Το ίδιο και με τα Κυπριακά ΕΛΤΑ, το ίδιο και με την αστυνομία. Κάποιος το σούφρωσε, ή δεν το ταχυδρόμησε καν. Λες εντάξει έχασα 100 ευρώ, το καταπίνεις και πας παρακάτω. Life goes on.
iordanis77 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Το ενδεχόμενο να το σούφρωσε κάποιος στη διαδρομή παίζει; Φαίνεται παραβιασμένη η συσκευασία; Δε μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να στείλανε άδειο κουτί από κατάστημα... Και βασικά από το βάρος δε θα καταλαβαινε καποιος οτι ειναι αδειο; Θα το ρίσκαρε το κατάστημα αυτό; Tι ρισκαρε δηλαδη? Δε βλεπω να ρισκαρε κατι αφου δε χανει τιποτα. Και αν καποιος υπαλληλος του το βουτηξε το κατ/μα ενδεχομενως να μην το γνωριζει. Τα ελτα θα την κανανε τη μαλακια και η αλήθεια είναι πως εφόσον είσαι κι εσύ έμπειστος αγοραστής για εκείνους δε θα επρεπε να εχεις τετοια αντιμετώπιση από το μαγαζί. Καλή επιτυχία όπως και να χει, δυστυχως δεν εχω κατι να προτείνω απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί μίλησες για κατάστημα για αυτό πόσταρα κιόλας. Αν καποιος υπαλληλος απ τα ελτα ανοιγε το δεμα να βουτηξει το περιεχομενο, θα μπορουσε μετα να το ξανακλεισει οπως πριν? Ετσι κακη αντιμετωπιση υπαρχει και στο ελαντα, πιο συγκεκριμενα στο Πλαισιο, μπορει να εισαι χρονιος πελατης τους με αγορες πολλων χιλιαδων, ωστοσο δε θα δεχτουν να σου αλλαξουν ενα μονιτορ με καμμενο πιξελ...
forgotten Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 λύση fylatos +1 αν και εχω καποια λεφτα στο paypal μαλλον θα κοιταξω να τα τραβαξω σε περιπτωση που προσπαθησουν να μου φορτωσουν την ζημια τελικα μονο το αμαζον ειναι αξιοπιστο στο support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα